- 23 Aralık 2019
- 110
- 47
-
- Konu Sahibi Gozdekelebek
anlık KK
+18 e acmissiniz konuyu korkuttunuz biziöyle olsa boşarım direk burda anlatmam ayol
Onu internette okumuş hani gelip görünce bu kalması geçer gibi bişey yazıyormuş gönlünü hoş tutmak anlamındaPeki davet edince ne olacak ?
Sacmalik yaa kafam karıştı benimOnu internette okumuş hani gelip görünce bu kalması geçer gibi bişey yazıyormuş gönlünü hoş tutmak anlamında
Doğrudur ben anlatamadımEe ama konuyu nerden tutsan oraya geliyordu hoş tutun falan
Aman bosverin herkesin herseyde gozu kaliyor herkesi eve toplamaniz lazim o zaman .Esinizede anlatmayin kocasi ilgisiz vs diye erkekler malum ,Hani gözü olmak derken kıskanmak anlamında
Sa
cmalik yaa kafam karıştı benimnSacmalik yaa kafam karıştı benim
Ben anlatamadım sizinle alakası yokSacmalik yaa kafam karıştı benim
Ben anlatmıyorum zaten gelip beni aldığı için görüyor eşimAman bosverin herkesin herseyde gozu kaliyor herkesi eve toplamaniz lazim o zaman .Esinizede anlatmayin kocasi ilgisiz vs diye erkekler malum ,
Evettİlmek ilmek çözmeye çalışıyorum konuyu
Eşin sana “iş arkadaşını bize davet et gönlünü hoş tutmu” dedi? hani gözü kalmasın diye.
Tamam tamam en ilgili en ideal senin kocan gözü kalanın da gözü çıksın oldu muDiyorum ya ben eşini hiç görmedim mesala onun ama benim eşim hergün gelir sabahları bırakır hava kötüyse gelemiycekse öğlen şemsiye falan getirir
O göz kocana ait.Ya yok yanlış anladınız ben anlatamadım sanırım cinsellikle bi alakası yok