Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üye kadın, anlattıkları fake'se dahi bunu kesin kanıtlamadan işlem yapılamaz.Mune buradaki çoğunluk bu arkadaşın fake olduğundan şüpheleniyor. Lütfen bunu değerlendirir misin ?
Mune tiktokmuş oymuş buymuş saçma sapan yorumlar geliyor. Hakaret edenler diz boyu, benim özel hayatım kimi ne ilgilendirir bence bir el at
Ben daha önce bir konuda bu kişinin hakkında bir bilgim yokken kendisi sataştı ve ne kadar edepli cevap vermeye çalışsam da sınırımı zorladı . Dün olan bu konuda ise gayet ciddi bir şekilde okuyup yorum yapacaktım fakat o üye olduğunu ve daha önce de birbiriyle tutarsız şeyler söylediğini görünce fake olduğuna kanaat getirdim ve makara yaptım. Kendisi muhtemelen insanları kışkırtmak ve kötü sözler duymak için konu açıyorÜye kadın, anlattıkları fake'se dahi bunu kesin kanıtlamadan işlem yapılamaz.
Şüphe mi duyuyorsunuz o zaman rapor etmek gerekirdi ama üslubu dışında rapor edilmemiş, fake olduğu ispatlanmamış ama çoğunluk inanmıyor mu? Yorum yapmama hakkını kullanmak gerekirdi ama o da kullanılmamış, onun yerine makara yapılmış.
Kusura bakmayın ama fake konu ve üyeliklerden şüphelendiği halde konularına yorum yapmak bazılarının işine geliyor, bdv'ymiş kurallarmış hiiiç önemli değil, maksat günü renklendirmek olsun.
Gün itibariyle benim denk geldiğim 3. konu sanırım hep aynı kadro.
Ilk fb okuyunca fenerbahce taraftarı filan sandım ben![]()
Sadece konu sahibinin banlanması pekiMune tiktokmuş oymuş buymuş saçma sapan yorumlar geliyor. Hakaret edenler diz boyu, benim özel hayatım kimi ne ilgilendirir bence bir el at
Ben verdiği borcunu geri almak için nişanlanıyorum yalanını uydurmuş olabilir diye düşündüm. Belki size evlenme teklifi de eder. Bu kadar rahat konuşmaz bence siz varken . Bence hemen sorun..
Gerçekten kadınlar ne kadar acımasız yaSENEDE 2 KEZ GİDİP YAMANDIĞIN ADAMIN NİŞANLI OLMASINA NEDEN ŞAŞIRDIN Kİ MATRUŞKACIM. LİBİDON TAVAN YAOINCA ADAMIN YANINDA BİTİYOSUN! ONUN DIŞINDA Bİ ALAKANIZ OLDUĞUNU SANMIYORUM. SEN HERİFİ KENDİNE FOCKBODY YAOMIŞSIN![]()
ya iki oldu denk geliyorum siz yorumlari okumayip veya okudugunuzu anlamayip buradaki kadinlari dusmanlikla sucluyorsunuz. ayip yahu.Gerçekten kadınlar ne kadar acımasız ya
Hayretler içinde okudum yorumları
F*** buddy sin sen haddini bil diyenler
O neydi kız ben bilmiyorum lar
Offf off yani
Bir insan öylesine bir ilişkiye başlayıp aşık olamaz mı ?buna hakkı yok mu?
İşte kadınlar bile birbirini böyle etiketlerken erkekler tabi böyle olur
Bırakın ya gerçekten midem bulandı yorumlardan
Arkadasım bak ben burda sizin kadar vakit geçirmiyorumya iki oldu denk geliyorum siz yorumlari okumayip veya okudugunuzu anlamayip buradaki kadinlari dusmanlikla sucluyorsunuz. ayip yahu.
bu uye, evli bir adamla beraber oldugunu yazip daha sonra adamin karisini arayip “kocan sen gider gitmez beni cagirdi, saatlerce sevistik hem de senin yataginda” diyen bir kadin. bu tiynette biri beraber oldugu adamin nisanli olmasiyla neden ilgilensin?
burada ona yanlis yapiyorsun diyenlere de “kocaniza sahip cikin da bana gelmesin o zaman” diyen bir kadin.
calisip para kazaniyorum ama yetmiyor vs diyen birine konsomatrislik yaptigini soyleyip onunla dalga gecen bir kadin.
her onune gelene “cahiller, ben bakire degilim sevisiyorum, ateistim sizin gibi cahil degilim” diye alakasiz konusan bir kadin.
karsidaki cok saygili, o yuzden biz ona zaten adama bir sey hissetmiyorsun nisanli olsa sana ne dedigimiz icin mi sucluyuz? ne alaka?
sizin de notunuzu simdi verdim, siz polemikten besleniyorsunuz. yorumlarda sadece “firca atabileceginiz” seyleri cekip burada kadinlara parmak salliyorsunuz. goz ardi ediyorum.
Fake olduğunun kanıtlanamayacağını düşündüğüm için şikayet etmedim ben açıkçası. Bence fake de değil zaten. Ben bundan sonra yazmam bu üyeye muhtemelen çünkü cidden üzüldüm kıza. Ama foruma açtığı her konuda maalesef tepki çekecek muhtemelen.Üye kadın, anlattıkları fake'se dahi bunu kesin kanıtlamadan işlem yapılamaz.
Şüphe mi duyuyorsunuz o zaman rapor etmek gerekirdi ama üslubu dışında rapor edilmemiş, fake olduğu ispatlanmamış ama çoğunluk inanmıyor mu? Yorum yapmama hakkını kullanmak gerekirdi ama o da kullanılmamış, onun yerine makara yapılmış.
Kusura bakmayın ama fake konu ve üyeliklerden şüphelendiği halde konularına yorum yapmak bazılarının işine geliyor, bdv'ymiş kurallarmış hiiiç önemli değil, maksat günü renklendirmek olsun.
ya iki oldu denk geliyorum siz yorumlari okumayip veya okudugunuzu anlamayip buradaki kadinlari dusmanlikla sucluyorsunuz. ayip yahu.
bu uye, evli bir adamla beraber oldugunu yazip daha sonra adamin karisini arayip “kocan sen gider gitmez beni cagirdi, saatlerce sevistik hem de senin yataginda” diyen bir kadin. bu tiynette biri beraber oldugu adamin nisanli olmasiyla neden ilgilensin?
burada ona yanlis yapiyorsun diyenlere de “kocaniza sahip cikin da bana gelmesin o zaman” diyen bir kadin.
calisip para kazaniyorum ama yetmiyor vs diyen birine konsomatrislik yaptigini soyleyip onunla dalga gecen bir kadin.
her onune gelene “cahiller, ben bakire degilim sevisiyorum, ateistim sizin gibi cahil degilim” diye alakasiz konusan bir kadin.
karsidaki cok saygili, o yuzden biz ona zaten adama bir sey hissetmiyorsun nisanli olsa sana ne dedigimiz icin mi sucluyuz? ne alaka?
sizin de notunuzu simdi verdim, siz polemikten besleniyorsunuz. yorumlarda sadece “firca atabileceginiz” seyleri cekip burada kadinlara parmak salliyorsunuz. goz ardi ediyorum.
ya iki oldu denk geliyorum siz yorumlari okumayip veya okudugunuzu anlamayip buradaki kadinlari dusmanlikla sucluyorsunuz. ayip yahu.
Tamam siz istediğiniz gibi yorum yapın diğer insanlar istedikleri gibi yorum yapsınlar. Forumun düzeninden sorumlu bakan yardımcısı değilsiniz. İnsanların tavırlarını anlamanız da gerekmiyor zaten. Hepimiz farklı farklı insanlarız, farklı hayatlar yaşıyoruz, farklı bakış açılarıyla farklı yorumlar yapıyoruz.Arkadasım bak ben burda sizin kadar vakit geçirmiyorum
Siz üyelerin eski konularını falan biliyorsunuz aklınızda tutuyorsunuz maşallah gerçekten hafızalara hayran kaldım
Bende öyle bir durum yok
Konu sahibine çok yükleniliyor
İnsanlar zaten derdi olduğu için şuraya yazıp biraz dertleşmek istiyor
Yardırıyorsunuz dalga geçiyorsunuz falan filan günah değil mi?
Bak bu üye için söylemiyorum dediğiniz gibiyse zaten savunulacak bir durumu yok
Amacım polemik değil ki
Haksızlığa gelemiyorum o kadar
Zaten dertli insanlara oh canıma değsin yapıyorsunuz resmen
Ben bu tavırı cidden anlamıyorum anlamak istemiyorum ya
Aşık olmaya hakkı var ama hesap sormaya hakkı yok. Çünkü herşey baştan belli. Hesap soracak biri varsa o da adamın nişanlanacağı kişi. Eğer öyle birşey varsa, bulsun kadını söylesin. Ama şu vakit oldu, adama sormadı bile. Evli bekar ayırmıyor kendisi, evdekinden güzelse ondan mutlusu yok.Gerçekten kadınlar ne kadar acımasız ya
Hayretler içinde okudum yorumları
F*** buddy sin sen haddini bil diyenler
O neydi kız ben bilmiyorum lar
Offf off yani
Bir insan öylesine bir ilişkiye başlayıp aşık olamaz mı ?buna hakkı yok mu?
İşte kadınlar bile birbirini böyle etiketlerken erkekler tabi böyle olur
Bırakın ya gerçekten midem bulandı yorumlardan
yorumlari okuyup arasindan size gore konu sahibine haksizlik edilen yorumu cekip alintilayabiliyorsunuz, benim bir ust mesajimda yazdiklarimin hepsi bu konuda vardi, onlari niye gormuyorsunuz?Arkadasım bak ben burda sizin kadar vakit geçirmiyorum
Siz üyelerin eski konularını falan biliyorsunuz aklınızda tutuyorsunuz maşallah gerçekten hafızalara hayran kaldım
Bende öyle bir durum yok
Amacım polemik değil ki
Siz böyle bütün konularda boş duyar kasıyorsunuz. konu nedir ne değildir önemli değil sizin için. Muhalefet olun yeterArkadasım bak ben burda sizin kadar vakit geçirmiyorum
Bende öyle bir durum yok
Amacım polemik değil ki
Üye kadın, anlattıkları fake'se dahi bunu kesin kanıtlamadan işlem yapılamaz.
Ben bütün yorumları tek tek okumuyorum kiyorumlari okuyup arasindan size gore konu sahibine haksizlik edilen yorumu cekip alintilayabiliyorsunuz, benim bir ust mesajimda yazdiklarimin hepsi bu konuda vardi, onlari niye gormuyorsunuz?
diyorum ya iste siz haksizliga gelemem adi altinda firca atacaginiz yorum ariyorsunuz. biz kirk kisiyiz birbirimizi biliriz diye bi laf var, forum da boyle. burada yatip kalkmamiza gerek yok bir sekilde herkes birbirini biliyor. burada yazmisiz “sen su su su sebeplerden dolayi bu adamin nisanli olmasina neden laf ediyorsun” diye. onlari gecip tek bir yorumu alintilayip “kadin dusmani” diye bu konuya mesaj yazan herkesi itham etmeniz mantikli degil. ki bu sizin bunu ilk yapisiniz da degil.