- 29 Nisan 2024
- 497
- 1.004
E-nabız sistemi yaklaşık 10 yıllık bir sistem o nedenle 2014-2015'ten daha eskiyi göremiyorlar.Ne kadar geriye dönük bakıyorlar acaba?mesela ilkokul zamanında çocuk psikiyatristinin yazdığı ilaç ileride polislik,askeri v.s gibi meslekleri etkiler mi ?
Bu tanı ilerde karşıma zorluklar çıkarabilir. Damgalanmak da cabasıBazı ilaçları devletin karşılaması için doktorların farklı tanı girmesi gerekebiliyor. Bu sebepten olabilir, neden kaldırtmak istiyosunuz
Nasıl bu kadar bilgisiz olmayı başarabiliyorsunuz? Rapor herhangi bir şeye engel teşkil etmez.
Şöyle saçma sapan şeyleri yayıp, konu açıp gerçekten depresyonda olan, tedaviye ihtiyacı olan insanları gereksiz yere endişelendiriyorsunuz
Yanlış tanı çünkü herhangi bir halüsinasyon. Sanrı vb belirtilerin yok. Bunu neye dayanarak yazdı anlamadım. Bu şekilde damgalanmak istemiyorumYanlış tanıyla alakalı yorumum yokta. İlaçlara rapor çıkarmış olması neden bi engel teşkil etsin ki?
Ben gerçek bir hastayım da sizin bu siniriniz ne olacak acaba. Bilmiyor olabilirim her şeyi bilmek zorunda mıyım sorup öğreniyoruz işteNasıl bu kadar bilgisiz olmayı başarabiliyorsunuz? Rapor herhangi bir şeye engel teşkil etmez.
Şöyle saçma sapan şeyleri yayıp, konu açıp gerçekten depresyonda olan, tedaviye ihtiyacı olan insanları gereksiz yere endişelendiriyorsunuz.
EvetNe kadar geriye dönük bakıyorlar acaba?mesela ilkokul zamanında çocuk psikiyatristinin yazdığı ilaç ileride polislik,askeri v.s gibi meslekleri etkiler mi ?
Çocuğunuz o mesleklerden birine girmek istediginde bu sağlık raporu önüne çıkarsa tekrar değerlendirme talep edip bu sorunun ortadan kalktığını kanitlarsa bir sorun kalmaz. Çok imkansız değil.Ne kadar geriye dönük bakıyorlar acaba?mesela ilkokul zamanında çocuk psikiyatristinin yazdığı ilaç ileride polislik,askeri v.s gibi meslekleri etkiler mi ?
Haklısınız tabiki önemli olan sağlığı,tedaviye ihtiyaç olduğu sürece devam ederim zaten..geçenlerde 'anne ben büyüyünce asker olacağım 'dedi ,ona takıldım..e nabızdan girdiğimde tanı bölümünde psikiyatri muayene yazıyor..ailesi olarak ,sadece askerlikte değil diğer kurumlarda da böyle birşeye takılsın istemeyiz tabiki..derslerinde başarılı ama biraz sosyal ilişkilerde sorun ve takıntı yaşıyor,ondan gidiyoruz..Çocuğunuz o mesleklerden birine girmek istediginde bu sağlık raporu önüne çıkarsa tekrar değerlendirme talep edip bu sorunun ortadan kalktığını kanitlarsa bir sorun kalmaz. Çok imkansız değil.
Benim oğlum da raporlu şuan çocuğum odaklı düşünüyorum 20 yıl sonraya kadar kaç kez kural degisir ,oğlum da asker polis olmayiversin yeter ki iyi olsun. Eğer sizin de böyle bir durumunuz varsa gelecek kaygısıyla böyle bir hataya dusmeyin.
Bununla alakalı yasal haklarınız vardır mutlaka kullanın. Sonuçta yaşamadığınız bi hastalığın görünüyo olması çok saçma ve doğru değilYanlış tanı çünkü herhangi bir halüsinasyon. Sanrı vb belirtilerin yok. Bunu neye dayanarak yazdı anlamadım. Bu şekilde damgalanmak istemiyorum
Askerlik,polislik ve hukuk bölümünün karar mercisinde (hakim,savci..)tekrar önüne çıkıyor, o zaman da heyet isteyip duzeldigini kanitlayip sağlam raporuyla bir sorun kalmıyor. En kısa sürede iyilesmeniz dileğiyleHaklısınız tabiki önemli olan sağlığı,tedaviye ihtiyaç olduğu sürece devam ederim zaten..geçenlerde 'anne ben büyüyünce asker olacağım 'dedi ,ona takıldım..e nabızdan girdiğimde tanı bölümünde psikiyatri muayene yazıyor..ailesi olarak ,sadece askerlikte değil diğer kurumlarda da böyle birşeye takılsın istemeyiz tabiki..derslerinde başarılı ama biraz sosyal ilişkilerde sorun ve takıntı yaşıyor,ondan gidiyoruz..