yanıtlarınız çok önemli. ..

mehdiyeoktay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
27
1
1
40
Bir konuda dusuncelerini merak ediyorum. . 6 yıllık sevgiliniz bir gun bir surprizle evlenme teklifi ediyor tek taş alarak ve sizde kabul ediyorsunuz. Ama bir sure yuzugun onda kalmasini istiyorsunuz ailenizden dolayi takamaciganiz için ve sevgiliniz yuzugu sakliyor. Neyse telefonda kamerayla konusurken yuzugu soruyorsunuz takmak istiyorum artik diyorsunuz ve aldiginiz cvp, ben yuzugu sattim , neden diye sordugunuzda aldiginiz yanit. . O siralar calismiyordum ve satmak ZORUNDA kaldim. . Ne dusunursunuz ve yaparsiniz?

Bir konuda dusuncelerini merak ediyorum. . 6 yıllık sevgiliniz bir gun bir surprizle evlenme teklifi ediyor tek taş alarak ve sizde kabul ediyorsunuz. Ama bir sure yuzugun onda kalmasini istiyorsunuz ailenizden dolayi takamaciganiz için ve sevgiliniz yuzugu sakliyor. Neyse telefonda kamerayla konusurken yuzugu soruyorsunuz takmak istiyorum artik diyorsunuz ve aldiginiz cvp, ben yuzugu sattim , neden diye sordugunuzda aldiginiz yanit. . O siralar calismiyordum ve satmak ZORUNDA kaldim. . Ne dusunursunuz ve yaparsiniz?
en başta almadığınız için kırılmıştır büyük ihtimal o da bahanedir

Yapacak pek bir şey yok.
Yenisi alınır,takılır.

Ayyyyy cok ayip ben olsam oyle adami haslarm madem durumu musait degildi niye aldi niye satti nolrsa olsn saklamasi gerekiyodu dalgami gciyo ne alaka

Her türlü saçmalık.
6 yıllık ilişkinde evlilik teklifi yüzüğünü şimdi alamam demen.
Alıp o an takıp sonra çantana atabilirdin ailene durumu açıklayabilirdin.
Sevgilinin de satması saçma, sen almış olsaydın ver bozdurcam mı diyecekti yani.
Bu bir işaret bence. Evlenmemeniz için.

Ya iyide evlilik teklifi ozel bisi degilmi? Satmasi normalmi ustelik bana danismadan?? Daha simdiden bana alinan ona sakla diye verdigim hemde enn ozel seyi satmasi dogalmi? ?

Bi garip geldi. Siz takamayaciginiz ama saklayacaginizi söyleyebilirdiniz.
Onun da ihtiyacı olmus nasilsa takmiyor takabilecegi zaman alirim diye düşünmüş belli ki.
Normalde iletisim ve iliskiniz nasıl ona bakmak lazim.

Bir bana mı garip geldi anlamadım. Yüzüğü takıyor olsaydı parmağından mı alıp satacaktı. Konu sahibinin de tavrı saçma da sevgilisininki de saçma.

Yüzüğünü almamana bozulmuştur. Senin onun teklifine kısa sürede olumlu döneceğini düşünmemiştir.

Ama bu onun yaptığını da haklı çıkarmaz tabiki. Saçma bir hareket olmuş. Sen de keşke ilk başta alsaydın yüzüğü.

Bence erkek arkadaşın almamaya çok üzülmüş kırılmış bu kesin !
Birincisi sana oyle demesine gelince blöf yapıyor olabilir senin tepkini ölçmek için
İkincisi gercekten paraya ihtiyacı olmuş olabilir ve satmış olabilir.

İnsan hali herzaman elimizin altında para olmuyor eğer ki blöf yapmıyor ve yüzüğü gerçekten satmışsa eminim oda çok üzülmüştür sattığına.
Sen içinden geldiği gibi davran yapmacık olmasın ama ben yerinde olsaydım bu durum benim başıma gelseydi onu çok seviyorsam eğer sorun etmezdim sorun değil yenisini alırız derdim.
Ki bence sorun etmeyin zaten başta teklifi kabul edip yüzüğü reddeden sensin.

Ne kadar süre sonra yüzüğü takmak istediniz?

Ya iyide evlilik teklifi ozel bisi degilmi? Satmasi normalmi ustelik bana danismadan?? Daha simdiden bana alinan ona sakla diye verdigim hemde enn ozel seyi satmasi dogalmi? ?
Evet özel bişey seninde özel bir şeyi ger iade etmen ayıp bir şey hayır demeye çekinmek gibi bir durum. Karşı taraftan bakılınca bahane gibi duruyor açıkcası oda sana tepki olarak satmış olabilir ve onda kaldığı sürede hiç konusu geçmedi mi ne biliyim hevesleniyorum çok takmak istiyorum aileme anlatıcam vs. Gibi zaman geçip sorup öğrenmeniz biraz tuhaf 6 yıllık ilişki de herşeyinizi bilmeniz gerekir oda sana evlenme teklif ederek ailelere taşımak istemiş zaten ben sizde hata gördüm ben olsam bende alınırdım yüzüğün geri verilmesine...

Arkadaşlar şöyle biseyde olabilir belki konu sahibinin erkek arkadaşı kızın yüzüğü beğenmediğiniz düşünmüş olabilirmi? Böyle bir ihtimalde olabilir.

İkinizinde ilişkinize saygınız yok.
Küçücük yüzüğü evde mi saklayamıyosun?
O da sana kırılmış satmış o ayrı bi saçmalık ama sen daha saçmasın malesef canım

Back