• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapay çiçek mi canlı mı?

yani cnm bnm bnde kararsız kaldım ama gelinlikçim bana yapay bi çiçek hediye etti... bnde canlı bi çiçek yaptırcam ... stüdyo çekimlerinde yapayı dış çekimlerde canlı çiçeğimi kullanıcam.. :)) hem diğeri hatıra kalır :)

yapay çiçek arkadaşlar,bnmde yapaydı ama herkes canlı sanmış zemuszemus arabada solan canlı çiçeği görünce doğru karar verdiğime sevinmiştim...

gelinliğimi aldığımda çiçeğini hediye ettiler, ama ben düğünde canlı çiçek istiyorum daha orjinal oluyor bence.yapay çiçeğimi de hatıra olarak saklarım die düşünüyorum:1:

gorkem aynı ben de senin gibiyim. yapay çiçeklerden nefret ediyorum. annem de bayılır evin her deliğine sokuşturup durur. ben atarım o geri koyar. kendi evime inşallah ne yapay çiçek ne de plastik bir şey asla girmeyecek. uzun vazolara konan kuru dallar ve çiçekler başka ama, onlar güzel.
gelin çiçeği olarak da yapay olanlar biraz basit duruyor sanki. canlı her zaman daha güzel. solmaması için çiçekçiler özel spreyler kullanıyor.

arkadaşlar bende canlı çiçek istiorum ama gün boyu tazeliğini koruyabilmesi için onlara bir işlem mi yapılıor bilmiorum...çünkü solar die düşünüorumm...canlı çiçek kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

Back