yapamiyorum

zaten ben ogrendikten sonra devam edemezdim cunku herseyi ogrenmistim ogrenerek bildigimseyi unutamamyanlis yaptigini soyledi ozur diledi ama bir kere birseyler kopmussa devam etmiyor inandirici samimi gelmiyor destek almayi gercekten dusunuyorum kendi basima atlatirim dedim ama malesef

evet artik hic birsekilde haber almaycaagim numaralarinida sildim insallh en kisa zmanada unuturum

P
Yaşadıklarıniz ve hissettikleriniz çok normal. Birinden vazgeçmek hić kolay olmiyor bazen size ihanet etmiş olsa bile. Ama şunu ćok gördüm,bir başkasının mutsuzluğu üzerine mutlukuk kuran görmedim. Eşiniz ve sizin yaşlarınızı merak ettim. Emin olun eşini başkası için terk eden ya da uyva yıkan kimse onmaz.

ben 30 o 32 yasinda

Hiç demedi mi o adam" devam edelim, bosanmayalim? " . Kaç yıllık evliydiniz
dedi ama diyorum ya hic inandirici gelmedi inandirici gelse tamam devam edecektim ama onun icin cok fedakarlik yapmam gerekiyodu tayinim cikmisti durdurmam gerekiyodi ki buda cok ama cok zor olan birseydi genede dursurmayi dusundum sonra baktim degmez mahkemeye kadar gene sure verdim disarda gorustuk filan ama diyorum ya samimi gelmedi mahkeme sonrasi bile sen bosanmasaydin ben bosanmazdim diyo ya nasil bir karakterr nasil kabul edilebilirki bu arada 4 yillik evli idik

o kızın yuvasını da gelir bi üniversiteli yıkıverir.
kimsenin ahı kimsede kalmaz arkadaşım.

ben 30 o 32 yasinda
Bu devirde yirmili yaşladın başindaki kiźla 32 yaşında ve daha önce evlenmiş bir adamın evliliği ne kadar yürür bilemiyorum. Kuzenim 42 yaşında eşı 34 inan adamı oyuncak etti. Yok küpe tak turuncu,fıstık yeşili giyin. kırışıklıkların var botoks yaptır. yürümez o iş canım hıç canını sıkma. Cimsellik ve aşk ömrü kisa şeyler hemen heves geçer. o adam senı çok arar. Sen hayatına bak yeni bir düzen kur. Inan bana herkes hakettiğini yaşıyor ve neticede gidip kendi gibi birini buluyor.allah yolunu açık etsin

o ilişki yürümez eski eşin çok pişman olur o ayrı mesele ama bunun olması için o kızın üniyi bitirip ailesine eşinle -ki o noktaya gelirse bu iş- evlenmek istediğini söyleyinceye kadar yada memleketine dönüp iş hayatına başlayıncaya kadar ve sonunda heyecan bitecek ama 4 sene ama 5 sene sonra.. tabi bu süre sonunda sen de artık yolunu çizmiş hayatına yön vermiş olacaksın eğer çocuklarınız olsaydı belki geri dönmeyi düşürsün pişmanlığını görünce ama cocuk yoksa kozlar senin eline geçmiş olacak sabret ve bekle

evet hazmedemedigim icin bunkadar

O benimde kafami cok kurcaladi ama bizde birbirimizi cok sevmistik ailme zorla ikna etti ve de evlendik

Sevmemıs dıye bırsey kesınlıkle yok,evlenecek kadar sevmıs kı senınle evlenmıs..ama sen daha önce hıc baskasını sevmedıysen sana tuhaf gelebılır..bunlar gayet dogal durumlar sevgı de ask da bıtebılıyor..
Aldatma;bir insana yapılacak en buyuk en agır kötuluktur..Bunu ben de yasadım ,hazmetmek kolay degıl kesınlıkle..Fakat kafanda bıtırıp mantıken zaten ayrıldık hayatıma bakmalıyım dıye dusunursen kolay gecer..Cocugun yoksa bu da şükretmen ıcın ıyı bı sebep..Benım ex koca metresımle gezdırıyo kızımı ve evlencek yakında..Bu daha sınır bozucu...Yanı cocuk yoksa,baglantını kopartman daha kolay ve rahatca unutabılırsın..Senın hazmedemedıgın tek sey aldatılma ..
.

Bence hemen bi bakım yaptır kendine.. Saçının renginden başla. Bunu kendin için yap, yeni başlangıç için..
Sen özel ve değerlisin bunu hiçbir zaman unutma. Eski eskidir.anlıyorum zoruna gitmesini ama hep geriye bakarak da yaşayamazsın ki

hiç endişelenme boşuna canım eden bulurmuş.ayrıca yuva yıkanın yuvası da olmazmışşş.içini ferah tut sen

Civi civiyi soker derler canim. 1,5 sene gecmis ustunden, yanliz basina basaramiyorsan unutmayi, profesyonel yardim al. Ve yanisira yavas yavas etrafina bakin, pazarda neler varmis neler yokmus bi goz gezdir ; )

yeni bir aşka yelken açmalısın başka çare yok gözünü dört aç etraf yakışıklı kaynıyor
Allah büyük yuva yıkanın yuvası olmaz onları Allaha havale et o bilir işini

ya canım benim git terapi al, kendine gel, imaj değiştir...takılı kalmak ne kdr doğru

bakalim gorcez cok ama cok zor bir insan inatci herkesi ben saniyor cunku herseyine he diyen biri vardi simdi bakalim nasil olacak ya bakiyorum hayatima ama ara ara boyle kotu oluyorum gecen yaz cok guzel bi tatil yaptim dunlendin kendime geldim insallh bu senede dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…