Yanlıs yere açtım galiba ama mazur görün. Guven sorunu nasil asilicak

Ayrıca 6 yıl önce görüştüğü ''çocuğun'' fotoğraflarını, bilmem nesini bilgisayarında saklayan erkek bence aşık değil, basbayağı delidir. Daha yüz yüze görüşmediğiniz bir erkeğe bu kadar mana yüklenmesi mantıklı mı? Empati yapmaya çalışıyorum hala küçük diyorum ama yok, ben de 21 yaşındayım.
Ayrıca sözlü bir erkekle görüşüp, sesi bana iyi geldi diyorsanız burada ne yazsak ne desek boş..

Konu sahibi büyüyünce geçer merak etme. Burda hemen hemen herkes böyle birsey yaşamıştır. Herşeye anlam yükleme. Üzülen sen olursun. Daha çocuğun yüzünü görmemişsin
Ben de baştan ve sondan okudum onu yazdıktan sonra :KK33: Ama i.q.'m her cümlede puan düştü :rolleyes::rolleyes:
Hakkatten bendede öyle oldu :KK70: birde sen daha hepsini okumamışsın

Birincisi sözlü değil ayrıldılar ikincisi bir şeyler hissettiğimi sòylemedim üçüncüsü zaten okumak benim ićin her şeyden daha önemli tabikide bir erkek için derslerimi ekicek değilim hemşirelik okuyorum. Buraya yazarken ablam yaşinda insanlar belki basihat verir sandim. Kimsenin evlilik hayali falan kurdugu yok hele benim hic yok bilmeden gelip yargisiz infaz yapamazsiniz. Ben sadece derdimi anlattim sizden fikir istedim cocugada kendimi kaptirmadim. Evet 14yasinda cahil bir kizdim ama simdi 20yasinda bir kizim yani kimseye guvendigim falanda yok. He bu arada yazinin uzunlugunu gorup Iq seviyesi yerlerde diyen arkadasim okumasaydin o zaman. Ben sadece danismak istedim. Bir annem olsaydi zaten size degil anneme sorardim annemi gecen sene kaybettim. He biride yazmis annesi telefonunu bakmiyor muydu diye ben sevgilim oldu dedim ama zamane kizlari gibi sevgilim askim gibi konusmuyordum annem bana guveniyordu. Azicik yargilamadan cevap vermeyi keske bilebilseniz.

Okudum sonuna kadar hemde :KK66:

Hem cocugu istemiyorum diyorsun hem de devamli baglanti kurup pesine dusuyorsun.

Guven sorununu nasil aşabilirim demissin iyi guzel de ortada dogru duzgun bir iliski yok ki guven olsun.

Ayrica hep kendinle celisiyorsun. Birak cocugu da okumana bak!

Noktaya virgüle hiç bu kadar hasret kalmadıydım:duduk:
Sesini duymadan uyuyamıyor, 6 yıllık resimleri saklıyor ama ortada güven sorunu var :110:

Yuzyuze gormeden sevmek? Biraz fazla hayalperestce degilmi? Evlilik plani icin de cok yetersiz.... yuzyuze gordugunuzde belki birbirinizden yeterli hissiyati alamaycaksinizdir? Ten uyumu bakislar hersey cok onemli . Eger bir karar vermeyi dusunuyorsan ve bir iliskiye.adim atacaksaniz öncelikle birbirinizi gorun bulusun vakit gecirin. Telefonda goruserek tanimak olmaz. Bak.bakalim.bir ortamda nasil davraniyor sana. Evlenince yalnzca telefonda konusulmuyor hergun ayni yataga giriliyor. Ha bu arada patavatsiz değilsin. Ama karsindaki cocuk biraz atip tutuyo gibi.geldi .beklerimde bilmemne de..... kardesim sen 6 sene beklemissinde adabinla beklememissinki sozlenmissin. 5 sene daha oyle beklicrksen hic bekleme derler adama.....ya bide ne dicem biliyomusun canim.sen simdi disardan gormedigin icin anlaamıyorsun ama sahsu fikrim su ki o arkadas sen konusurken uyumuyordur
Telfnu yanina koyiyordur .Ama sende taniyacaksin zamanla bu erkekleri :) tecrubelenirsin
Her dediklerine inanma o cinsin. uzun lafin kisasi sana tavsiye en kisa.zamanda yuzyuze gorus.ve kararini oyle ver.o zaman zaten hersey ol uruna varir
Hakkinizda hayırlısı olsun

X