Yanlış mı anlıyorum

Eşiniz sözkonusu sözde sözü geçen "gözü olan" ifadesindeki göz kelimesini neden o kadının gözü olarak idrak ediyor sizce? Bir düşünün bence. Herkesin gözü var ama neden o kadına ithaf edilmiş gibi okuyor o sözü. Siz etrafa caka satarken kocanızın gözü dönüyor.

İlmek ilmek çözmeye çalışıyorum konuyu
Eşin sana “iş arkadaşını bize davet et gönlünü hoş tutmu” dedi? hani gözü kalmasın diye.
Eşi o kadini görmek için konu sahibini ise götürüp getiriyor. Konu sahibi de eşim bana çok düşkün diye salına dalina kadının önünden geçiyor

Ben anlatmıyorum zaten gelip beni aldığı için görüyor eşim

E yani siz anlatmadıysanız tek seçenek kalıyor. eşiniz kadını mi gözetliyor? iş çıkışı kocasının gelmemesinden ilgisiz olduğu sonucunu çıkartmış . Is çıkışında herkesi eşi dostu almıyor. Bu hayatındaki insanların ilgisiz olduğu anlamına gelmez ki. Bence eşinizin kadında gözü olabilir

Derdini bu kadar anlatamayanı ilk defa gördüm.
Siz yazdığınızı anladınız mı? Anladıysanız bize de anlatın.

Kadının üzerine fazla gidilmiş. İnsanlar Türkçeyi dört dörtlük kullanmak zorunda mı? Öğretmenim ben. Ama biliyorumki benden daha zeki olmasına rağmen okuyamamış pek çok kadın var. İstediği eğitimi alamamış şansı yaver gitmemiş... Herkes bizler kadar şanslı değil arkadaşlar. Fırsat verelim de insanlar kendilerini istedikleri kelimelerle ifade etsin. Aşağılamanın kızmanın anlamı yok. Varsın 4-5 kelime kullansın ama sıkıntısını anlatsın

Hakl Haklısınız. Fakat gerçekten anlamadım. Sonradan ben de kaçırdığımızı fark ettim.

Konunun cinsellikle alakası yoksa neden cinsellik bölümünde?
Bu kadın servis şoförümü de her gün Sizi işten alıp bırakıyor?
Bazı insanlar gerçek hayatta kendilerini nasıl ifade edebiliyor gerçekten şaşırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…