- 1 Kasım 2012
- 11.310
- 25.891
- 798
- 35
- Konu Sahibi Sonbaharimhep
Bazen bu forumda okudugum seyler roman gibi geliyo bana
Yani sizinkide bana nedense gercekci gelmedi
Tuhaf....
Tuhaf....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kıyamam size bende ilk yavrum küçükken hamile kaldım hiç bir piskolojik rahatsızlığım olmamasına rağmen isteyerek olmadı ama ben istiyodum bınlara rağmen kaç ay ağlama üzülme ile geçti eşim istemezdi buna rağmen çok sevindi hamilelkdeki hormanlar ruhsal bunalımlarla olmuş yapacak bir şey yok vardır bundada bir hayır bilemiyoruz ki içinde iken rabbim afetsin dilerim kızınız için tedavi olun vede sağlam korununBeni tanisaniz kedi yavrusuna bisey olsa aglarim cok kotuydum ve caresizlik düstü icime eski hamileligimden bile kotu olacagimi yavrularima bakamayacagimi ama atlatamiyorum nasil yaptim allahim kucucuk cana nasil kiydim. Cok uzgunum kendimde degildim
Evet cok kotu durumdaydim halada oyleyim cok tesekkur ederim sizeYa kıyamam size bende ilk yavrum küçükken hamile kaldım hiç bir piskolojik rahatsızlığım olmamasına rağmen isteyerek olmadı ama ben istiyodum bınlara rağmen kaç ay ağlama üzülme ile geçti eşim istemezdi buna rağmen çok sevindi hamilelkdeki hormanlar ruhsal bunalımlarla olmuş yapacak bir şey yok vardır bundada bir hayır bilemiyoruz ki içinde iken rabbim afetsin dilerim kızınız için tedavi olun vede sağlam korunun
Rica ederim insan yaşayınca anlıyor acı bir tecrübe olmuş sizede bende hep eşime üçüncü olrsa naparım derdim aldırrz derdi o bile korkardı bunun piskolojisi çok zor sorumluluğu çok zor hep korkarak yaşadım bi zamn ya olursa diyeEvet cok kotu durumdaydim halada oyleyim cok tesekkur ederim size
Inanin aldirmanin psikolojisi cok kotu allahim kimseye yasatmasin o an az da olsa irademi kullaniyor olabilseydim yapmazdim bunu.yavrulariniza allahim saglik versin sizindeRica ederim insan yaşayınca anlıyor acı bir tecrübe olmuş sizede bende hep eşime üçüncü olrsa naparım derdim aldırrz derdi o bile korkardı bunun piskolojisi çok zor sorumluluğu çok zor hep korkarak yaşadım bi zamn ya olursa diye
Amin cümlemizin evladına inşallah rabbim kimseye ağır imtihanlar vermesinInanin aldirmanin psikolojisi cok kotu allahim kimseye yasatmasin o an az da olsa irademi kullaniyor olabilseydim yapmazdim bunu.yavrulariniza allahim saglik versin sizinde
Amin canimAmin cümlemizin evladına inşallah rabbim kimseye ağır imtihanlar vermesin
Burada boyle ben kendimde değildim ben neler yaptim gibi seyler sizi arindirmaz psikolojik tedavi icin degil kürtaj icin hastaneye gidebilmişsin olan olmus bu dan sonrası icin daha dikkat et ve en kısa surece psikologla görüş geride esin ve kizin var kendini toparlamalisinHanımlar mrb.bu postu gözyaşları icinde yazıyorum.2 haftadır ağlamaktan göZyaşı pinarlarim kurudu ama icimin yangini gecmiyor icimde kalbim patlayacakmis gibiyim.6 yıllik evliyim egitim fakultesi mezunuyum.eşim memur maddi durumunuz iyi 22 aylik bir kizim var.bekarken yasadigim ailevi sorunlarim nedeniyle psikolojik olarak kendimi bildim bileli lise yillarindan beri rahatsizdim.surrkli bunalma yasama istememe v.s
Ailemin islerine kosmaktan onlara kendimi feda etmekten hic kendime vakit ayiripta ne doktora gittim ne bisey.evliligimizin 4.yilinda kizima hamile kaldim .fakat hamile olunca bendeki sorunlar durduk yere tavan yapti.surekli yasamiyor hissi hayattan soguma unutkanlik gunluk islerimi bile yapamama v.s...
Dogumdan sonra ayni durum devam etti.4 ay annemlerde kaldim kotuyum dedim bakima ihtiyacim var baktilar ama anlamadilar beni hep beceriksiz olarak suclandim bi cocuga bile bakamiyor olarak halbuki psikolojik olarak o kadar kotuydum ki anlatamadim..anlamadilar..
Suan kizim 22 aylik ama hala iyim sayilmaz.2 hafta once bogulma nefes alamama sıkintidan kalbim patlicakmis gibi olma v.s olmaya basladi balkona atiyordum kendimi nefesimi veremiyordum sanki..1 kac gun sonra kusma basladi suphelendim test yaptim hamileymisim tekrar
Yaşamiyor hissi vardi surekli bende sanki ben degilimde baskasi yasiyor bedenim benim.hormonlarinda etkisiyle kendimi tam kaybettim persembe günu ogrenmistim hamileligimi cuma doktora gittim .aklimda hep istememe cocugu hep eski yasadiklarim .doktora sordum aldirmak istoyorim diye elime kagit verdi hemen doldur dedi.yemin ediyordum kendimde degildim .esimde gordu cok kotuydum oda gonlu olmssada izin verdi.ve ben kürtaj oldum.o kadar karsiydim ki beni taniyanlar tanir .bu karari kendimde olmadan verdim.eve geldim bi kac saat sonra olaylari idrak ancak edebildim ama bebegim gitmisti hafta boyu dua ettim allahim ne olur alamamis olsun dedim ben ne yapmisim dedim.1 hafta sonra gittim tertemiz rahim dedi bogazim dugumlendi cok agladim.yaniyorum kizlar neden ben allahim .simdi psikolog arastiriyorum yemin ederim ki kendimde degildim yoksa yapmazdim noyle bisey.tatli ekmegim aci oldu rahat yatagim batar oldu.icimin acisi gecmiyor cok uzuluyorum yavruma .kizimlada ilgilenemiyorum uzuntuden.rahatsizligim ney onuda bilmiyorum hamililelik hormonlariyla bana kendimi kaybettirdi.nasil atlatcam bunu yasama nasil döncem nolur yardim edin
Kendinizi üzmeyin, yıpratmayın artık. Hatanızın farkındasınız zaten bu yüzden tekrar belirtip canınızı yakmiycam ama hatalar insanlar içindir ve siz de insansınız neticede. Biraz sakinleşin, iyileşin, sonra da bu olaydan ders alın ki boşuna yaşamış olmayın bu tecrübeyi. Kendinizi suçlamak yerine iyileşmeye çalışın, çünkü yapabilirsinizHanımlar mrb.bu postu gözyaşları icinde yazıyorum.2 haftadır ağlamaktan göZyaşı pinarlarim kurudu ama icimin yangini gecmiyor icimde kalbim patlayacakmis gibiyim.6 yıllik evliyim egitim fakultesi mezunuyum.eşim memur maddi durumunuz iyi 22 aylik bir kizim var.bekarken yasadigim ailevi sorunlarim nedeniyle psikolojik olarak kendimi bildim bileli lise yillarindan beri rahatsizdim.surrkli bunalma yasama istememe v.s
Ailemin islerine kosmaktan onlara kendimi feda etmekten hic kendime vakit ayiripta ne doktora gittim ne bisey.evliligimizin 4.yilinda kizima hamile kaldim .fakat hamile olunca bendeki sorunlar durduk yere tavan yapti.surekli yasamiyor hissi hayattan soguma unutkanlik gunluk islerimi bile yapamama v.s...
Dogumdan sonra ayni durum devam etti.4 ay annemlerde kaldim kotuyum dedim bakima ihtiyacim var baktilar ama anlamadilar beni hep beceriksiz olarak suclandim bi cocuga bile bakamiyor olarak halbuki psikolojik olarak o kadar kotuydum ki anlatamadim..anlamadilar..
Suan kizim 22 aylik ama hala iyim sayilmaz.2 hafta once bogulma nefes alamama sıkintidan kalbim patlicakmis gibi olma v.s olmaya basladi balkona atiyordum kendimi nefesimi veremiyordum sanki..1 kac gun sonra kusma basladi suphelendim test yaptim hamileymisim tekrar
Yaşamiyor hissi vardi surekli bende sanki ben degilimde baskasi yasiyor bedenim benim.hormonlarinda etkisiyle kendimi tam kaybettim persembe günu ogrenmistim hamileligimi cuma doktora gittim .aklimda hep istememe cocugu hep eski yasadiklarim .doktora sordum aldirmak istoyorim diye elime kagit verdi hemen doldur dedi.yemin ediyordum kendimde degildim .esimde gordu cok kotuydum oda gonlu olmssada izin verdi.ve ben kürtaj oldum.o kadar karsiydim ki beni taniyanlar tanir .bu karari kendimde olmadan verdim.eve geldim bi kac saat sonra olaylari idrak ancak edebildim ama bebegim gitmisti hafta boyu dua ettim allahim ne olur alamamis olsun dedim ben ne yapmisim dedim.1 hafta sonra gittim tertemiz rahim dedi bogazim dugumlendi cok agladim.yaniyorum kizlar neden ben allahim .simdi psikolog arastiriyorum yemin ederim ki kendimde degildim yoksa yapmazdim noyle bisey.tatli ekmegim aci oldu rahat yatagim batar oldu.icimin acisi gecmiyor cok uzuluyorum yavruma .kizimlada ilgilenemiyorum uzuntuden.rahatsizligim ney onuda bilmiyorum hamililelik hormonlariyla bana kendimi kaybettirdi.nasil atlatcam bunu yasama nasil döncem nolur yardim edin
Hanımlar mrb.bu postu gözyaşları icinde yazıyorum.2 haftadır ağlamaktan göZyaşı pinarlarim kurudu ama icimin yangini gecmiyor icimde kalbim patlayacakmis gibiyim.6 yıllik evliyim egitim fakultesi mezunuyum.eşim memur maddi durumunuz iyi 22 aylik bir kizim var.bekarken yasadigim ailevi sorunlarim nedeniyle psikolojik olarak kendimi bildim bileli lise yillarindan beri rahatsizdim.surrkli bunalma yasama istememe v.s
En basta gitmeliydiniz psikologa ..siz agir bir lohusalik gecirmissiniz üstüne birde eski gunlerin yorgunlugu .Ben kizmadim aldirdigina çünkü onu dogurunca daha kotu olacaksin ve ikisiylede ilgilenemiceksin hatta durum dahada kötuye gidebilirdi ..lütfen korunun günaha girmeyin..kesinlikle doktora gidin .Hanımlar mrb.bu postu gözyaşları icinde yazıyorum.2 haftadır ağlamaktan göZyaşı pinarlarim kurudu ama icimin yangini gecmiyor icimde kalbim patlayacakmis gibiyim.6 yıllik evliyim egitim fakultesi mezunuyum.eşim memur maddi durumunuz iyi 22 aylik bir kizim var.bekarken yasadigim ailevi sorunlarim nedeniyle psikolojik olarak kendimi bildim bileli lise yillarindan beri rahatsizdim.surrkli bunalma yasama istememe v.s
Bu gibi durumlarda hasta gitmek istemez genellikle yakin bir akrabamiz dogumdan sonra agir sendrom gecirmisti ailece zorla goturduk ben delimiyim neden diye bizi sucladi..burda esi ve ya ailesi demeliydi ısrar etmeliydi .kendisi banyo yapmak istemez okadar bitkin olurki cok iyi taniyorum ahh cok zor 8 ay surmustu bebegini istemedi evlatlik verin dedi ahhh kuzum iyilesti sukur simdi gözunden sakiniyor psikoloji bozuldugu an vücut çöker malesefVallahi demek doktora gidiliyormus..Bunca yil bir psikolojik destek icin doktora gitmemissiniz ama nasil olduysa jinekolojik muayeneye hemen gidip cocugu aldirmissiniz..size minnos teselli cumleleri yazamayacagim..kac yasinda insansiniz korunmaliydiniz..
Tedavi olurken agir ilaclar alman gerekli hamileyken alamazdin zaten kendini suclamayi birak simdi kollari siva ve kontrolu eline al ilk is pazartesi psikologtan randevu alBeni tanisaniz kedi yavrusuna bisey olsa aglarim cok kotuydum ve caresizlik düstü icime eski hamileligimden bile kotu olacagimi yavrularima bakamayacagimi ama atlatamiyorum nasil yaptim allahim kucucuk cana nasil kiydim. Cok uzgunum kendimde degildim
Sen dogru olani yaptın bu durumda ona bakamazdin lutfen anla artik once sen iyileski 22 aylik kizin sana ihtiyaci var ..gecmise takilip yeni senaryolar yazmak sadece duygusal olarak seni dahada dibe ceker hazir degildin zaten suna baksana virus ekonomik kriz bu dönemde cocukmu yapilir bende istiyorum ama korunuyorum bu virus tamamen yok olana kadar asla yapmam sonuçta kendi hayatimiza karar verme hakkimiz var öyle degilmi senin yerinde ben olsam bende yapardim cunku dogursamda ona gereken ilgiyi veremicektim üstelik aileme bakmasi gerek 2. Bebek olacakti yani cok dogru yapmissin git kizina saril op cek kokusunu dualar oku bol bol balkona cik bol su ic hayat herssye ragmen guzel yaşamaya deger benimde bir kizim var cadı kizlar cok cimcime oluyor kendini iyi hissedince kizinla vakit gecirSonradan dedim ki niye engel olmadin cok kotuydun dedi .o kadar hizli gelisti ki persembe ogrendim cuma kiydim yavruma kalbi bile atmiyordu daha .eve geldim kanamayi gorunce aklim azda olsa basima geldi idrak ettim olayi ben ne yaptim dedim.
Twsekkur ederimSen dogru olani yaptın bu durumda ona bakamazdin lutfen anla artik once sen iyileski 22 aylik kizin sana ihtiyaci var ..gecmise takilip yeni senaryolar yazmak sadece duygusal olarak seni dahada dibe ceker hazir degildin zaten suna baksana virus ekonomik kriz bu dönemde cocukmu yapilir bende istiyorum ama korunuyorum bu virus tamamen yok olana kadar asla yapmam sonuçta kendi hayatimiza karar verme hakkimiz var öyle degilmi senin yerinde ben olsam bende yapardim cunku dogursamda ona gereken ilgiyi veremicektim üstelik aileme bakmasi gerek 2. Bebek olacakti yani cok dogru yapmissin git kizina saril op cek kokusunu dualar oku bol bol balkona cik bol su ic hayat herssye ragmen guzel yaşamaya deger benimde bir kizim var cadı kizlar cok cimcime oluyor kendini iyi hissedince kizinla vakit gecir
O kadar iyi anliyorum ki bende benzer seyler yasadimBu gibi durumlarda hasta gitmek istemez genellikle yakin bir akrabamiz dogumdan sonra agir sendrom gecirmisti ailece zorla goturduk ben delimiyim neden diye bizi sucladi..burda esi ve ya ailesi demeliydi ısrar etmeliydi .kendisi banyo yapmak istemez okadar bitkin olurki cok iyi taniyorum ahh cok zor 8 ay surmustu bebegini istemedi evlatlik verin dedi ahhh kuzum iyilesti sukur simdi gözunden sakiniyor psikoloji bozuldugu an vücut çöker malesef
Evet onlarda aklima geldi resmen delirecen saniyordum.ilk baslari boyleyse ilerde ne yaparim diye dusundum kendimde degildim .gidecem psikologa canimTedavi olurken agir ilaclar alman gerekli hamileyken alamazdin zaten kendini suclamayi birak simdi kollari siva ve kontrolu eline al ilk is pazartesi psikologtan randevu al
Allahim kimsenin basina gelmesin ceken bilirBazen bu forumda okudugum seyler roman gibi geliyo bana
Tuhaf....