Yanlış mı duydum? Nişanlıyım mı dedi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence direk sorun farklı bir durum olduğunu pek zannetmiyorum çünkü sizi gördüğü halde konuşmaya devam etmiş yani saklaması gereken bir durum olsa apar topar kapatırdı diye düşünüyorum
Yok bee baktı kız duydu, bir şey yokmuş gibi konuşmaya devam etti işte.
Sadece acemi yalancılar panik olup kendini belli eder.
Konu sahibi, bence adam kesin nişanlı. Karıştırabilirsen telefonu karıştır, imkanın yoksa da ciddi ciddi sor

Konu sahibi, bence adam kesin nişanlı. Karıştırabilirsen telefonu karıştır, imkanın yoksa da ciddi ciddi sor
Telefonunu alamam yanında odada, soracağım

konu sahibi ben onun sevgilisi bile değilim dedi.
o zaman adam gerçekten nişanlı olabilir.
iğrenç değil mi ya nişanlı ama evinde 2 gündür başka bir kadınla kalıyor. böyleleri hiç evlenmesin, bekar kalsın istediği gibi yaşasın hayatını bu ne arkadaş.

Kesinlikle katılıyorum profesyonel yalancılar lafı evirir cevirir sizi yalancı çıkartır üstüne özür dilersin

Merhaba ben 2 gündür flörtümle kalıyorum 10 senedir tanıdığım ama 1 senedir duygusallık içinde olduğum birisi. Farklı şehirde o burda işim vardı geldim. Bugün duşa girdim öğlen çıktım saçımı kurutuyorum oda balkonda kankasıyla konuşuyor tam emin değilim ama sanki kankasına “bana borcun vardı biliyorsun nişanlanıyorum” dedi ama emin değilim daha sonra gelen cevaba “hatunun ailesi…” daha duyamadım ama gördü duştan çıktığımı ve hala konuşmaya devam etti. Kafam karmakarışık sonra ben uyudum 3 saat olmuş oda gelmiş yanıma uyuyor şu an ama kafayı yemek üzereyim beni görüp bu kadar rahat konuşamaz acaba kuruntu mu yapıyorum sabah bir arkadaşı nişanlandı onu bana anlatıyordu ama bilmiyorum telefonu kapatıp geldi bana sarıldı ben uyurken. Bende karşılık vermedim sizce bunu nasıl sormalıyım ona?
ben olsam sorardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back