Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanık saça tek çözüm
- Konu Sahibi qwer43
- Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Davines marka keratin bakımı kullanıyorum müşterilerime.çok memnunum.yanık saçları 2 ay gibi zamanda tamamen yok etmesede iyileştirdiğini net görebiliyorum..
Eki Görüntüle 600701 Eki Görüntüle 600702 Eki Görüntüle 600703 Eki Görüntüle 600704 Eki Görüntüle 600710 Eki Görüntüle 600701 Eki Görüntüle 600702 Eki Görüntüle 600703 Eki Görüntüle 600704 Eki Görüntüle 600710 Eki Görüntüle 600710 Eki Görüntüle 600710
her kuaförde bu tip ürünler var mıdır sence canım mesela çook küçük bi yerdeki kuaför de yapabilir mi böle bişi en azından bilmiyosa bile anlatsak yapabilir mi sence keratin bakımını(brezilya fönü değil)..malzemeyi yapıp fön çekecek epi topu tabiki tecrübe profesyonellik ister tabi ama kuaför bu sonuçta yapabilir mi ne diyorsun..farkındayım tasa mı bakacam her kuaförü nerden bileyim dediğini duyar gibiyim ama şu sıra aklıma yattı bu iş ve sanırım biraz gaz istiyorum bu konuda
Kızlar bugün 3 ayrı kuaföre gidip keratin yüklemesini sordum :
ilk gittiğim nanokeratin kullandığını ve seansın 50 tl olduğunu 2 ayda bir yaptırmam gerektiğini 4 seans sonucundada istenilen sağlıklı saçlara kavuşabilceğimi söyledi kesinlikle kanserojen madde içermediğini diğer markaların tarım ve köyişleri bakanlığı tarafından onaylandığını sadece nanokeratinin sağlık bakanlığından tek onaylı keratin olduğunu söyledi.
ikinci gittiğim kuaför alex marka kullandığını söyleyip fiyat vermedi geldiğinde yardımcı oluruz dedi tanıdığım biyer..
en son olarak başka bi kuaföre daha sordum o yabancı bir isim syledi italyan markası dedi oldukça güvenilir 35 tl seansı fakat 2-3 günde bir yaptırmalısın 4 kez dedi. ard arda yanii..
3üde çok başka şeyler söyleyince aklım iyice karıştı yaptıranlar memnun olma durumuna göre bana yardımcı olabilrmi?
ilk gittiğim nanokeratin kullandığını ve seansın 50 tl olduğunu 2 ayda bir yaptırmam gerektiğini 4 seans sonucundada istenilen sağlıklı saçlara kavuşabilceğimi söyledi kesinlikle kanserojen madde içermediğini diğer markaların tarım ve köyişleri bakanlığı tarafından onaylandığını sadece nanokeratinin sağlık bakanlığından tek onaylı keratin olduğunu söyledi.
ikinci gittiğim kuaför alex marka kullandığını söyleyip fiyat vermedi geldiğinde yardımcı oluruz dedi tanıdığım biyer..
en son olarak başka bi kuaföre daha sordum o yabancı bir isim syledi italyan markası dedi oldukça güvenilir 35 tl seansı fakat 2-3 günde bir yaptırmalısın 4 kez dedi. ard arda yanii..
3üde çok başka şeyler söyleyince aklım iyice karıştı yaptıranlar memnun olma durumuna göre bana yardımcı olabilrmi?
Son düzenleme:
maleselef bir ay önce saçlarım yandı kestirmek zorunda kaldım keşke kestitmeseydim keratin bakımını duymuşsunuzdur kuaförler 50 lira karşılığı bunu yapıyorlar baya araştırdım Doa kozmetikten keratin bakım kremi bile aldım malesef kızlar bir işe yaramıyorlar. Yarın saçıma keratin bakımı yaptırıcam son paramla u bakım malzemelerine 23 günde döktüğüm paranın hesabı yok tek ve kesin çözüm keratin yüüklemessi ama sakın brezilya fönü yaptırmayın çok güvenilir bir kuaför brezilya fönü yanık saçı düzeltmez anlık bir bakımdır 5 6ay sonra daha beter olur dedi bu keratin bakımı fön değil kızlar saçınız yandıysa hiç zaman kaybetmeden yaptırın ben iyice araştırmak istediğim için bu kadar geç kaldım kesin sonuç keratin yüklemesidir. sonuçları yarın yazarım
arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın
arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın
belliydi zaten bu arkadaşın reklam amaçlı üye olduğu ne kadar saç topiği varsa aynı şeyi yazmıştı giresim gelmiyodu topiğe içim şişti valla neyse kızlar brezilya fönü zaman geçtikten sonra kötü oluyomuş forumda okumuştum bi yerde ama acaba kullanılan malzemelerden mi kaynaklanıyo :26:
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.719
- 798
bir brezilya fönü kurbanı olaraktan uzakkk durun derimm....
aaaa nasıl yani noldu saçlarına
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.719
- 798
1 ay sonra kendi kendine kopmaya başladı....aaaa nasıl yani noldu saçlarına
göğüsten ağşa uzunlukta ki saçım omuzlarımın biraz yukarısına geldi....
Ben de yarın saçıma boya ve krepe balyaj yaptıracağım..Kuaför keratin yapalım dedi..Boyaya karıştırıp yapacakmış..Tüpleride gösterdi..Bir seans 15 tl dedi..Saç boya ve krepe balyaja da 55 tl anlaştım..
iyiymiş canım..
balyajdan sonra fotonu bekliyorum bende yaptırmayı düşünüyorum da örnek olur bari bana da
bu arada şu keratin hem iyi yaptırayım diyorum sonra da korkuyorum ama
tüm ayrıntıları bizlerle paylaşırsan çok sevinirim
şimdiden güle güle savur saçlarını :)
- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
Eki Görüntüle 613794 Eki Görüntüle 613796 Saçımı kendim açıcı ile açıp 9.1 ile boyamıştım..İlk resimdeki renk olmuştu..Krepe balyaj istedim ama kuaför anlattığım ve gösterdiğim resimlerden bunu anlamış :)) Balyaj bu krepe değil..Platin çok açık ben böyle istemedim..Tekrar gidip cila attıracağım..Keratin yüklemesi denilen olay bir tüp var bunu boya bittikten sonra nemli saça taraya taraya yedirdi..İki gün yıkama dedi..Bakım tamamlansın dedi..Şu an saçlar yumuşak..Yıkadıktan sonra belli olur..Saça göre uygulama değişir dedi..Benim saçlarım çok yıpranık değil sadece kuru olduğu için 4 kere yeter dedi..Ama argan yağı vardı ben onu almak istediğimi söyleyince o zaman başka keratin yüklemesi yapmayalım boyadan boyaya yaparız dedi..
Eklentiler
Eki Görüntüle 613794 Eki Görüntüle 613796 Saçımı kendim açıcı ile açıp 9.1 ile boyamıştım..İlk resimdeki renk olmuştu..Krepe balyaj istedim ama kuaför anlattığım ve gösterdiğim resimlerden bunu anlamış :)) Balyaj bu krepe değil..Platin çok açık ben böyle istemedim..Tekrar gidip cila attıracağım..Keratin yüklemesi denilen olay bir tüp var bunu boya bittikten sonra nemli saça taraya taraya yedirdi..İki gün yıkama dedi..Bakım tamamlansın dedi..Şu an saçlar yumuşak..Yıkadıktan sonra belli olur..Saça göre uygulama değişir dedi..Benim saçlarım çok yıpranık değil sadece kuru olduğu için 4 kere yeter dedi..Ama argan yağı vardı ben onu almak istediğimi söyleyince o zaman başka keratin yüklemesi yapmayalım boyadan boyaya yaparız dedi..
canım saçların gerçekten çok güzelmiş yıpranma filan da yok
acaba ne kullandı boyadan sonra keratin olarak sana ismini söledi mi yada gördün mü sen ürünü canım
bende istediğim gibi bi balyaj yapılamayacağını bildiğimden bu sefer foto götürüp göstericem
belki o sayede istediğimi yaparlar daha 1 2ayım var yaa saçımdaki boya tamamen gitmedi
siyah bile daha çabuk akmıştı sanırım üstüste boyamak bööle geciktirdi :26:
ama senin saçlarının yumuşaklığı filan burdan belli oluyo güle güle kullan canım..
- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
arkadaşlar bu bahsettiğiniz keratin yükleme ürünlerinin adı ne? ya çünkü o kadar çok aynı işi yaptığını söyleyen ama oldukça kötü ürünler de kullanan yerler var ki... buna şehrinizde bulunan isim yapmış kuaförler de dahil.. benim saçlarımın da toparlanması şart çok yıprandı, artık ölmeden bişiler yapmak istiyorum ama riske de atamıyorum. link verin, anlatın, ne bileyim yardımcı olun işte kızlarrrr ((