Yanlış mı anlıyorum

Gozdekelebek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
110
47
İş yerimde bi kadın var eşim hergün beni işe götürür alır onun kocasıda ilgisiz daha iş yerinin yerini bilmez. Eşim internette bi yazı okumuş bugün gözü olanları davet edip hoş tutun diye öyle birşey var mı yoksa ben eşimin söylemini yanlış mı anladım

Hiçbir şey anlamadım. Cinsellikle konunun ne alakası var?

Gözü olanları derken? Eşinize mi yazmış kadın

Ne demek bu hiç bi şey anlamadım

Eşiniz niye öyle bişeye bakmış ne alaka ?
Bide eşinizin sizin iş yerindeki kadınla ne alakası olabilir ki? Tanışıyorlar mi ?

Biz safız heralde hiç bişey anlamadım
Konunun cinsellikle bağlantısını çözemedim. Hani desem ki konu sahibinin eşi arabayla alıp bıraktığı için arkadaşının gözü kalmasın diyor onu da birakiverelim gönlü hoş olsun derken?

Kocanın gözü göz değil bence

Aaa hiç böyle düşünmemiştim kadın bahsetmese eşi nerden bilecekki diğer kadının kocasının ilgisiz olduğunu Ahh ahh biz kadınlar gider eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürüz

Aaa hiç böyle düşünmemiştim kadın bahsetmese eşi nerden bilecekki diğer kadının kocasının ilgisiz olduğunu Ahh ahh biz kadınlar gider eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürüz
Konu sahibi bi teyit etsin diye bekliyorum. Başka bir açıklaması yok âdeta. Başka bir kadını kendi anlatmış kocaya sonra benim göz onun gözü bizim gözümüz onların gözleri göz mü? deyuuuuu soruyor sanki

konu sahibi konu içeriğine yanlışlıkla ( cinsellik) tıklamış. Artı18 uyarısıyla açıldı mesaj

Kocama anlatma değil yaklaşık 3 senedir aynı yerdeyiz eşim her sabah beni bırakıp alıyo haliyle görüyor yani biz böyleyken oda kıskanıyor gözü olabilir diye düşünmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…