Davines marka keratin bakımı kullanıyorum müşterilerime.çok memnunum.yanık saçları 2 ay gibi zamanda tamamen yok etmesede iyileştirdiğini net görebiliyorum..
Eki Görüntüle 600701 Eki Görüntüle 600702 Eki Görüntüle 600703 Eki Görüntüle 600704 Eki Görüntüle 600710 Eki Görüntüle 600701 Eki Görüntüle 600702 Eki Görüntüle 600703 Eki Görüntüle 600704 Eki Görüntüle 600710 Eki Görüntüle 600710 Eki Görüntüle 600710
maleselef bir ay önce saçlarım yandı kestirmek zorunda kaldım keşke kestitmeseydim keratin bakımını duymuşsunuzdur kuaförler 50 lira karşılığı bunu yapıyorlar baya araştırdım Doa kozmetikten keratin bakım kremi bile aldım malesef kızlar bir işe yaramıyorlar. Yarın saçıma keratin bakımı yaptırıcam son paramlau bakım malzemelerine 23 günde döktüğüm paranın hesabı yok tek ve kesin çözüm keratin yüüklemessi ama sakın brezilya fönü yaptırmayın çok güvenilir bir kuaför brezilya fönü yanık saçı düzeltmez anlık bir bakımdır 5 6ay sonra daha beter olur dedi bu keratin bakımı fön değil kızlar saçınız yandıysa hiç zaman kaybetmeden yaptırın ben iyice araştırmak istediğim için bu kadar geç kaldım kesin sonuç keratin yüklemesidir. sonuçları yarın yazarım
arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın
bir brezilya fönü kurbanı olaraktan uzakkk durun derimm....
1 ay sonra kendi kendine kopmaya başladı....aaaa nasıl yani noldu saçlarına
Ben de yarın saçıma boya ve krepe balyaj yaptıracağım..Kuaför keratin yapalım dedi..Boyaya karıştırıp yapacakmış..Tüpleride gösterdi..Bir seans 15 tl dedi..Saç boya ve krepe balyaja da 55 tl anlaştım..
Eki Görüntüle 613794 Eki Görüntüle 613796 Saçımı kendim açıcı ile açıp 9.1 ile boyamıştım..İlk resimdeki renk olmuştu..Krepe balyaj istedim ama kuaför anlattığım ve gösterdiğim resimlerden bunu anlamış :)) Balyaj bu krepe değil..Platin çok açık ben böyle istemedim..Tekrar gidip cila attıracağım..Keratin yüklemesi denilen olay bir tüp var bunu boya bittikten sonra nemli saça taraya taraya yedirdi..İki gün yıkama dedi..Bakım tamamlansın dedi..Şu an saçlar yumuşak..Yıkadıktan sonra belli olur..Saça göre uygulama değişir dedi..Benim saçlarım çok yıpranık değil sadece kuru olduğu için 4 kere yeter dedi..Ama argan yağı vardı ben onu almak istediğimi söyleyince o zaman başka keratin yüklemesi yapmayalım boyadan boyaya yaparız dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?