Yanlışlıkla aradım

Ararsa acma.zateb ortak ardsa varmis illaki belki bir arsya gelir o koñu acarsa yanlislikla oldu dersin kesip atarsin aciklama yapma uzun uzadıya.. erkkler kisa ve net cevaplari sever onlarada yeterlidir..altinda bisey aramazlar
Son durumu yazdım canım

Ayrilik sonrasi arayan taraf geri donus istiyordur dusuncesinden yola cikarak boburlenmis olma ihtimali fazla. Lakin beklediginiz uslupla cevap vermemis anlasilan. Siz de bosverin madem istemiyor demek ki.

Canım zaten dönüş yapmaz bence bu adam çok iyi niyetli düşünüyorsun

Yavrucuğum aramayacak.hâlâ seviyorsun sen bunu.

Artık profil resmine bakarken aranmıyor ki, birisi sağda birisi solda. O eskidendi.
Ya kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bir yaştan sonra salıyorsunuz ister stalklıyorsunuz sansıınn, ister yanlışlıkla sansın, isterse bilerek sansın. İnanın zerre kadar önemi yok. Hıı evet profil resmine bakıyordum diyin geçin

İğrenç bir karakter. Engelleyin. Yuze telefon kapatmak ne ya

Ayrilik sonrasi arayan taraf geri donus istiyordur dusuncesinden yola cikarak boburlenmis olma ihtimali fazla. Lakin beklediginiz uslupla cevap vermemis anlasilan. Siz de bosverin madem istemiyor demek ki.
Hakkında herşeyın hayırlısı olsun ben senin hakkındaki düşüncelerimi kendime saklıcam tarzı bir mesaj attı ben de cevap vermedim uğraşamıcam valla çok aptal tarzı

Hahah zaten kayıtlara bakarken aramıstım su an takmıyorum o aksam nıye taktım bılmıyorum bıle

Yeri gelmişken yanlışlıkla aramalardan kurtaracak bir bilgi vereyim; WhatsApp uygulama izinlerinden mikrofon iznini reddediyorsunuz ses kaydı göndermeden ve arama yapmadan önce izin istiyor sizden. Yani ara tuşuna bastığınızda bile direkt aramak yerine ayarları değiştir- mikrofona izin ver seçeneği geliyor ekrana. Şimdi değil/devam seçenekleri çıkıyor. Şimdi değil derseniz zaten aramıyor, devam deyince yalnız bu sefer izin ver derseniz arıyor dikkat edin eski sevgilinin profil resmine bakarken yanlışlıkla aramamak için birebir çözüm.

Bu kadar ayrıntının içinde usenirim aramam ben zaten hdhdhdh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…