- 24 Mayıs 2020
- 3.923
- 13.584
-
- Konu Sahibi Gozdekelebek
Resmen 3lü teklif etmiş konu sahibine.Eşinin kadında gözü var, kadının da onda olduğunu zannediyor. Gozu olanlari davet edin diye bir şey okumuş. Artık davet eder, hoş tutar.
Öyle bir şey yapmayın tabiki.
Eşi o kadini görmek için konu sahibini ise götürüp getiriyor. Konu sahibi de eşim bana çok düşkün diye salına dalina kadının önünden geçiyorİlmek ilmek çözmeye çalışıyorum konuyu
Eşin sana “iş arkadaşını bize davet et gönlünü hoş tutmu” dedi? hani gözü kalmasın diye.
Sakin davet falan etme, mümkün mertebe ne kadina esinden bahset nede esine o kadindan bahset.
Ben anlatmıyorum zaten gelip beni aldığı için görüyor eşim
Derdini bu kadar anlatamayanı ilk defa gördüm.İş yerimde bi kadın var eşim hergün beni işe götürür alır onun kocasıda ilgisiz daha iş yerinin yerini bilmez. Eşim internette bi yazı okumuş bugün gözü olanları davet edip hoş tutun diye öyle birşey var mı yoksa ben eşimin söylemini yanlış mı anladım
Kadının kocası ilgisizmiş, konu sahibinin kocasında gözü varmış adamda bir yazı okudum gözü olanı hoş tutmamız lazım demiş. Kadını hoş tutacaklar şimdiHiçbir şey anlamadım. Cinsellikle konunun ne alakası var?
Karagöz mü Tepegöz mü ben bi cacık anlamadim bacılar
Haklısınız. Fakat gerçekten anlamadım. Sonradan ben de kaçırdığımızı fark ettim.Kadının üzerine fazla gidilmiş. İnsanlar Türkçeyi dört dörtlük kullanmak zorunda mı? Öğretmenim ben. Ama biliyorumki benden daha zeki olmasına rağmen okuyamamış pek çok kadın var. İstediği eğitimi alamamış şansı yaver gitmemiş... Herkes bizler kadar şanslı değil arkadaşlar. Fırsat verelim de insanlar kendilerini istedikleri kelimelerle ifade etsin. Aşağılamanın kızmanın anlamı yok. Varsın 4-5 kelime kullansın ama sıkıntısını anlatsın
Ise getirmesini kiskaniyormus herhalde. Davet edip evine birakalim demek istemiştir herhalde. Cinsellikle alakasi ne acaba.Gözü olanları derken? Eşinize mi yazmış kadın