Kızlar merhaba evliyim haftanın 6 günü çalışıyorum küçük bir oğlum var anaokulunda. Sorunuma gelirsek 3 senedir annemler 1.5-2 ay civarı annemler bende kalıyor.babam abim de geliyordu önceden şimdi onlar yok .gelme sebepleri maddi bir sorun yaşadılar evlerinde kalorifer yok ( soba ve UFO var) yalan söylemeyim hergün yemek yapar evi toplar. Temizlikçimiz var 15 te 1 tam gün gelir. Ama ben nedense annemin bu geldiğinde ben inanılmaz rahatsız oldum .daha önce ki geldiğinde çok sorun çıkartmıştı (beni ağlatacak kadar) sebebi yerde oyuncak var sen işten eve gelince dinlenmek istiyorsun pazar günü uzanıyorsun ( o da bi yarım saat zaten küçük çocuğum var mümkün değil uyumam) .maddi olarak ellerini ceplerine attırmam bilmedikleri yer yoktur yaşadığımız yerde heryeri gezdiririm.bu sene geldiklerinde henüz bi sorun yasamadık 20 gün oldu . Ama nedense ben çok gerginim. Bişey belli etmiyorum tabi.sanırımmdaha onceki olayların etkisi var. Ya da yaşım ilerledikçe kafam kaldırmıyor hiç .yanlış yapıyorum biliyorum bana akıl verin lütfen