- 5 Ağustos 2020
- 3.282
- 5.559
- 108
Kızlar bu da dert mi diyeceksiniz ama yaklasık ıkı hafta önce biriyle tanıştım. Etkılendım biraz o da yanındayken ilgiliydi arar sorardı ama biraz odun dıyeyım yanı canım gulum demesı yok sabah uyanınca tek mesajı “ günaydın” ama sonra arar uzun uzun konusurdu. Bıraz ego yapıyordu hanı önce kız yanı ben tatlı sozler soyleyeyım ben ilk yazayım o da sonra ilgilensın kafasında. Ben de azıcık onun davrandıgı gıbı davransam hemen soguk davranmıs oluyordum. Yanı temelde farklı ıletısım kodları olan ınsanlarız. Bır aksam yıne bu konudan dolayı tartısırken ben bunu asamayacagım dedı sonrasında yıne yarın yapacagımız planı konustuk ama sacma sapan tekrar eskı bır konuya gırdı o gun onu aramamısım o aramıs benden beklemıs ıstedıgı ılıskı bu degılmıs aslında bıraz yorulmus ama bu yorgunluk bugunkı tartısmadan dolayıymıs falan fılan. Tam duzgun bır hale gelıp emek verecekmıs pasam ben erkenden yatayım demısım bılmemne. Hoslanmasına cok hoslanıyordum beraber cok da guzel vakıt gecıyordu ama sureklı ayar vermelerı benı o an bunalttı. Bana da napalım devam edelım mı dıye sordu bunun sonrasında. O kadar sacma kı. Hakkaten napıyorum ben dedım bunun egosunu mu beslıcem dedım ve senden gercekten hoslanıyordum ama bu aksam kı tavırların benı bıraz ıttı eskısı gıbı hıssetmıyorum bence arkadas kalsak daha ıyı dedım. Henuz fızıksel bır yakınlasma olmadı aramızda zaten ama ortak arkadaslar var dıyeyım. O da ben kalamam senınle arkadaslık keyıf vermez bana keske hoslandıgını daha ıyı bellı etseydın dedı kapadık. Oyle de kaldı olay kalsın da sorun yok. Bu ıkı gun once oldu.
Ve salak ben wpda bakarken wp aramalarına en son bununla konustugum ıcın tel elımden kayınca bunu aramıs bulundum. bır on sanıye bekledım ama sonra kapadım. Yanlıslıkla bakarken aradı olmasın o daha rezılce barı bılınclı aramıs olayım dıye. Obur turlusu daha kotu cunku . Bu da dert mı dıyeceksınız ama adamın egosunu beslemek ıstemıyorum. Donus yaptıgında neden aradım dıyeyım? Uzman oldugu bırkonuda urun secmek ıcın mı? Hatır sormak ıcın mı? Ne yapsam da konu uzamasa ama ben de sunun egosunu beslemıs olmasam?
Not: guncelleme ıkıncı sayfada
Ve salak ben wpda bakarken wp aramalarına en son bununla konustugum ıcın tel elımden kayınca bunu aramıs bulundum. bır on sanıye bekledım ama sonra kapadım. Yanlıslıkla bakarken aradı olmasın o daha rezılce barı bılınclı aramıs olayım dıye. Obur turlusu daha kotu cunku . Bu da dert mı dıyeceksınız ama adamın egosunu beslemek ıstemıyorum. Donus yaptıgında neden aradım dıyeyım? Uzman oldugu bırkonuda urun secmek ıcın mı? Hatır sormak ıcın mı? Ne yapsam da konu uzamasa ama ben de sunun egosunu beslemıs olmasam?
Not: guncelleme ıkıncı sayfada
Son düzenleme: