Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevme hayatım sen de bak kusucamAhaha yok ya ben seviyorum da, ilk kez dün kullandı o kelimeyi bana
Yok bee baktı kız duydu, bir şey yokmuş gibi konuşmaya devam etti işte.Bence direk sorun farklı bir durum olduğunu pek zannetmiyorum çünkü sizi gördüğü halde konuşmaya devam etmiş yani saklaması gereken bir durum olsa apar topar kapatırdı diye düşünüyorum
Ahaha tamam söyleyeceğim bunu ona arkadaşım söyledi diyeceğimSevme hayatım sen de bak kusucam![]()
Telefonunu alamam yanında odada, soracağımYok bee baktı kız duydu, bir şey yokmuş gibi konuşmaya devam etti işte.
Sadece acemi yalancılar panik olup kendini belli eder.
Konu sahibi, bence adam kesin nişanlı. Karıştırabilirsen telefonu karıştır, imkanın yoksa da ciddi ciddi sor
Hiç kullanmaz, sadece Twitter o da hep yazılım şeyleri atıyorSosyal medyadan falan arkadaş değil misiniz ?
Biraz araştırma yapardın
konu sahibi ben onun sevgilisi bile değilim dedi.Yok bee baktı kız duydu, bir şey yokmuş gibi konuşmaya devam etti işte.
Konu sahibi, bence adam kesin nişanlı. Karıştırabilirsen telefonu karıştır, imkanın yoksa da ciddi ciddi sor
Ben sevgilisi bile değilim :) keşke benden bahsetse :)
Kesinlikle katılıyorum profesyonel yalancılar lafı evirir cevirir sizi yalancı çıkartır üstüne özür dilersinYok bee baktı kız duydu, bir şey yokmuş gibi konuşmaya devam etti işte.
ben olsam sorardımMerhaba ben 2 gündür flörtümle kalıyorum 10 senedir tanıdığım ama 1 senedir duygusallık içinde olduğum birisi. Farklı şehirde o burda işim vardı geldim. Bugün duşa girdim öğlen çıktım saçımı kurutuyorum oda balkonda kankasıyla konuşuyor tam emin değilim ama sanki kankasına “bana borcun vardı biliyorsun nişanlanıyorum” dedi ama emin değilim daha sonra gelen cevaba “hatunun ailesi…” daha duyamadım ama gördü duştan çıktığımı ve hala konuşmaya devam etti. Kafam karmakarışık sonra ben uyudum 3 saat olmuş oda gelmiş yanıma uyuyor şu an ama kafayı yemek üzereyim beni görüp bu kadar rahat konuşamaz acaba kuruntu mu yapıyorum sabah bir arkadaşı nişanlandı onu bana anlatıyordu ama bilmiyorum telefonu kapatıp geldi bana sarıldı ben uyurken. Bende karşılık vermedim sizce bunu nasıl sormalıyım ona?
Hiç kullanmaz, sadece Twitter o da hep yazılım şeyleri atıyor
Evet hayatımın aşkı?Erkek arkadaşım ile bu akşam görüşecektik ben özel dönemindeyim diye biletini iptal etti? Sizce gerçekten iptal etmiş midir ?
Bu hafta değil haftaya gelecekmiş, sanki beş ay ertelemiş gibi davranmayın. Birkaç gün geç gelecek sadecewww.kadinlarkulubu.com
nasıl değilsiniz? Burada hayatımın aşkıyla beraberim demiştin hatta, ayrıldınız mı yoksa?![]()
Bugün ilk kovulmaniz miSizin için sorun muydu ki hayatınıza giren insanların nişanlı vs. olması?
Bir senedir duygusallık içindeyiz demişsin flörtsünüz diye düşünüyor olamaz mıBen sevgilisi bile değilim :) keşke benden bahsetse :)
Tanımadığımı kim söyledi , sosyal medya kullanmıyorsa ne yapabilirim?Madem birbirinizi bu kadar tanımıyorsunuz aynı evde ne işiniz var ?
Tanımadığımı kim söyledi , sosyal medya kullanmıyorsa ne yapabilirim?
Millet 3 senelik sevgilisinin ailesiyle tanışıp sonra evli olduğunu öğreniyor. NeyseTanıyor olsaydın nişanlı mı bekar mı olduğunu bilmez miydin ?
Yok ben ciddi sormuştum. Flört diyince o bahsettiğinden ayrılıp şimdiki adamla berabersin sandım.Evet hayatımın aşkı?