yapamiyorum

bizim cocugumuz olmuyodu eski esimde problem vardi 3 kez tup bebek denemesi yapti son deneme tuttu ama dustu cunku o siralar bu olayi i ogrenmistim rabbime cok ama cok sukresiyorum her serde bir hayir varmis lafi cok dogru rabbim cok buyuk simdi iyiki olmamis diyorum

evet en buyuk kotuluk dilerimki rabbim bana yasattigini yasasin her ikiside sanada cok ama cok gecmis olsun col sukur cocougum yok bisandiktan sonra hemen memlektime geldim kendime ait bi araba aldim telefoonumu degistirdim hayatima yeniden basladim ama desigim gibi ara ara oluyo cok sagol yardimlarin icin

tesekkurler degerli oldugumu belirttigin icin cok sagol ;-)

o insanı takip etmeyi bırak, ortak arkdşlrla irtibatı kes veya uzaklaş....herşey bundan ibaret...bende boşandım 3 yıl olyo...ne kulağım duydu ne gözüm gördüü...
ya ben o gorustugum kisi bana bosanam zamaninda cok yardimci oldular simdi isi bitti olmsin diye cok ara ara konusuyoduk 5 6 ayda bir birden koparmak istemedigim ayip olmasin diye peki sen neden bosandin simdi nasilsin

ya ben o gorustugum kisi bana bosanam zamaninda cok yardimci oldular simdi isi bitti olmsin diye cok ara ara konusuyoduk 5 6 ayda bir birden koparmak istemedigim ayip olmasin diye peki sen neden bosandin simdi nasilsin
benim konularımı okursam kabustan döndüğümü görürsün..1 yıl terapi aldım, 1 yıl şehir değiştirdim son 1 yıl hayata döndüm, ağır bedeller ödedim kendimce tabi...zor yaaa herşekilde...

En güzel, en alımlı kadınlar dahi aldatılıyor. Kimler kimler... Sizin bir eksiğiniz olduğundan değil bence kesinlikle. Hiiiç bende ne eksik var diye düşünmeyin.

ya isde insan kabullenemiyo tabikide cok sukurr eksigim yok duzgun bi karakterim var buda bana yeterr

Haklısınız zor bir şey kabullenmek. Ben olsam ben de çok üzülürdüm, ki hepimizin başına gelebilecek bir şey. Bir şey söyleyeyim mi bence siz kurtuldunuz ve hala düzgün bir insansınız ama o kıza yazık, o hala karaktersiz biriyle beraber ve evli biriyle olmayı matah bir şey sanan bir zavallı. İnşallah hak ettiğiniz gibi biri karşınıza çıkar.

insallh basiniza gelmez evet bi acidan gercekten verilmis cok buyuk bi sadakam varmis cunku rabbim beni korudu ilerletmeden bitirdi bosandiktan sonra cogu sey yolunda gitti cok sukurr

sürünsün inşallah. Bende 2 yıl böyle biriyle çıktım tam evlilik beklerken beni yerk etti. Hala atlatamadım. Eylülde ayrıldık ama en son ocakta görüştük. Bol bol beddua ediyorum çünkü fazlasıyla hak etti. Bende her dediğine evet dedim en saćma hallerini bile hoş gördüm tüm bencilliklerini tolore ettim ve tüm bunları da güler yüzle yaptım. Dilerim allahtan kendi pisliğinde boğulur.

evet en buyuk hata herseye evet demek seninde hakkinda hayirlsi olsun bastan bitmesi daha iyi bence sikma canini eden bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…