- 7 Ocak 2018
- 3
- 0
- 27
-
- Konu Sahibi Tatlihemsire
Merhaba ben 20yaşında bir kızım. Bundan 6sene önce çocukken yani hayatıma biri girdi bende 3yaş büyük kendisi. Neyse ilk sevgilimdi kendisi ama hiç tanımıyordum bana yazdığında yüzü tanıdık gelmişti meğer okulumun önüne gelip beni görmek için. Doğum günümun gecesi yazdı bana 2hafta kafasının etini yedim kimden aldın telefonumu diye en sonunda söyledi. Bana karşı ilgisi olduģunu hep söyledi ama ben küçük olduğum için olmaz dedim 5.ayın sonunda kabul ettim. Sevmiyordum biliyordum hoşlantıydı sadece çok ani hareketleri vardı dedigim gibi kucuktum korkuyordum. Hiç buluşmadık hiç yüz yüze gelip konuşmadık aynı şehirdeydik ama ben hep buluşmaktan kaçtım. Neyse ben bundan ayrılmak istedigimi soyledim cunku beni olumsuz etkiliyordu derslerim daha onemliydi benim icin. 12.sinifa geldim aradan 3sene gecti yani ben baska bir yere tasinmistim instagram acmistim ve rehberimdeki herkese istek atmistim onada gitmis ben fark etmedim 10dk sonra inanmiyorum bu senmisin demisti bende evet demistim 2ay yine konustuk bu sefer dogum gunumde teklif etti bana ama yine olmadi cunku bu sefer ben onun erkeklik gururunu kirdigim icin suratima vurdu hep ama sevdigini biliyorum beni yanlis anlamayin hani o olmasa yasayamam diyen tiplerdendegilim sevdigi herhalinden belli ama olmadi ayrildik 5-6ay sonra askere gitti sirf sesimi duyarak uyurdu oyle alismisti neden ariyorsun dedigimde sesini duymadan yapamiyorum diyordu. Bir gun beni aradi beni kurtar sozlum geldi ve senin fotograflarini telefonumda gordu dedi ne dedim kan beynimi sicradi nasil ya sen sozlu muydun dedim anlaticam her seyi dedi bekliyorum dedimannesi kanser hastasiymis ve evin en kucuk ve tek oglan cocugu evlendigini gormek istemis annesinin istedigi kizla sozlenmis ama hic sevmedim dedi ben inanmadjm kiz aradi kizada her seyi adam akilli anlattim o kiz bana hakaret etti ve gercekten dellendim bende herseyi soyledim o cocuk seni hic bir zaman sevmiycek diye bakta gor dedi neyse arada bakiyordum profillerine ayda 1 falan sonra biraktim aradan 1sene daha gecti sevmiyorum aklimda yokken ruyama girdi seni ozlemisim diye sariliyordu bana kidedigim gibi 6senedir tanisiyoruz ve hic yuz yuze gelmedik. Baska bir gecede evlendigimizi gordum ya aklimda hic yokken hemde. Fala normalde inanmada arkadasimin zoruyla gittim adinda M ve F harfi olan biriyle tanismissin uzun zaman once cocuk sanadivane dedi şok oldum korktumda biraz inanmam ama korktum. Tekrar konusucaksiniz dedi bende sanmam dedim. 2hafta gecti ben buna fake hesabimdan istek attim yazmak gibi bir amacim yoktu sadece fotograflarina bakicaktim kizdan ayrilmisti zaten. Gecen gun yayin acti bende yayina girdim sadece izledim nasil bir hikmetse yayinda birinin soyadida fake hesabimin soyadiylaayniydi akrabamisiniz falan diye sordu bende sadece yok diyip ciktim. 15dk sonra yazdi konustuk taniymadim falan dedi sen beni tanimazsin falan dedim ben seni 6senedir taniyorum dedim sonra sordu ben ip ucu verdim baya bi sonunda tanidi aslinda basindan beri ben oldugumu anlamis ama kendim soylerim diye dusunmus. Neyse biz telefonda konusmaya basladik neden dedim neden o kizla sozlendin dedim anlatti inanmak istemedim ama inandim yani sonra o beni birkatigi icin pisman oldugunu soyledi kendine baya bi saydirdi hatta senin sucun yok ilk ben baslattim dedim. Neyse sorna dediki sesini duydum ya bunca zaman sonra o kadar iyi geldi ki dedi ve asil beni sok eden ise 6sene önceki fotograflarimin oldugu bir klasor var bilgisayarinda bende olmayan fotograflarim var dusunun silmemis ve ben o zamanlar tarihli yuzugu cok seviuordum gumuscuye girmistim fiyat alcaktim beni aramisti ne yapiyorsun diye bende kendime yuzuk alcam demistim nasil bir yuzuk demisti bende tarihli demistim ve 3saat sonra bulusalim demisti neden demistim evden cikamam sinavim var bahenesi uydurmustum fotografini atmisti kendinede bana da tarihli yuzuk almisti bu anlattigim olay 6sene once olmustu dunde bana o yuzugun fotografini atti atmamis ve sonradan dikkatimicekti biz ayri oldugumuz zamanlarda bile parmaginda o yuzukvardi. Bana sen benim kaderim misin dedi bilmem orasini biz degil Allah bilir dedim. Yine aynı şekilde sen konus ben uyusam olur mu boyle uyumayi ozledim dedi olur dedim uyudu kapattim sabah aradi uyurken birazda boyle sabah uyuyim dedi yine tamamdedim. Aksam oldu konusuyoruz yataga girdi soguk ya yatak dedi bende sakasina evlen bir kizla o zaman dedim ya biraz patavazsiz oldugumu o an anladim ama aklimdan geceni pat diye soyleme huyum var dururduramiyorum. Neyse evlen benle o zaman dedi aliyim seni dedi bende benim evlenmeme daha 5sene var dedim beklerim ki dedi sen beni bekliyceksin dedim 6sene bekledim bir 5sene daha mi bekleyemiycem dedi guldum. Ben seni görmeden sevdim kokunu almadan sevdim seni sen oldugun icin sevdim dedi .10dk gecti asktan konu acildi sana ask konusunda guvenmiyorum dedi bozuldum bi ama guvenmiycegim anlamina gelmez dedi. Cok uzun oldu ama anlatmam lazimdi sizce ne yapmaliyimduygularimi hissetmiyorum kalbimi dinliyorum kalbim susuyor