- 23 Aralık 2019
- 110
- 47
-
- Konu Sahibi Gozdekelebek
Hiçbir şey anlamadım. Cinsellikle konunun ne alakası var?İş yerimde bi kadın var eşim hergün beni işe götürür alır onun kocasıda ilgisiz daha iş yerinin yerini bilmez. Eşim internette bi yazı okumuş bugün gözü olanları davet edip hoş tutun diye öyle birşey var mı yoksa ben eşimin söylemini yanlış mı anladım
Gözü olanları derken? Eşinize mi yazmış kadınİş yerimde bi kadın var eşim hergün beni işe götürür alır onun kocasıda ilgisiz daha iş yerinin yerini bilmez. Eşim internette bi yazı okumuş bugün gözü olanları davet edip hoş tutun diye öyle birşey var mı yoksa ben eşimin söylemini yanlış mı anladım
Biz safız heraldeKaragöz mü Tepegöz mü ben bi cacık anlamadim bacılar
Ne demek bu hiç bi şey anlamadımİş yerimde bi kadın var eşim hergün beni işe götürür alır onun kocasıda ilgisiz daha iş yerinin yerini bilmez. Eşim internette bi yazı okumuş bugün gözü olanları davet edip hoş tutun diye öyle birşey var mı yoksa ben eşimin söylemini yanlış mı anladım
Konunun cinsellikle bağlantısını çözemedim. Hani desem ki konu sahibinin eşi arabayla alıp bıraktığı için arkadaşının gözü kalmasın diyor onu da birakiverelim gönlü hoş olsun derken?Biz safız heraldehiç bişey anlamadım
Aaa hiç böyle düşünmemiştimKonunun cinsellikle bağlantısını çözemedim. Hani desem ki konu sahibinin eşi arabayla alıp bıraktığı için arkadaşının gözü kalmasın diyor onu da birakiverelim gönlü hoş olsun derken?
Kocanın gözü göz değil bence
Konu sahibi bi teyit etsin diye bekliyorum. Başka bir açıklaması yok âdeta. Başka bir kadını kendi anlatmış kocaya sonra benim göz onun gözü bizim gözümüz onların gözleri göz mü? deyuuuuu soruyor sankiAaa hiç böyle düşünmemiştimkadın bahsetmese eşi nerden bilecekki diğer kadının kocasının ilgisiz olduğunu Ahh ahh biz kadınlar gider eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürüz
konu sahibi konu içeriğine yanlışlıkla ( cinsellik) tıklamış. Artı18 uyarısıyla açıldı mesajKonu sahibi bi teyit etsin diye bekliyorum. Başka bir açıklaması yok âdeta. Başka bir kadını kendi anlatmış kocaya sonra benim göz onun gözü bizim gözümüz onların gözleri göz mü? deyuuuuu soruyor sanki
Konuyu yanlis yere acmissiniz o halde , ayrica göz olayinida hicbirimiz anlamadik kimin gozu kimdeYa yok yanlış anladınız ben anlatamadım sanırım cinsellikle bi alakası yok
Kocama anlatma değil yaklaşık 3 senedir aynı yerdeyiz eşim her sabah beni bırakıp alıyo haliyle görüyor yani biz böyleyken oda kıskanıyor gözü olabilir diye düşünmüşKonu sahibi bi teyit etsin diye bekliyorum. Başka bir açıklaması yok âdeta. Başka bir kadını kendi anlatmış kocaya sonra benim göz onun gözü bizim gözümüz onların gözleri göz mü? deyuuuuu soruyor sanki
Ya yok yanlış anladınız ben anlatamadım sanırım cinsellikle bi alakası yok
Hani gözü olmak derken kıskanmak anlamındaKonuyu yanlis yere acmissiniz o halde , ayrica göz olayinida hicbirimiz anlamadik kimin gozu kimde
Peki davet edince ne olacak ?Kocama anlatma değil yaklaşık 3 senedir aynı yerdeyiz eşim her sabah beni bırakıp alıyo haliyle görüyor yani biz böyleyken oda kıskanıyor gözü olabilir diye düşünmüş