Önemsiz olduğunu düşünmüyorum rapor da engel teşkil eder mutlakaGaliba heyete başvurmanız gerekiyor, rapor için. Ama önce tekrar bir psikiyatriste danışın, belki de önemsiz bir şeydir.
Ama bana ilaç raporu vermiş. Bir de ben o verilen ilaçları hiç kullanmadımsilinmesin ne zarari var ki kim gorecek?
depresyon (cogu insan icin) ömürlük bir hastalik degildir. zaten ilacini terapisini alan sürecini atlatip depresyonsuz bir hayata devam edebilir. sizin enabizinizda depresyon yazmasi bir sey ifade etmiyor ki sonucta yasanmis ve bitmiş. belki de psikiyatrinizin ilaci ile düzeldiniz.
ben grip oldum iyilestim o zaman artik grip degilim onu da mi silsinler?
Yani onun ilaçlarıyla düzelmedimAma bana ilaç raporu vermiş. Bir de ben o verilen ilaçları hiç kullanmadım
O zaman önce danışılacak bir psikiyatrist, sonra sağlam raporu almak için heyet. Kolay gelsin, üzmeyin kendinizi.Önemsiz olduğunu düşünmüyorum rapor da engel teşkil eder mutlaka
Teşekkür ederimO zaman önce danışılacak bir psikiyatrist, sonra sağlam raporu almak için heyet. Kolay gelsin, üzmeyin kendinizi.
Nasıl bu kadar bilgisiz olmayı başarabiliyorsunuz? Rapor herhangi bir şeye engel teşkil etmez.Önemsiz olduğunu düşünmüyorum rapor da engel teşkil eder mutlaka
Onlarda da problem olmaz. Psikolojik değerlendirmeleri kendileri yapıyor bu kurumlar. Gerçekten psikolojik bir hastalığı yoksa sorun teşkil etmez.Sistemden kaldırmak için aynı doktorun bakanlığa dilekçe vermesi gerekiyor. O da yapar mı bilmem.
Eğer askerlik(profesyonel) pilotluk vs düşünmüyorsanız çok da problem olmaz diye düşünüyorum.
Havacılıkta e-nabıza bile bakıyorlar ve geçmişte sınav stresi için bile psikiyatriste gitmiş hatta ilaç yazılmamış olsa bile eliyorlar maalesef. Bu arada bunun için de ufak numaralar var ama sahtekarlığa girdiği için anlatmıyorum.Onlarda da problem olmaz. Psikolojik değerlendirmeleri kendileri yapıyor bu kurumlar. Gerçekten psikolojik bir hastalığı yoksa sorun teşkil etmez.
Vitamin eksikliği depresyona benzer belirtiler verir fakat psikotik depresyon halüsinasyon gördüğümüz ağır bir duygu durum bozukluğudur,eğer böyle bir teşhis koyduysa vitamin eksikliğinden değil bu tarz belirtiler verdiğiniz içindir,bu ve benzeri bir şikayetiniz olmadan durduk yere konulmuş bir teşhis ise şikayetçi olun sizin ne söylediğinizden çok nasıl davrandığınıza bakar doktor, siz kandırmış yada yanıltmış olamazsınız onun işi bu sonuçta,ağır bir psikolojik rahatsızlık etrafında olanlar varmı bilmiyorum ama kendi çocuğuna bakamayan iş bırakan insanlar var,teşhis önemli amaannn dursun ne olacak denilemez.Daha önce vitamin eksikliğinden depresyona girmiştim. Daha sonra psikiyatriste başvurdum. Bana psikotik depresyon teşhisi koymuş galiba. E nabızda değil ama e reçetede gözüküyor. Bu tanıyı nasıl kadırabilirim. depresyonda olduğuma inanmıştım ama vitaminlerin düzelince geçti. Doktora yanlış yansıtmış olabilirim kendimi onun da suçu yok aslında. Kendisi yanlış teşhis koyduğunu açıklayıp silebilir mi. Nasıl ilerlemeliyim
Ne kadar geriye dönük bakıyorlar acaba?mesela ilkokul zamanında çocuk psikiyatristinin yazdığı ilaç ileride polislik,askeri v.s gibi meslekleri etkiler mi ?Sistemden kaldırmak için aynı doktorun bakanlığa dilekçe vermesi gerekiyor. O da yapar mı bilmem.
Eğer askerlik(profesyonel) pilotluk vs düşünmüyorsanız çok da problem olmaz diye düşünüyorum.