- 1 Haziran 2014
- 51
- 7
-
- Konu Sahibi mutluluk38
Eden bulur boşver kız da (!) pek sağlam pabuç değilmiş ki evli bir adamla fingirdiyormuşben 2013 kasim ayninda bosandim esim bi unv. ogrencisiyle mesajlarinken yakaladim kendisidee hic inkat etmedi artik dayanilack gibi degildi ve bosanma karari aldik ve bosandik ama 1.5 sene gecmesine ragmen ben hala hazmedemiyorum yapamiyorum kendime olan guvenin kirildi kendimi cirkin hissediyorum mutsuzum hep evligimizdeki mutlu gunlerimiz geliyo gecen duydumki kizin okulu bekliyoarlarmis evlenmek icin bunu duyunca iyice sinirlerlendim benide cok ama cok sevmisti ailemden el ayak operek istedi ne oldu ya bunada asik olmus ben nasil kutulacagim bu duygulardan lutfen yardimci olun ....
ben 2013 kasim ayninda bosandim esim bi unv. ogrencisiyle mesajlarinken yakaladim kendisidee hic inkat etmedi artik dayanilack gibi degildi ve bosanma karari aldik ve bosandik ama 1.5 sene gecmesine ragmen ben hala hazmedemiyorum yapamiyorum kendime olan guvenin kirildi kendimi cirkin hissediyorum mutsuzum hep evligimizdeki mutlu gunlerimiz geliyo gecen duydumki kizin okulu bekliyoarlarmis evlenmek icin bunu duyunca iyice sinirlerlendim benide cok ama cok sevmisti ailemden el ayak operek istedi ne oldu ya bunada asik olmus ben nasil kutulacagim bu duygulardan lutfen yardimci olun ....
Hayat devam ediyor canım. Sen de kendine göre, aklı başında, dürüst birini bul ve onunla mutlu ol. Adam gitmiş zaten, sen bundan sonra ne yapabilirsin ki?ben 2013 kasim ayninda bosandim esim bi unv. ogrencisiyle mesajlarinken yakaladim kendisidee hic inkat etmedi artik dayanilack gibi degildi ve bosanma karari aldik ve bosandik ama 1.5 sene gecmesine ragmen ben hala hazmedemiyorum yapamiyorum kendime olan guvenin kirildi kendimi cirkin hissediyorum mutsuzum hep evligimizdeki mutlu gunlerimiz geliyo gecen duydumki kizin okulu bekliyoarlarmis evlenmek icin bunu duyunca iyice sinirlerlendim benide cok ama cok sevmisti ailemden el ayak operek istedi ne oldu ya bunada asik olmus ben nasil kutulacagim bu duygulardan lutfen yardimci olun ....
eve isde insan kabullenemiyohayırlısı böyleymiş diye düşün. Sana sevgisi bittiyse yanında olması bişey ifade etmezdi zaten..
evet hazmedemedigim icin bunkadarSende tamamen unutup kendine yeni bir hayat kurmayı dene bence.Gecmiste yaraların hazmedemedigin seyler varsa once onları bir atlatmak lazım bunun icin.Unut kurtuldugun icin dua et.Eminim cok güzelsin bunun güzellikle bir alakası yok ki zaten.Ayrıca eden bulur diye düsünüyorum ben.
O benimde kafami cok kurcaladi ama bizde birbirimizi cok sevmistik ailme zorla ikna etti ve de evlendikDemek ki gerçekten sevmemiş..
evet yani okadar hatayi yapanlar onlar ama hayatlarina gicbirsey olmamis gibi devam ediyorlar benj kizdiran noktada bu hayat bukadar basitmi ya ne zman yaptiklarinin acisini cekeceklerdemekki gerçekten sevmemiş lafına inanmıyorum ben, belkide inanmak istemiyorumilla ki sevmiştir ama hakkını verememiş sevmenin. Ne malum o kızı da aldatmayacağı, belkide çok mutlu olacaklar. Ne olursa olsun sana hiç bir yararı yok bunun malesef. Paran varsa turlara katıl, yeni dostluklar edin. Yeniden sevmenin yollarını bul derim. Bir taraf mutluyken, öbür tarafın unutması mümkün olmuyor. Sırf durumu hazmedemediğinden kendini kötü hissediyorsun. Ve karşı taraf mutlu oldukça, sende böyle yalnız oldukça bu hazmedememe durumu geçmiyor..
kendimden biliyorum malesef
dogru degil biliyorum ama bu dusunceden kurtulamiyorumcanim su iki gunluk olumlu dunyada, degersiz karektersiz, hayatinizdan tamamen cikmis birinin ne yapip ettigini dusunerek gecirmen ne kadar dogru? saniyeni bile onu dusunerek gecirme. kendine deger ver!!