Yanıyorummmmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teseekkur ederim ins

Tesekkurler

Cok zor gercekten yasadiklarim tesekkur ederim psikologa gidecem

Allah yardımcınız olsun, kuzunuza Allah'tan tez vakitte şifa diliyorum...

Geçmiş olsun ağır şeyler yaşamışsınız. Yorumum biraz acımasız olabilir ama bence en mantıklı, en gerçekçisini yapmışsınız. Bebeğiniz küçükken ve psikolojiniz bu kadar ağırken bu ekonomik şartlarda çocuk için doğru zaman değildi bence de. Yani ben olsam aynısını yapardım sanırım. Ama tabi bu çok kişisel bir karar, pişman olmuşsunuz, o da normal.

Benim anlayışıma göre belli bir haftadan önce hamilelikte bilinçsiz, bilinci olmayan bir şey fetüs. Bu yüzden bana vicdansızca gelmiyor. Tabi dini yorum farklıdır. Yaşam ne zaman başlar felsefi metafizik tartişmasını burada yapamayız. Ama sizin bu psikolojinizden bebeğiniz etkilenebilir. Bana göre bu asıl odaklanılması gereken şey.

Bence bizim verebileceğimiz tavsiyeler bir yere kadar, psikiyatrist size yardımcı olmalı. Ama şunu bilin ki bir sürü insan bunu yaşıyor. Sizin suçunuz da değil bunlar. Ve atlatıyor. Siz de atlatacaksınız, iyi olacaksınız. Çok yüklenmeyin kendinize.

Peki beklentiniz nedir ?
Kişisel bakım yapacak doktora gidecek haliniz yok ne yapılabilir ?
Kadın doğuma gıtmeden evvel eşinizle el ele verip bir psikiyatriyle görüşülebilirdi.
Korunmak içinde görüşmüşsünüzdür inşallah.

Tesekkur ederim keske daha onceden kendim icin biseyler yapsaydim.ya da korunmayi hic aksatmasaydim hepsi benim sucum kabul ediyorum.dediklerinizde haklusiniz ama kurtaj psikolojisi cok agir yasayan bilir bir omur pismanlik hep aklimda

Herkes yılın 12 ayı korunuyor mu dedin ya tabi ki evet...Çocuk dusunmuyorsan başka başka yolu mu var.Yillardir hastasınız kendinizi düzeltmek adına doktora gitmemissiniz çocuğu duyunca ertesi gün doktorda almışsınız soluğu...Yapacak bişey yok artık olan olmuş...Bı evladiniz daha var tedavi olun ve ona odaklanin artik

Bence en mantıklı olanı yapmışsınız biraz acımasızca görünsede. Bu psikolojide iki küçük çocuk hem onlara hem size haksızlık olurdu. Biran önce hepinizin iyiliği için tedavi olun çok rahatlayacaksınız emin olun

Suan sunu diyebilirim evet cok kotuydum devam etse daha da kotu olacaktim bunlarin farkindayim.ama baska cozumunu bulamazmiydim dayanabilseydim cok pismanim acisi gecmek bilmiyor.

Suan sunu diyebilirim evet cok kotuydum devam etse daha da kotu olacaktim bunlarin farkindayim.ama baska cozumunu bulamazmiydim dayanabilseydim cok pismanim acisi gecmek bilmiyor.
Mecburi bir durumdu ama öyle düşünün. Hem bedenen hem zihnen ve ailesel olarak sizi yıpratıp acı verecek birşeyse böylesi daha hayırlıdır belki. Şu noktadan sonra düşüneceğiniz şey evladınız için düzelmeye çalışmak. Psikolojik bir durum normal ve tedavisi var. Asıl hatayı hiçbirşey yapmadan böyle devam ederseniz yaparsınız. Boşuna beklemişim diyeceksiniz bana inanın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…