Yapay kizlik zari

Ayrıca ogreniceksem degil öğreneceksem önce yazmayi öğren sonra fikrini yaz böyle komik oluyorsun
Sen beni düzelticek biri misin sence? Senin yazım hatalarını yazmaya kalksam sonu gelmez :KK70: tenezzül etmedim ben senin için nasıl olsa anlamazsın diye :) anlaşılaan kuyruğuna bastım di mi :KK66:)

Şuan bana ima ettiğin şeyi sen yapıyorsun karşımda verecek cevabın yok bi o yana bi bu yana dönüyorsun bana verecek cevabinin olmamasinin sebebi belli bencede verme 😘😘😘
Yazdıklarımı idrak edemedin sen tabi. Halbuki sen anlayabil diye açık açık yazdım yine mi anlayamadın. Olsun git biraz kitap okuyup gel anlayışın gelişsin

Sen beni düzelticek biri misin sence? Senin yazım hatalarını yazmaya kalksam sonu gelmez :KK70: tenezzül etmedim ben senin için nasıl olsa anlamazsın diye :) anlaşılaan kuyruğuna bastım di mi :KK66:)

Oy oy oy bana hakaret ettin diyorsun ama bir tane hakaret vari mesajimi bulamazsin ama sen kuyruklara felan girmissin aferim bu kafayla devam et sen ayrica dimi değil canim degil mi diyeceksin yine diyorum yazmayi bilmiyorsan fikrini sunma inan komik oluyorsun

Yazdıklarımı idrak edemedin sen tabi. Halbuki sen anlayabil diye açık açık yazdım yine mi anlayamadın. Olsun git biraz kitap okuyup gel anlayışın gelişsin

Sen kendini kitap okuyan kategoriye alıyorsan ben o kategoriye hic girmeyim çok güzel bi soz var ama söylemeye gerek yok senin gibi biri yüzünden ceza almaya değmez

Oy oy oy bana hakaret ettin diyorsun ama bir tane hakaret vari mesajimi bulamazsin ama sen kuyruklara felan girmissin aferim bu kafayla devam et sen ayrica dimi değil canim degil mi diyeceksin yine diyorum yazmayi bilmiyorsan fikrini sunma inan komik oluyorsun
Hakaret eden mesajın yok mu? Sen kendi yazdıklarından bile bir habersin o zaman :) böyle saldırmanın tek sebebi olabilir o da kuyruğuna basmış olmam DİMİ? Bana doğru yaz diyen biri olarak sen kendi yazımının felaket olduğunu fakrına var önce. felan değil falan DİYECEKSİN :) beni eleştirmeye kalılıcak insan değilsin tekrar söylüyorum anlayabil diye.

Sen kendini kitap okuyan kategoriye alıyorsan ben o kategoriye hic girmeyim çok güzel bi soz var ama söylemeye gerek yok senin gibi biri yüzünden ceza almaya değmez
Sen zaten kitap okuyan kategoride olmadığını her halinden belli ediyorsun söylemesende anlamıştık. Ayrıcaa sen benim gibilere kurban ol.

Sen zaten kitap okuyan kategoride olmadığını her halinden belli ediyorsun söylemesende anlamıştık. Ayrıcaa sen benim gibilere kurban ol.

Pardon da senin neyine kurban olacağım burnun havada insanlıktan uzak baskalarinin fikirlerini önemsemeyen değişik bi tipsin Allah senin gibilerin şerrinden tüm insanlığı korusun senin gini tipler koronadan bile daha tehlikeli

Pardon da senin neyine kurban olacağım burnun havada insanlıktan uzak baskalarinin fikirlerini önemsemeyen değişik bi tipsin Allah senin gibilerin şerrinden tüm insanlığı korusun senin gini tipler koronadan bile daha tehlikeli
Ahahahha :KK70: aynen dikkat et bak koronadan bile tehlikeliyim senin gibi cahiller için :KK70:

Cehalet başkalarını cahil ve küçük görmektir sendeki beyni kuşa taksak ters uçar kalkmış burda laf ebeliği yapiyorsun

Ben senin mesajina binayen yazıyorum kendini kültürlü seviyesi yüksek olarak görüp karsisindaki insani küçük görmek en büyük cehalet gostergesidir yani bunu soylemek çelişki felan degil once yazilanlari idrak etmeyi öğren olmaz mi

Neyse bu işin sonu ceza ile sonlacak bari cezanın limitini yukseltmeyelim sana iyi şanslar

Ben senin mesajina binayen yazıyorum kendini kültürlü seviyesi yüksek olarak görüp karsisindaki insani küçük görmek en büyük cehalet gostergesidir yani bunu soylemek çelişki felan degil once yazilanlari idrak etmeyi öğren olmaz mi
Ya hahah her mesajın sonuna idrak et diyorsun anlamaya zekam yetiyor şükür ki ama senin çelişkili mesajların kafamı karıştırmadı değil. Hem en büyük cehalet başkasını küçük görmek diyorsun hemen ardından banan beyinsiz demeye çalışıyorsun bu ne demek? Beni küçük görerek en büyük cahilin kendin olduğunu sen belli ettin zaten :KK70:

Anlattığınız hikaye taa ne zamandan. Biz tecavüz olayı dışındaki durumlar dışında, kendi isteğiyle beraber sonra da karşıdakini aptal yerine koyanlara karşıyız.
Ben tecavuz ve diger hikayeyi anlattim tamam zamaninda boyle birsey olmus ama simdi de cok farkli bakmiyorlar bir arkadasim kizlik zari alip kullanmisti esi farketmis ama sevdigi icin goz yummus ona bakilirsa bir de simdi kiz buldular da bekaretine mi bakiyorlar sanki evlenecek kiz yok herkes okuyup maasini alip kaliteli hayat yasamak istiyor
Dinen günah değil mi
Haram canim ama yapanlar oluyormus onu da duyduk ama elden gelen birsey yok

Ben seni küçük görmüyorum senin yaptığın şey cahillik diyorum
Asıl sana iyi şanslar. Aramızda şansa daha çok ihtiyacı olan sen gibi görünüyorsun :KK70:

Sakin ol şampiyon bu ne hırs seni bu kadar hirslandirip sinirlerini ziplattigimi bilmiyordum bilsem yapmazdım senin gibi muhteşem bi kadini kızdırmayi istemezdim ama olan oldu artik kusura bakma

Ben seni küçük görmüyorum senin yaptığın şey cahillik diyorum

Sakin ol şampiyon bu ne hırs seni bu kadar hirslandirip sinirlerini ziplattigimi bilmiyordum bilsem yapmazdım senin gibi muhteşem bi kadini kızdırmayi istemezdim ama olan oldu artik kusura bakma
Yoo hiç kızgın değilim sinirlerimin zıpladığını falan nerden çıkardın yoksa sen öyle olmasını mı tercih ederdin :) malum sen baya bozuldun ya :)

Yoo hiç kızgın değilim sinirlerimin zıpladığını falan nerden çıkardın yoksa sen öyle olmasını mı tercih ederdin :) malum sen baya bozuldun ya :)

Yok canim kimin kızgın olduğu ortada degil mi iyi dileklerime bile tırnaklarını cikardin demek ki canini acitmisim

Yok canim kimin kızgın olduğu ortada degil mi iyi dileklerime bile tırnaklarını cikardin demek ki canini acitmisim
Tırnak çıkarmadım ama sen beni karalamaya odakladığın için kendini ne yapsam batıyor sana. İyi dileklerini dileyip gittin sözde ama hala kopamıyorsun kim kızgın şu an acaba :KK70:

X