- 27 Aralık 2016
- 27
- 1
- 1
- 40
- Konu Sahibi mehdiyeoktay
-
en başta almadığınız için kırılmıştır büyük ihtimal o da bahanedirBir konuda dusuncelerini merak ediyorum. . 6 yıllık sevgiliniz bir gun bir surprizle evlenme teklifi ediyor tek taş alarak ve sizde kabul ediyorsunuz. Ama bir sure yuzugun onda kalmasini istiyorsunuz ailenizden dolayi takamaciganiz için ve sevgiliniz yuzugu sakliyor. Neyse telefonda kamerayla konusurken yuzugu soruyorsunuz takmak istiyorum artik diyorsunuz ve aldiginiz cvp, ben yuzugu sattim , neden diye sordugunuzda aldiginiz yanit. . O siralar calismiyordum ve satmak ZORUNDA kaldim. . Ne dusunursunuz ve yaparsiniz?
Yapacak pek bir şey yok.Bir konuda dusuncelerini merak ediyorum. . 6 yıllık sevgiliniz bir gun bir surprizle evlenme teklifi ediyor tek taş alarak ve sizde kabul ediyorsunuz. Ama bir sure yuzugun onda kalmasini istiyorsunuz ailenizden dolayi takamaciganiz için ve sevgiliniz yuzugu sakliyor. Neyse telefonda kamerayla konusurken yuzugu soruyorsunuz takmak istiyorum artik diyorsunuz ve aldiginiz cvp, ben yuzugu sattim , neden diye sordugunuzda aldiginiz yanit. . O siralar calismiyordum ve satmak ZORUNDA kaldim. . Ne dusunursunuz ve yaparsiniz?
Özelse alsaydın sende. Sen değer vermemişsin ki en baştan.Ya iyide evlilik teklifi ozel bisi degilmi? Satmasi normalmi ustelik bana danismadan?? Daha simdiden bana alinan ona sakla diye verdigim hemde enn ozel seyi satmasi dogalmi? ?
Bu kadar özeldi de neden alıp saklamadın?Ya iyide evlilik teklifi ozel bisi degilmi? Satmasi normalmi ustelik bana danismadan?? Daha simdiden bana alinan ona sakla diye verdigim hemde enn ozel seyi satmasi dogalmi? ?
Evet özel bişey seninde özel bir şeyi ger iade etmen ayıp bir şey hayır demeye çekinmek gibi bir durum. Karşı taraftan bakılınca bahane gibi duruyor açıkcası oda sana tepki olarak satmış olabilir ve onda kaldığı sürede hiç konusu geçmedi mi ne biliyim hevesleniyorum çok takmak istiyorum aileme anlatıcam vs. Gibi zaman geçip sorup öğrenmeniz biraz tuhaf 6 yıllık ilişki de herşeyinizi bilmeniz gerekir oda sana evlenme teklif ederek ailelere taşımak istemiş zaten ben sizde hata gördüm ben olsam bende alınırdım yüzüğün geri verilmesine...Ya iyide evlilik teklifi ozel bisi degilmi? Satmasi normalmi ustelik bana danismadan?? Daha simdiden bana alinan ona sakla diye verdigim hemde enn ozel seyi satmasi dogalmi? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?