yapay çiçek mi canlı mı?

merham@for.all

köpüklü kahve
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
106
0
96
İzmir
kızlar bi türlü karar veremiyorum. bi nikah törenim bir de köy düğünüm olacak farklı şehirlerde.yapay dayanıklı olur.elimin altında hazır olur.çiçek yaptırılcak düşünmem ama canlı çiçekte ayrı bi hoş..napsam bilemedim

eğer gelin çiçeğimi saklicam dersen yapay yaptır yok saklamam gerek yok dersen gerçek çiçek yaptır gelin çiçeğinden bir tanede damadın yakasına koy boshayallersmile

bencede yapay yaptır canım yapayda da cok hos secenekler hem bi hatıra kalır sana

şimdi ki yapay çiçekler o kadar güzeller ki (nikah şekerlerinde de kullanılan çiçeklerden sadece boyutları büyük) ve gerçeklerine o kadar çok benziyolar ki bence yapay yaptırmak hem nikahta hem düğünde kullanmak sonrasında da saklamak açısından daha avantajlı olurr :))

Benimki yapaydı. yapay istedim eşim çiçekçide yaptırmıştı. toomurcuk güllerden oluşan bir demetti. çokta güzeldi ve canlıdan tek farkı bozulmayacak olmasıydı. her gelen canlı mı deyip yokladı çiçeği =)

bence kesinlikle canli hele ki bahar ya da yaz gelinleri icinboshayallersmile

Bende canlı isteyenlerdenim aslında, biraz araştırdım da koruyucu spreyler falan sıkıyorlarmış uzun süre sağlam kalabiliyormuş çiçek, olmadı 2 buket yaptırıp birini gün boyu fotoğraflarda kullanıp diğerini de salona giderken almak mantıklı olabilir :)
Ama strafordan yapılan çiçeklerde gerçeğe çok yakın oluyormuş, açıkçası kararsızım bende senin gibi arkadaşım :S

kesinlikle canlı çiçek
yapay çiçek çok kötü görünüyor,canlı çiçeğin verdiği havayı kesinlikle veremiyor
ablamın gelin çiçeği canlıydı eniştem verdiği parayı hala hatırlar
ama değmişti,aşağı doğru sarkıyordu,kesinlikle solma bozulma problemi olmadı o gün,havası bambaşkaydı

bende yapay çiçek yaptırıcam çünki saklamak istiyorum canlı yaptırsam solacak gelin buketim orkide yada lilyum olacagı için kurutma şansım yok o yüzden kesinlikle yapay.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…