- 16 Eylül 2017
- 7.418
- 13.759
Anlamaz nasil anlayacak ki hayatinda hic bekaret kanı ya da adet kanı kokladiniz mi ? Ben koklamadim sahsen. Erkegin de ayirt edebileceğini sanmıyorumO kokunun bekaret kanı olmadığını anlayamıyor sa erkek salaktır zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamaz nasil anlayacak ki hayatinda hic bekaret kanı ya da adet kanı kokladiniz mi ? Ben koklamadim sahsen. Erkegin de ayirt edebileceğini sanmıyorumO kokunun bekaret kanı olmadığını anlayamıyor sa erkek salaktır zaten
Aile kontrol mü ediyor? Hangi yüzyılda yaşıyor bu insanlar acaba şok oldumilk gün gerdek gecesinden bahsediyorum o gün patladığında çarşafa akan kan ertesi gün aile kontrol ediyo ya ondan bahsettim
Hala var mı oyle kapıda bekleyen ailelerilk gün gerdek gecesinden bahsediyorum o gün patladığında çarşafa akan kan ertesi gün aile kontrol ediyo ya ondan bahsettim
Size gore normal diye de herkese gore normal değil ozaman. Ben kimseye yaşam bicimimi empoze etmeye calismiyorum ki ilk yorumumda hiçde bu konularla alakali değil di siz ordan zorla birşeyler çekip konu yarattiniz, herkezin kendi gunahi herkezin kendi sorunudur evet ama birde muslumaniz muslumanligin da getrdigi bazi kurallar vardir dogruya dogru diyeceksin yanlisa da yanliş... Ha din kardesi degilizdir o ayri mesele yani konuyu saptiripta farkli yerlere çekmeyin lutfen.Zaten normal olan bir durumu neden normalleştirme çabasına gireyim ki? Allah katında hesap meselesi allah ile o kişi arasında günahtı hesaptı lafı yapmak kimseye düşmez. normalleştirmeyin diyorsunuz ama SİZE GÖRE anormal diye bütün herkese göre anormal olmak zorunda değil. kendi yaşam biçiminiz sizi ilgilendirir siz normal bulmuyorsunuz diye bu anormal bi durum olmuyor.
Biz müslümanız derken? Ben de müslümanım ama herkes müslüman olmak zorunda değil di mi? Siz dini tercihiniz dolayı müslümanlığın kurallarına göre yaşamayı seçmiş olabilirsiniz ama bunu genel doğru sayamazsınız. Bu düpedüz bağnazlık.Size gore normal diye de herkese gore normal değil ozaman. Ben kimseye yaşam bicimimi empoze etmeye calismiyorum ki ilk yorumumda hiçde bu konularla alakali değil di siz ordan zorla birşeyler çekip konu yarattiniz, herkezin kendi gunahi herkezin kendi sorunudur evet ama birde muslumaniz muslumanligin da getrdigi bazi kurallar vardir dogruya dogru diyeceksin yanlisa da yanliş... Ha din kardesi degilizdir o ayri mesele yani konuyu saptiripta farkli yerlere çekmeyin lutfen.
Biz müslümanız derken? Ben de müslümanım ama herkes müslüman olmak zorunda değil di mi? Siz dini tercihiniz dolayı müslümanlığın kurallarına göre yaşamayı seçmiş olabilirsiniz ama bunu genel doğru sayamazsınız. Bu düpedüz bağnazlık.
Ayrıca herkez değil herkes önce yazmayı öğrenin sonra burdan fikrinizi savunmaya çalışırsınız böyle komik oluyorsunu.
İstersen edebilirsin. göremediğim bir hata varsa öğrenip düzeltmek isterim tabi ki ne var bunda. Ayrıca diğer üyenin yaptığı fikrini söylemek değildi daha önce yazdığım gibi düpedüz bağnazlıktı anlaşılan sende onun avukatısın bir kezde sana söyleyeyim.Hakli olduğunuz yerler varken bi harf hatasi icin once yazmayi öğrenin demenizde sizin yanlışınız ne yani herkes degilde herkez yazdigi icin fikrini dahi soyleyemesin mi sizde son cumlenizde z harfi yerine . nokta koymuşsunuz napalim simdi bizde sanami laf edelim yakismiyor bunlar
Ya ben bir şeyi anlamıyorum kızlar.. esnek olabilir o yüzden kan gelmedi de diyor bir arkadaş.. vajinal olarak anlaşılır sonuç ta..girilmiş ile girilmemiş anlaşılır yani ne kadar esnek olursa olsun...
Canim senin bu dedigin urunu ilk defa duydum. normal yapay zar gibi degil sanirim nerden siparis ettiklerini biliyormusun yada adini yazarmisin bana ?işlemden 1 gün sonra ve 5 gün sonraya kadar ömrü var sonra kendiliğinden düşüyor e fiyatıda buna göre artıyor pek bilindik bişey değil ama işe yarıyor bizzat ablamın eşi ablama yaptırdı ailesi kanamayı görüncede yediler kendi dokularınızdan olduğu içinde aynısı gibiymiş değişen bişey yokmuş
İstersen edebilirsin. göremediğim bir hata varsa öğrenip düzeltmek isterim tabi ki ne var bunda. Ayrıca diğer üyenin yaptığı fikrini söylemek değildi daha önce yazdığım gibi düpedüz bağnazlıktı anlaşılan sende onun avukatısın bir kezde sana söyleyeyim.
Egzersiz yaparsin daralir ona bakilirsa adet donemim yaklasinca rahmim gevsiyor bende egzersiz yapiyorum daraliyorYa ben bir şeyi anlamıyorum kızlar.. esnek olabilir o yüzden kan gelmedi de diyor bir arkadaş.. vajinal olarak anlaşılır sonuç ta..girilmiş ile girilmemiş anlaşılır yani ne kadar esnek olursa olsun...
Ve insanlar surekli degisir ilk zaman umursamaz sonra neler neler olur bence aciklama yapma sormadiktan sonra kaygilanma da kendi sorsun sana o zaman da ona gore cevap verirsinKizlar bir onceki iliskimde soyledim once kabul etti. Tam aileler taniscagi vakit bu konuyu one surup ayrildi benden. Simdiki iliskimde ise soylemekten korkuyrm. Evet giden gider uzulmuyorum ama insan soyleynce kendini eksik hissedebiliyor 10senede gecse cocukta yapsaniz bunu yuzune vuran kocalar var duyuyoruz. Kocanizi iyide tanisaniz bu konu hakkinda tam olarak ne tepki vericegini kestiremezsiniz. Oyuzden kullanan varsa deneymlerini paylassin lutfen
kesinlikle izlemeni tavsiye ederim kadın doğum doktorları kızlık zarı muayenesi yapmazlar çünkü öyle bir şey yoktur bu videoda çok güzel ve detaylı anlatmış
Bizim bi komşu vardı yapay zar alacak parası yoktu, kirmizi sulu boyayı kuruyken kazıyıp toz haline getirip orasına dökmüş. Kocası da anlamış boşandılar...
O kadar masarafa girecegine parmagindan bir parca kan akitsaymis ya en asagida bir olay anlatacagim okur musunişlemden 1 gün sonra ve 5 gün sonraya kadar ömrü var sonra kendiliğinden düşüyor e fiyatıda buna göre artıyor pek bilindik bişey değil ama işe yarıyor bizzat ablamın eşi ablama yaptırdı ailesi kanamayı görüncede yediler kendi dokularınızdan olduğu içinde aynısı gibiymiş değişen bişey yokmuş
Sukur evimdeydim de kapida bekleyen olmadiilk gün gerdek gecesinden bahsediyorum o gün patladığında çarşafa akan kan ertesi gün aile kontrol ediyo ya ondan bahsettim
Asagida bir olay anlatacagim okur musunAile kontrol mü ediyor? Hangi yüzyılda yaşıyor bu insanlar acaba şok oldum
Esim kimseyle birlikteligim olmadi diyor ama bunlari nerden ogrendi merak icerisindeyimadamlarin da bakiri var biz neden anlamiyoruz acep..
yıllardir kadinlarin namusu ile tartışıyoruz...
kızlık olmadi mi kapıya koyuyor.
adam da daha önce yattığı kız kabul ediyor.. eee adaletimiz nerdeee..
Allah allah neye dayanarak söylüyorsun sen bunu? Cevap veremedin ya hemen hakarete geçtin bakıyorum :) Seviyeyi senden öğreniceksem eğer olmaz olsun öyle seviyeO bağnaz ben onun avukati seviyen yerlerde once sen karşındaki insanla nasıl konuşulur onu bi öğren sonra edebiyat dersi ver olmaz mı
Allah allah neye dayanarak söylüyorsun sen bunu? Cevap veremedin ya hemen hakarete geçtin bakıyorum :) Seviyeyi senden öğreniceksem eğer olmaz olsun öyle seviye
Allah allah neye dayanarak söylüyorsun sen bunu? Cevap veremedin ya hemen hakarete geçtin bakıyorum :) Seviyeyi senden öğreniceksem eğer olmaz olsun öyle seviye
Hakaret ederek cevap verdiğini zanneden birinin beyni var mı yok mu ben sorgulamam bile halin gayet açık çünkü Sen ne hakla bana böyle sözler edebiliyorsun onuda anlamış değilim Söylediklerim yarana dokundu anlaşılan neyse ben senin seviyene düşmem yinedePardon hakaret derken ben bi hakaret göremedim cevap veremedigimi iddia etmissin verdigim cevap beyni olan yada beynini kullanma.kabiliyeti olan birine yeter bence
Hakaret ederek cevap verdiğini zanneden birinin beyni var mı yok mu ben sorgulamam bile halin gayet açık çünkü Sen ne hakla bana böyle sözler edebiliyorsun onuda anlamış değilim Söylediklerim yarana dokundu anlaşılan neyse ben senin seviyene düşmem yinede