Yanlışlıkla aradım

Ararsa acma.zateb ortak ardsa varmis illaki belki bir arsya gelir o koñu acarsa yanlislikla oldu dersin kesip atarsin aciklama yapma uzun uzadıya.. erkkler kisa ve net cevaplari sever onlarada yeterlidir..altinda bisey aramazlar
Son durumu yazdım canım

Ayrilik sonrasi arayan taraf geri donus istiyordur dusuncesinden yola cikarak boburlenmis olma ihtimali fazla. Lakin beklediginiz uslupla cevap vermemis anlasilan. Siz de bosverin madem istemiyor demek ki.

Kızlar bu da dert mi diyeceksiniz ama yaklasık ıkı hafta önce biriyle tanıştım. Etkılendım biraz o da yanındayken ilgiliydi arar sorardı ama biraz odun dıyeyım yanı canım gulum demesı yok sabah uyanınca tek mesajı “ günaydın” ama sonra arar uzun uzun konusurdu. Bıraz ego yapıyordu hanı önce kız yanı ben tatlı sozler soyleyeyım ben ilk yazayım o da sonra ilgilensın kafasında. Ben de azıcık onun davrandıgı gıbı davransam hemen soguk davranmıs oluyordum. Yanı temelde farklı ıletısım kodları olan ınsanlarız. Bır aksam yıne bu konudan dolayı tartısırken ben bunu asamayacagım dedı sonrasında yıne yarın yapacagımız planı konustuk ama sacma sapan tekrar eskı bır konuya gırdı o gun onu aramamısım o aramıs benden beklemıs ıstedıgı ılıskı bu degılmıs aslında bıraz yorulmus ama bu yorgunluk bugunkı tartısmadan dolayıymıs falan fılan. Tam duzgun bır hale gelıp emek verecekmıs pasam ben erkenden yatayım demısım bılmemne. Hoslanmasına cok hoslanıyordum beraber cok da guzel vakıt gecıyordu ama sureklı ayar vermelerı benı o an bunalttı. Bana da napalım devam edelım mı dıye sordu bunun sonrasında. O kadar sacma kı. Hakkaten napıyorum ben dedım bunun egosunu mu beslıcem dedım ve senden gercekten hoslanıyordum ama bu aksam kı tavırların benı bıraz ıttı eskısı gıbı hıssetmıyorum bence arkadas kalsak daha ıyı dedım. Henuz fızıksel bır yakınlasma olmadı aramızda zaten ama ortak arkadaslar var dıyeyım. O da ben kalamam senınle arkadaslık keyıf vermez bana keske hoslandıgını daha ıyı bellı etseydın dedı kapadık. Oyle de kaldı olay kalsın da sorun yok. Bu ıkı gun once oldu.

Ve salak ben wpda bakarken wp aramalarına en son bununla konustugum ıcın tel elımden kayınca bunu aramıs bulundum. bır on sanıye bekledım ama sonra kapadım. Yanlıslıkla bakarken aradı olmasın o daha rezılce barı bılınclı aramıs olayım dıye. Obur turlusu daha kotu cunku . Bu da dert mı dıyeceksınız ama adamın egosunu beslemek ıstemıyorum. Donus yaptıgında neden aradım dıyeyım? Uzman oldugu bırkonuda urun secmek ıcın mı? Hatır sormak ıcın mı? Ne yapsam da konu uzamasa ama ben de sunun egosunu beslemıs olmasam?

Not: guncelleme ıkıncı sayfada
Canım zaten dönüş yapmaz bence bu adam çok iyi niyetli düşünüyorsun 😄

Kızlar aramadı hala ama sız sorunca merak ettım son gorulmesı acıktı gırmıs saat on gıbı wpa arasa ne derım dıyodum aramadıgı ıyı oldu sankı bahaneye gerek kalmadı baska zaman ararsa da acmasam mı
Yavrucuğum aramayacak.hâlâ seviyorsun sen bunu.

Artık profil resmine bakarken aranmıyor ki, birisi sağda birisi solda. O eskidendi.
Ya kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bir yaştan sonra salıyorsunuz😂 ister stalklıyorsunuz sansıınn, ister yanlışlıkla sansın, isterse bilerek sansın. İnanın zerre kadar önemi yok. Hıı evet profil resmine bakıyordum diyin geçin😂

İğrenç bir karakter. Engelleyin. Yuze telefon kapatmak ne ya

Ayrilik sonrasi arayan taraf geri donus istiyordur dusuncesinden yola cikarak boburlenmis olma ihtimali fazla. Lakin beklediginiz uslupla cevap vermemis anlasilan. Siz de bosverin madem istemiyor demek ki.
Hakkında herşeyın hayırlısı olsun ben senin hakkındaki düşüncelerimi kendime saklıcam tarzı bir mesaj attı ben de cevap vermedim uğraşamıcam valla çok aptal tarzı

Artık profil resmine bakarken aranmıyor ki, birisi sağda birisi solda. O eskidendi.
Ya kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bir yaştan sonra salıyorsunuz😂 ister stalklıyorsunuz sansıınn, ister yanlışlıkla sansın, isterse bilerek sansın. İnanın zerre kadar önemi yok. Hıı evet profil resmine bakıyordum diyin geçin😂
Hahah zaten kayıtlara bakarken aramıstım su an takmıyorum o aksam nıye taktım bılmıyorum bıle

Yeri gelmişken yanlışlıkla aramalardan kurtaracak bir bilgi vereyim; WhatsApp uygulama izinlerinden mikrofon iznini reddediyorsunuz ses kaydı göndermeden ve arama yapmadan önce izin istiyor sizden. Yani ara tuşuna bastığınızda bile direkt aramak yerine ayarları değiştir- mikrofona izin ver seçeneği geliyor ekrana. Şimdi değil/devam seçenekleri çıkıyor. Şimdi değil derseniz zaten aramıyor, devam deyince yalnız bu sefer izin ver derseniz arıyor dikkat edin :D eski sevgilinin profil resmine bakarken yanlışlıkla aramamak için birebir çözüm.

Yeri gelmişken yanlışlıkla aramalardan kurtaracak bir bilgi vereyim; WhatsApp uygulama izinlerinden mikrofon iznini reddediyorsunuz ses kaydı göndermeden ve arama yapmadan önce izin istiyor sizden. Yani ara tuşuna bastığınızda bile direkt aramak yerine ayarları değiştir- mikrofona izin ver seçeneği geliyor ekrana. Şimdi değil/devam seçenekleri çıkıyor. Şimdi değil derseniz zaten aramıyor, devam deyince yalnız bu sefer izin ver derseniz arıyor dikkat edin :KK70: eski sevgilinin profil resmine bakarken yanlışlıkla aramamak için birebir çözüm.
Bu kadar ayrıntının içinde usenirim aramam ben zaten hdhdhdh

Back