Yanlış tanı ne yapmalıyım

Psikiyatriste gittim ve bana B12 verdi, hatta ben ciddi sıkıntılı bir dönemden geçtiğimi anlatmıştım ama ,ilaca gerek yok demişti şu an için. Bazı durumlarda vitamin eksikliği de depresyona yol açabiliyormuş. Bence bu kadar kafaya takmayın.

Ne kadar geriye dönük bakıyorlar acaba?mesela ilkokul zamanında çocuk psikiyatristinin yazdığı ilaç ileride polislik,askeri v.s gibi meslekleri etkiler mi ?
E-nabız sistemi yaklaşık 10 yıllık bir sistem o nedenle 2014-2015'ten daha eskiyi göremiyorlar.
Eğer çocuk şu an ilkokula gidiyor ilerideki durumu için soruyorsanız maalesef bu konu hakkında bir bilgim yok. Ayrıca o zamana kadar giriş şartları vs de değişebilir.

Sizi neden etkilesin ki havacılık da veya askeri personellerde bakılıyor sizlik bişey var mı

Ben gerçek bir hastayım da sizin bu siniriniz ne olacak acaba. Bilmiyor olabilirim her şeyi bilmek zorunda mıyım sorup öğreniyoruz işte

Yanlış tanıyla alakalı yorumum yokta. İlaçlara rapor çıkarmış olması neden bi engel teşkil etsin ki?
Yanlış tanı çünkü herhangi bir halüsinasyon. Sanrı vb belirtilerin yok. Bunu neye dayanarak yazdı anlamadım. Bu şekilde damgalanmak istemiyorum

Ben gerçek bir hastayım da sizin bu siniriniz ne olacak acaba. Bilmiyor olabilirim her şeyi bilmek zorunda mıyım sorup öğreniyoruz işte

Ne kadar geriye dönük bakıyorlar acaba?mesela ilkokul zamanında çocuk psikiyatristinin yazdığı ilaç ileride polislik,askeri v.s gibi meslekleri etkiler mi ?
Çocuğunuz o mesleklerden birine girmek istediginde bu sağlık raporu önüne çıkarsa tekrar değerlendirme talep edip bu sorunun ortadan kalktığını kanitlarsa bir sorun kalmaz. Çok imkansız değil.

Benim oğlum da raporlu şuan çocuğum odaklı düşünüyorum 20 yıl sonraya kadar kaç kez kural degisir ,oğlum da asker polis olmayiversin yeter ki iyi olsun. Eğer sizin de böyle bir durumunuz varsa gelecek kaygısıyla böyle bir hataya dusmeyin.

Haklısınız tabiki önemli olan sağlığı,tedaviye ihtiyaç olduğu sürece devam ederim zaten..geçenlerde 'anne ben büyüyünce asker olacağım 'dedi ,ona takıldım..e nabızdan girdiğimde tanı bölümünde psikiyatri muayene yazıyor..ailesi olarak ,sadece askerlikte değil diğer kurumlarda da böyle birşeye takılsın istemeyiz tabiki..derslerinde başarılı ama biraz sosyal ilişkilerde sorun ve takıntı yaşıyor,ondan gidiyoruz..

Yanlış tanı çünkü herhangi bir halüsinasyon. Sanrı vb belirtilerin yok. Bunu neye dayanarak yazdı anlamadım. Bu şekilde damgalanmak istemiyorum
Bununla alakalı yasal haklarınız vardır mutlaka kullanın. Sonuçta yaşamadığınız bi hastalığın görünüyo olması çok saçma ve doğru değil

Askerlik,polislik ve hukuk bölümünün karar mercisinde (hakim,savci..)tekrar önüne çıkıyor, o zaman da heyet isteyip duzeldigini kanitlayip sağlam raporuyla bir sorun kalmıyor. En kısa sürede iyilesmeniz dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…