- 1 Haziran 2014
- 51
- 7
-
- Konu Sahibi mutluluk38
bizim cocugumuz olmuyodu eski esimde problem vardi 3 kez tup bebek denemesi yapti son deneme tuttu ama dustu cunku o siralar bu olayi i ogrenmistim rabbime cok ama cok sukresiyorum her serde bir hayir varmis lafi cok dogru rabbim cok buyuk simdi iyiki olmamis diyorumo ilişki yürümez eski eşin çok pişman olur o ayrı mesele ama bunun olması için o kızın üniyi bitirip ailesine eşinle -ki o noktaya gelirse bu iş- evlenmek istediğini söyleyinceye kadar yada memleketine dönüp iş hayatına başlayıncaya kadar ve sonunda heyecan bitecek ama 4 sene ama 5 sene sonra.. tabi bu süre sonunda sen de artık yolunu çizmiş hayatına yön vermiş olacaksın eğer çocuklarınız olsaydı belki geri dönmeyi düşürsün pişmanlığını görünce ama cocuk yoksa kozlar senin eline geçmiş olacak sabret ve bekle
he hee pazara dikkat edecegimm tesekkurler ;-)Civi civiyi soker derler canim. 1,5 sene gecmis ustunden, yanliz basina basaramiyorsan unutmayi, profesyonel yardim al. Ve yanisira yavas yavas etrafina bakin, pazarda neler varmis neler yokmus bi goz gezdir ; )
onlari bosandiktan hemen sonra yaptim simdi daha cok gezmelere turlara katiliyorum insallh bugunleride atlatacagimya canım benim git terapi al, kendine gel, imaj değiştir...takılı kalmak ne kdr doğru
evet en buyuk kotuluk dilerimki rabbim bana yasattigini yasasin her ikiside sanada cok ama cok gecmis olsun col sukur cocougum yok bisandiktan sonra hemen memlektime geldim kendime ait bi araba aldim telefoonumu degistirdim hayatima yeniden basladim ama desigim gibi ara ara oluyo cok sagol yardimlarin icinSevmemıs dıye bırsey kesınlıkle yok,evlenecek kadar sevmıs kı senınle evlenmıs..ama sen daha önce hıc baskasını sevmedıysen sana tuhaf gelebılır..bunlar gayet dogal durumlar sevgı de ask da bıtebılıyor..
Aldatma;bir insana yapılacak en buyuk en agır kötuluktur..Bunu ben de yasadım ,hazmetmek kolay degıl kesınlıkle..Fakat kafanda bıtırıp mantıken zaten ayrıldık hayatıma bakmalıyım dıye dusunursen kolay gecer..Cocugun yoksa bu da şükretmen ıcın ıyı bı sebep..Benım ex koca metresımle gezdırıyo kızımı ve evlencek yakında..Bu daha sınır bozucu...Yanı cocuk yoksa,baglantını kopartman daha kolay ve rahatca unutabılırsın..Senın hazmedemedıgın tek sey aldatılma ...
o insanı takip etmeyi bırak, ortak arkdşlrla irtibatı kes veya uzaklaş....herşey bundan ibaret...bende boşandım 3 yıl olyo...ne kulağım duydu ne gözüm gördüü...onlari bosandiktan hemen sonra yaptim simdi daha cok gezmelere turlara katiliyorum insallh bugunleride atlatacagim
tesekkurler degerli oldugumu belirttigin icin cok sagol ;-)Bence hemen bi bakım yaptır kendine.. Saçının renginden başla. Bunu kendin için yap, yeni başlangıç için..
Sen özel ve değerlisin bunu hiçbir zaman unutma. Eski eskidir.anlıyorum zoruna gitmesini ama hep geriye bakarak da yaşayamazsın ki
ya ben o gorustugum kisi bana bosanam zamaninda cok yardimci oldular simdi isi bitti olmsin diye cok ara ara konusuyoduk 5 6 ayda bir birden koparmak istemedigim ayip olmasin diye peki sen neden bosandin simdi nasilsino insanı takip etmeyi bırak, ortak arkdşlrla irtibatı kes veya uzaklaş....herşey bundan ibaret...bende boşandım 3 yıl olyo...ne kulağım duydu ne gözüm gördüü...
insallh canim cok sagol ;-)yeni bir aşka yelken açmalısın başka çare yok gözünü dört aç etraf yakışıklı kaynıyor
Allah büyük yuva yıkanın yuvası olmaz onları Allaha havale et o bilir işini
benim konularımı okursam kabustan döndüğümü görürsün..1 yıl terapi aldım, 1 yıl şehir değiştirdim son 1 yıl hayata döndüm, ağır bedeller ödedim kendimce tabi...zor yaaa herşekilde...ya ben o gorustugum kisi bana bosanam zamaninda cok yardimci oldular simdi isi bitti olmsin diye cok ara ara konusuyoduk 5 6 ayda bir birden koparmak istemedigim ayip olmasin diye peki sen neden bosandin simdi nasilsin
ben 2013 kasim ayninda bosandim esim bi unv. ogrencisiyle mesajlarinken yakaladim kendisidee hic inkat etmedi artik dayanilack gibi degildi ve bosanma karari aldik ve bosandik ama 1.5 sene gecmesine ragmen ben hala hazmedemiyorum yapamiyorum kendime olan guvenin kirildi kendimi cirkin hissediyorum mutsuzum hep evligimizdeki mutlu gunlerimiz geliyo gecen duydumki kizin okulu bekliyoarlarmis evlenmek icin bunu duyunca iyice sinirlerlendim benide cok ama cok sevmisti ailemden el ayak operek istedi ne oldu ya bunada asik olmus ben nasil kutulacagim bu duygulardan lutfen yardimci olun ....
okuyacam canimbenim konularımı okursam kabustan döndüğümü görürsün..1 yıl terapi aldım, 1 yıl şehir değiştirdim son 1 yıl hayata döndüm, ağır bedeller ödedim kendimce tabi...zor yaaa herşekilde...
ya isde insan kabullenemiyo tabikide cok sukurr eksigim yok duzgun bi karakterim var buda bana yeterrEn güzel, en alımlı kadınlar dahi aldatılıyor. Kimler kimler... Sizin bir eksiğiniz olduğundan değil bence kesinlikle. Hiiiç bende ne eksik var diye düşünmeyin.
ya isde insan kabullenemiyo tabikide cok sukurr eksigim yok duzgun bi karakterim var buda bana yeterr
insallh basiniza gelmez evet bi acidan gercekten verilmis cok buyuk bi sadakam varmis cunku rabbim beni korudu ilerletmeden bitirdi bosandiktan sonra cogu sey yolunda gitti cok sukurrHaklısınız zor bir şey kabullenmek. Ben olsam ben de çok üzülürdüm, ki hepimizin başına gelebilecek bir şey. Bir şey söyleyeyim mi bence siz kurtuldunuz ve hala düzgün bir insansınız ama o kıza yazık, o hala karaktersiz biriyle beraber ve evli biriyle olmayı matah bir şey sanan bir zavallı. İnşallah hak ettiğiniz gibi biri karşınıza çıkar.
sürünsün inşallah. Bende 2 yıl böyle biriyle çıktım tam evlilik beklerken beni yerk etti. Hala atlatamadım. Eylülde ayrıldık ama en son ocakta görüştük. Bol bol beddua ediyorum çünkü fazlasıyla hak etti. Bende her dediğine evet dedim en saćma hallerini bile hoş gördüm tüm bencilliklerini tolore ettim ve tüm bunları da güler yüzle yaptım. Dilerim allahtan kendi pisliğinde boğulur.bakalim gorcez cok ama cok zor bir insan inatci herkesi ben saniyor cunku herseyine he diyen biri vardi simdi bakalim nasil olacak ya bakiyorum hayatima ama ara ara boyle kotu oluyorum gecen yaz cok guzel bi tatil yaptim dunlendin kendime geldim insallh bu senede dusunuyorum
evet en buyuk hata herseye evet demek seninde hakkinda hayirlsi olsun bastan bitmesi daha iyi bence sikma canini eden bulursürünsün inşallah. Bende 2 yıl böyle biriyle çıktım tam evlilik beklerken beni yerk etti. Hala atlatamadım. Eylülde ayrıldık ama en son ocakta görüştük. Bol bol beddua ediyorum çünkü fazlasıyla hak etti. Bende her dediğine evet dedim en saćma hallerini bile hoş gördüm tüm bencilliklerini tolore ettim ve tüm bunları da güler yüzle yaptım. Dilerim allahtan kendi pisliğinde boğulur.
Amiinnn dua ediyorum kendinden daha beter bir pisliģe bukaşsın ama yakasını kurtaramasın.ettiklerini bulsunlar.evet en buyuk hata herseye evet demek seninde hakkinda hayirlsi olsun bastan bitmesi daha iyi bence sikma canini eden bulur
insallah merak etme eden bulurAmiinnn dua ediyorum kendinden daha beter bir pisliģe bukaşsın ama yakasını kurtaramasın.ettiklerini bulsunlar.