- 1 Haziran 2019
- 279
- 127
- 103
- 24
- Konu Sahibi neyapmaliyim
merhaba hanımlar, 2 aydır bakıcılık yapiyorum 7 yaşındaki bi kıza, ama bu 2 ayda ne kadar yoruldugumu anlatamam, yemekleri bana atiyor, pijamami asagiya indiriyo ( evde kamera varsa yandim), abur cubura, tablete izin vermedigimde tirmalamalar, hakaretler,ifsa fotomu cekip instagrama atmalar (tiktok ve instagrami var), derse karşı da cok isteksiz surekli oyun oynamak ilgi görmek istiyor, ancak ailesi benden ders calistirmami istiyor, (kiz sinifin gerisinde kaldi)ben kiz ders çalışmazsa onunla oyun oynamayacagimi cunku oyundan sonra ders çalışmadığını söylemiştim,bugün uzun bir metin yazmışlar bu yaşta bi çocuğa bu kadar ders zorlanmaz, bilinç-altı ders istemez, isteksiz hale gelir falan filan üslup guzel bir biçimde yazılmış ancak bu iki cümle kalbimi cok kırdı, hem ders calistirmami isteyip hem de dediklerine katlanmami istiyorlar, yaramazliklarina göz yum diyorlar, alışma süreci diyorlar, aranızda anne olan bu süreci atlatanlar vardır, bana diyorlarki iste iyi davran o seni sevmese de sen sev surekli cana yakın ol ama hakaretlere karşı iyi davranamıyorum,surekli eşyalarımı çaldın diyor,millet yanlis anlayacak, okul da olmadığından ders süreci bana kaldi,bazen sinirlerim bozulup ağlıyorum,o anda duraksiyo ama sonra gene devam ediyor, ise başlamadan once bana o dersini yapar sen de kendi dersini yaparsin demişlerdi, ancak hic fırsat olmuyo ders yapmaya başladığımda kitabımı çiziyor surekli cok kızdım bağırdım ama daha çok tekrarlıyor sizce ne yapmalıyım o kadar yoruldum ki maaş olarak 1500 alıyorum,sigorta yok onun haricinde evi toplama supurme işini de ben yapiyorum