- 26 Mayıs 2014
- 198
- 86
- 28
- Konu Sahibi Lilith-Sama
Merhaba arkadaşlar bundan 1 2 ay öncesi hafif yıpranan saçlarıma evde uil ile açmayı denedim sonuçta ne olduğunu sorarsanız başlıktan da belli olduğu gibi çektiğinde elde kalan saçlar tabi bu kopmalar tabi bu allahıma bin şükür açıcı diplere yetmedi de saçımın dipleri zarar görmedi ve saçım üstler siyah altan bakır tonda kaldı bende o tondan kurtulmak için siyaha boyamıştım tabi saçlarım ıslakken sünüyor hamur gibi çektiğimde kopuyordu çok hırpalamadan 1 ay kadar kafamda tutmayı becerim allahtan orta kısma kadar yanıktı dipten yansa daha da sorun neyse bir kuaförde kesim yaptırdım felan derken 2 ay da ancak saç kremleriyle yumuşatabildim. Yanmış saçlara çözümü olan bulan arkadaşlar var mı bu gratis watsons gibi mağazalarda daxsupergro satılıyormuş kullanan arkadaşlar var mı bloglarda kimisi o şekilde saç uzatıp saçlarını kurtarmış. Genelde evde yumurtalı saç maskesi yapıyorum ama gerçekten yapmaktan midem bulandı ve kokusu saolsun yumurta bile yiyemiyorum kahvaltı da o kadar kötü hal aldı sırf yağlarında biraz faydasını göremedim barcelino herkesin övdüğü bir marka ama ben denedim ve 1 kutu bitirdim fakat bir yararını göremedim. Eskisi gibi uzamış saçlarımı istiyorum boyattığıma pişmanım demiycem çünkü açıcılarla renk kararsızlıklarıyla mahfettim güzel saçlarımı
1 2 yıl gibi bir süre dinlendirmeyi düşünüyorum tavsiyelerinize çok ihtiyacım var ve birde herkesin dilinde olan keratin bakımı , saç botoksu bunlar yanılmıyorsam iki farklı şeyler ama kuaförlere insan güvenemiyorum birinde pahalı birinde ucuz fiyatlar veriyor
hangi gerçek hangisi ne bilemiyorum çıldırma eşiğine geldim