Yanlışlıkla aradım

simeyra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2020
3.282
5.559
108
Kızlar bu da dert mi diyeceksiniz ama yaklasık ıkı hafta önce biriyle tanıştım. Etkılendım biraz o da yanındayken ilgiliydi arar sorardı ama biraz odun dıyeyım yanı canım gulum demesı yok sabah uyanınca tek mesajı “ günaydın” ama sonra arar uzun uzun konusurdu. Bıraz ego yapıyordu hanı önce kız yanı ben tatlı sozler soyleyeyım ben ilk yazayım o da sonra ilgilensın kafasında. Ben de azıcık onun davrandıgı gıbı davransam hemen soguk davranmıs oluyordum. Yanı temelde farklı ıletısım kodları olan ınsanlarız. Bır aksam yıne bu konudan dolayı tartısırken ben bunu asamayacagım dedı sonrasında yıne yarın yapacagımız planı konustuk ama sacma sapan tekrar eskı bır konuya gırdı o gun onu aramamısım o aramıs benden beklemıs ıstedıgı ılıskı bu degılmıs aslında bıraz yorulmus ama bu yorgunluk bugunkı tartısmadan dolayıymıs falan fılan. Tam duzgun bır hale gelıp emek verecekmıs pasam ben erkenden yatayım demısım bılmemne. Hoslanmasına cok hoslanıyordum beraber cok da guzel vakıt gecıyordu ama sureklı ayar vermelerı benı o an bunalttı. Bana da napalım devam edelım mı dıye sordu bunun sonrasında. O kadar sacma kı. Hakkaten napıyorum ben dedım bunun egosunu mu beslıcem dedım ve senden gercekten hoslanıyordum ama bu aksam kı tavırların benı bıraz ıttı eskısı gıbı hıssetmıyorum bence arkadas kalsak daha ıyı dedım. Henuz fızıksel bır yakınlasma olmadı aramızda zaten ama ortak arkadaslar var dıyeyım. O da ben kalamam senınle arkadaslık keyıf vermez bana keske hoslandıgını daha ıyı bellı etseydın dedı kapadık. Oyle de kaldı olay kalsın da sorun yok. Bu ıkı gun once oldu.

Ve salak ben wpda bakarken wp aramalarına en son bununla konustugum ıcın tel elımden kayınca bunu aramıs bulundum. bır on sanıye bekledım ama sonra kapadım. Yanlıslıkla bakarken aradı olmasın o daha rezılce barı bılınclı aramıs olayım dıye. Obur turlusu daha kotu cunku . Bu da dert mı dıyeceksınız ama adamın egosunu beslemek ıstemıyorum. Donus yaptıgında neden aradım dıyeyım? Uzman oldugu bırkonuda urun secmek ıcın mı? Hatır sormak ıcın mı? Ne yapsam da konu uzamasa ama ben de sunun egosunu beslemıs olmasam?

Not: guncelleme ıkıncı sayfada

Son düzenleme:
Kızlar bu da dert mi diyeceksiniz ama yaklasık ıkı hafta önce biriyle tanıştım. Etkılendım biraz o da yanındayken ilgiliydi arar sorardı ama biraz odun dıyeyım yanı canım gulum demesı yok sabah uyanınca tek mesajı “ günaydın” ama sonra arar uzun uzun konusurdu. Bıraz ego yapıyordu hanı önce kız yanı ben tatlı sozler soyleyeyım ben ilk yazayım o da sonra ilgilensın kafasında. Ben de azıcık onun davrandıgı gıbı davransam hemen soguk davranmıs oluyordum. Yanı temelde farklı ıletısım kodları olan ınsanlarız. Bır aksam yıne bu konudan dolayı tartısırken ben bunu asamayacagım dedı sonrasında yıne yarın yapacagımız planı konustuk ama sacma sapan tekrar eskı bır konuya gırdı o gun onu aramamısım o aramıs benden beklemıs ıstedıgı ılıskı bu degılmıs aslında bıraz yorulmus ama bu yorgunluk bugunkı tartısmadan dolayıymıs falan fılan. Tam duzgun bır hale gelıp emek verecekmıs pasam ben erkenden yatayım demısım bılmemne. Hoslanmasına cok hoslanıyordum beraber cok da guzel vakıt gecıyordu ama sureklı ayar vermelerı benı o an bunalttı. Bana da napalım devam edelım mı dıye sordu bunun sonrasında. O kadar sacma kı. Hakkaten napıyorum ben dedım bunun egosunu mu beslıcem dedım ve senden gercekten hoslanıyordum ama bu aksam kı tavırların benı bıraz ıttı eskısı gıbı hıssetmıyorum bence arkadas kalsak daha ıyı dedım. Henuz fızıksel bır yakınlasma olmadı aramızda zaten ama ortak arkadaslar var dıyeyım. O da ben kalamam senınle arkadaslık keyıf vermez bana keske hoslandıgını daha ıyı bellı etseydın dedı kapadık. Oyle de kaldı olay kalsın da sorun yok. Bu ıkı gun once oldu.

Ve salak ben wpda bakarken wp aramalarına en son bununla konustugum ıcın tel elımden kayınca bunu aramıs bulundum. Alıp kapadım bır on sanıye bekledım ama bakarken aradı olmasın bılınclı aramıs olayım dıye. Obur turlusu daha kotu cunku . Bu da dert mı dıyeceksınız ama adamın egosunu beslemek ıstemıyorum. Donus yaptıgında neden aradım dıyeyım? Uzman oldugu bırkonuda urun secmek ıcın mı? Hatır sormak ıcın mı? Ne yapsam da konu uzamasa ama ben de sunun egosunu beslemıs olmasam?

Yanlışlıkla aramışsınız. Ararsa "kusura bakma yanlışlıkla aramışım" diyerek görüşmeyi sonlandırabilirsiniz. Kimsenin egosu da beslenmiş olmaz.

Yanlışlıkla aramışsınız. Ararsa "kusura bakma yanlışlıkla aramışım" diyerek görüşmeyi sonlandırabilirsiniz. Kimsenin egosu da beslenmiş olmaz.
Wp’dan aradıgım ıcın profılıne bakarken aramıs olmaz mıyım? Telden arasam olabılır de sankı wp olur mu kı?

Wp’dan aradıgım ıcın profılıne bakarken aramıs olmaz mıyım? Telden arasam olabılır de sankı wp olur mu kı?

Neden olmasın ? Whatsappta mesaj ve geçmiş aramaları silerken olabilecek bir durum.

Amacınız "mış gibi" yapıp yeniden adamın ilgisini çekmekse bilemem ; değilse, sizi geri ararsa "kusura bakma yanlışlıkla aramışım" diyerek görüşmeyi sonlandırabilirsiniz.

Neden olmasın ? Whatsappta mesaj ve geçmiş aramaları silerken olabilecek bir durum.

Amacınız "mış gibi" yapıp yeniden adamın ilgisini çekmekse bilemem ; değilse, sizi geri ararsa "kusura bakma yanlışlıkla aramışım" diyerek görüşmeyi sonlandırabilirsiniz.
Gerı aramasını sormasını bıle ıstemıyorum

Kızlar aramadı hala ama sız sorunca merak ettım son gorulmesı acıktı gırmıs saat on gıbı wpa arasa ne derım dıyodum aramadıgı ıyı oldu sankı bahaneye gerek kalmadı baska zaman ararsa da acmasam mı

Siz de onun gibi cok sonra cevap verin.Bir muddet sonra da yanlis olmustu kusura bakma dersiniz olur biter.

Ay kızlar yazmıs soru ısaretı atmıs ben de bısı yazmayayım dedim sonra en yakın arkadasıma yazmıa bısı naber nasılsın tarzı sonra da benımle bazı farklı durumlar gelıstıgını soylemıs kız da bana sordu noldu dıye ben de buna yazdım ne alaka noluyor dıye konustuk telefonda bana sacma sapan soguk soguk ters ters sey dedı ben senınle arkadas kalamam zaten benle ıletısım bıttıkten sonra da hareketlerıne baktım bı kanıya vardım ama bunu kendı ıcımde yasadım senı ılgılendırmez bılmemne ne alaka dedım safca dıyorum hala ben, konusmak ıstemıyorum dedı ben de ne hareketı dedım en sonunda yuzume kapadı hareket dedıgı de ınsta postumun altına bıldıgı ama sevmedıgı bır erkek kankamın cok guzelsın yazması ben de hala haksızlık edıyorsun aramızda bıseyler bıtse de ıyı bır ınsansın falan dedım ıyıce kızdı anlamadım kapadı suratıma aptal mıdır nedır bır de o kadar endıselendım yanlısklıkla aradım dıye cocugu hıc takmasaymısım keske sız haklıymıssınız on gunde ne yasadık boyle uc cocukla ortada bırakmısım gıbı tavırlar cok sacma

Ararsa acma.zateb ortak ardsa varmis illaki belki bir arsya gelir o koñu acarsa yanlislikla oldu dersin kesip atarsin aciklama yapma uzun uzadıya.. erkkler kisa ve net cevaplari sever onlarada yeterlidir..altinda bisey aramazlar

Back