Yanlış mı yaptım sizce?

mavskdn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
1
-2
1
33
Merhaba herkese,

Flört ettiğim biri var, yaşlarımız 32. Bayağı evlilik üzerine konusuyorduk, çeyizlik eşyalar, evin dekoru gibi ama ta ki ben dün ona bir ss atana kadar.Ne yapıyorsun hayatım demişti. Bende ilk okuldan arkadasla grubumuz vardı, Arkadaslarla ugrasıyorum deyip ss atmıştım.
Attım resimden sonra bana soğuk davranmaya basladı. Resmi gönderdiğim gün son konusmamız böyle kaldı. Acaba hata mı ettim, sorun benden mı kaynaklı yoksa abartılıcak birsey yok mu sizce?

Ben: napıyorsun hayatım?
x: İyi, sen ne yapıyorsun
Ben: bir sorun mu var?
x: Bilmem sence var mı?
Ben: Bilmece mi oynuyoruz
x: Bilmecelik bir durum yok, olup olmadıgını anlarsın sonucta
Ben: Tamam neyse ya iyi geceler
x: iyi geceler

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-21-19-56-08-232_com.whatsapp-edit.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 376
1- adam insan gibi iletişim kurmak yerine pasif agresif tepkiler veriyor, bir de 32 yaşında kazık kadar herif. Bu büyük bir yanlış.
2- arkadaş gruplarıyla evlilik esprilerinin döndüğünü görünce kaçacak delik aramış sadece seni oyalıyodu muhtemelen öncesinde. Ki zaten daha flörtken böyle şeyler konuşmak abartı arkadaşlar önce birbirinizi tanıyın dekorasyona en son bakarsınız

İlkokuldan arkadaş grubunuz sadece Murat ve sizden mi oluşuyor ? Murat'ın "sıvıyorum" yerine "sıvazlıyorum" yazması çok rahatsız edici.

Adam haklı. Adama neden başı sonu bilinmeyince son derece tuhaf görünen bu yazışmayı attınız ki.

Erkekle konuştuğunuz için bozulmuş bence tabi açıkca söylemesi gerekirdi ama bence de pek hoş bir konuşma değil bu attığınız ss çok laubali geldi bana

Erkekle konuşmana ve muhabbetin cıvıklığına bozuldu muhtemelen.
Açıkça söylemesi gerekirdi yine de, pasif agresif tripli haller çok itici.
Ayrıca, muhabbet harbiden çok cringe, espriler çok kötü
Mehmet Ali dadansın falan nedir
32 yaş diyaloğu değil bunlar.

İnsanlarla mesajlaşmalarınızı niye ss olarak atıyosunuz ki, kendisi mi istedi böyle bir şey yapmanızı? Yoksa siz kıskandırma amacıyla mı paylaştınız?

Flörtle ortada fol yok yumurta yokken evlilik çeyiz vb muhabbetlerin konuşulması da hoş değil bence bakınız konuşmanız da tamamen bitmiş gitmiş zaten

Doğru düzgün derdini anlatmayan, trip atan adam bal da olsa unut bacım. Tek diyeceğim şey bu.

Adamın tepkisi çok pasif agresif, bence neye kızdığını açıkça söylemeliydi ama sizin sohbetiniz de hiç hoşuma gitmedi. Rahatsız edici bir tınısı var.

Yazışmayı anlamak için beş kere okudum yaşlarınıza inanmıyorum şaka gibi. ayrıca ben evlenilecek kızım mesajı vermeye çalıştığınız bir ss atmak ne kadar garip.
Hem de erkekle konusmussunuz

Baştan sona gereksiz bir şey yapmışsınız.
Adam da ugrasmak istememiş şimdi artık peşinden koşarsınız ki muhtemelen önce de koşuyordunuz.
Cringe ötesi

Ekran resmini niye atıyorsun ki
Flörtünün tavrı zaten saçma onu geçtim
Ama senin bu ekran görüntüsünü paylaşman çok ergence ve cringe. Yani şu mesajı veriyorsun gibi: beni kıskansana, evlenmek istiyorum, güzel de yemek yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…