Vallahi soyle yanik sacin muzdaribi olarak butun yaptiklarini yaziyim saclarim rofleden yandi tabi bu surecte ben yandiktan sonra sadece uclarindan kestrdim sac diplerim dahi yaraydi sonra sacima keratin dedigimiz arkadasla basladim fon cektrmedim ve bi sure kaynak yaptrdim sacim o ara kendine geldi kullanabildim tam bir iskenceydi cunku sacimda boya bile tutmuyordu elidorun keratinolagy serisini hepsini kullandim eh iste toparladi biraz neyse sonra bir sey kesfettim dustayken sacim kremliyken badem yagini saclarima surdum ve dusta buharda boyle bekledim on dakika falan sonra duruladim iki uc uygulamadan sonra saclarimda sonuc verdi ki bu ara saclarim kahveydi hatta kuaforum bile bakim mi yaptrdin dedi neyse ben dayanamadim saclari actirdim tekrardan yine mahvoldu bu sefer badem yagi bile hak getire ama inat ettim boyundan aldirmamak icin ve tam on ay sacim supurge gibi gezdim taaki dune kadar kestirdim on ayda sacimda baya bi uzadi boyun hizamda saclarim su anda ve yanik degil bu beni mutlu ediyo ve tek bildigim sey bakim yapin dayanin ve kesinlikle dusta badem yagi yapin dustan once surdugum badem yagina gore cok daha iyi sonuc veriyor bi sure sonra kestirin boyundan aldirin cunku bunalimi cok kotu ve yanik saca ne yaparsaniz yapin sonuc alamiyorsunuz kestirmek tek care. Saciniz yandiginda boyundan aldirip kestirseniz bile sac yine yanik kaliyor sabredip kesildiginde hic olmazsa temiz bir sac oluyor simdiyse saclarim uziyicak adam gibi cektigim butun dertlere degdi birdaha rofle aslaa!
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanık saça tek çözüm
- Konu Sahibi qwer43
- Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet canım bu krepe balyaj değil.yine de o turuncu renkten bu renge döndürebilmiş kuaförün, ayakta alkışlamak lazım.hiç beğenmemezlik yapma bence harika olmuş.bir dahaki dip röflende uçlara birkaç krepeli paket attırırsın istediğin gibi olur.Eki Görüntüle 613794 Eki Görüntüle 613796 Saçımı kendim açıcı ile açıp 9.1 ile boyamıştım..İlk resimdeki renk olmuştu..Krepe balyaj istedim ama kuaför anlattığım ve gösterdiğim resimlerden bunu anlamış :)) Balyaj bu krepe değil..Platin çok açık ben böyle istemedim..Tekrar gidip cila attıracağım..Keratin yüklemesi denilen olay bir tüp var bunu boya bittikten sonra nemli saça taraya taraya yedirdi..İki gün yıkama dedi..Bakım tamamlansın dedi..Şu an saçlar yumuşak..Yıkadıktan sonra belli olur..Saça göre uygulama değişir dedi..Benim saçlarım çok yıpranık değil sadece kuru olduğu için 4 kere yeter dedi..Ama argan yağı vardı ben onu almak istediğimi söyleyince o zaman başka keratin yüklemesi yapmayalım boyadan boyaya yaparız dedi..
- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
Evet canım bu krepe balyaj değil.yine de o turuncu renkten bu renge döndürebilmiş kuaförün, ayakta alkışlamak lazım.hiç beğenmemezlik yapma bence harika olmuş.bir dahaki dip röflende uçlara birkaç krepeli paket attırırsın istediğin gibi olur.
Saçımı yaptıralı çok oldu cevabın için yine de teşekkürler.Kendim ombre yaptım çok güzel oldu.Artık sadece dip boyuyorum..
72 saat
Keratin tedavisi uygulattığınızda saçlarınızı 72 saat boyunca yıkayamıyorsunuz. Sağlık olarak zarar vermese de bu sizin görüntünüzü etkileyecektir. Aynı zamanda saçlarınızın bu süre zarfından kıvrılmaması gerekir, bu yüzden de sürekli düzleştirmeniz lazım.
Dümdüz saçlar
Saçınıza ilk bu tedaviyi uyguladığınızda saçınız fazlasıyla düz görünecek. Bu görüntü normal fön çekilmiş halden farklı olacaktır ve garip görünmenize neden olabilir. Başınıza yapışmış saçlarla gezmek istemiyorsanız, bir kaç gün evden çıkmamanız gerekecek.
Göz ve deride tahriş
Keratin bakımının diğer dezavantajlarından biri de alerjik reaksiyona neden olma ihtimali. Bu bakımdan sonra göz ve derinizde kaşıntılar ve kızarıklar oluşabilir. Bu bakımı yaptırmadan önce alerjik bir bünyeniz olup olmadığını öğrenmeniz önemli aynı zamanda yaptıracağınız yere de dikkat etmelisiniz.
Kanser riski
Uzun süreli etkilerinden biri olan kanser, keratin bakımının dezavantajlarındandır. İçerdiği bazı kimyasal sürekli kullanımda kanser riskini arttırabiliyor.
Saç dökülmesi
Bakımı uyguladıktan sonra bir kaç duşta saçlarınızın döküldüğünü fark edebilirsiniz. Saç dökülmesi, keratin bakımın önemli yan etkilerindendir.
Yıpranmış saç
Bakımı ilk yaptırdığınızda saçınız sağlıklı ve parlak bir görünüm kazanmış olabilir. Ancak bir kaç ay sonra keratin etkisi bitince sağlıklı görüntü yerine yıpranmış ve tel tel gözüken bir görüntüye bırakacaktır.
Keratin tedavisi uygulattığınızda saçlarınızı 72 saat boyunca yıkayamıyorsunuz. Sağlık olarak zarar vermese de bu sizin görüntünüzü etkileyecektir. Aynı zamanda saçlarınızın bu süre zarfından kıvrılmaması gerekir, bu yüzden de sürekli düzleştirmeniz lazım.
Dümdüz saçlar
Saçınıza ilk bu tedaviyi uyguladığınızda saçınız fazlasıyla düz görünecek. Bu görüntü normal fön çekilmiş halden farklı olacaktır ve garip görünmenize neden olabilir. Başınıza yapışmış saçlarla gezmek istemiyorsanız, bir kaç gün evden çıkmamanız gerekecek.
Göz ve deride tahriş
Keratin bakımının diğer dezavantajlarından biri de alerjik reaksiyona neden olma ihtimali. Bu bakımdan sonra göz ve derinizde kaşıntılar ve kızarıklar oluşabilir. Bu bakımı yaptırmadan önce alerjik bir bünyeniz olup olmadığını öğrenmeniz önemli aynı zamanda yaptıracağınız yere de dikkat etmelisiniz.
Kanser riski
Uzun süreli etkilerinden biri olan kanser, keratin bakımının dezavantajlarındandır. İçerdiği bazı kimyasal sürekli kullanımda kanser riskini arttırabiliyor.
Saç dökülmesi
Bakımı uyguladıktan sonra bir kaç duşta saçlarınızın döküldüğünü fark edebilirsiniz. Saç dökülmesi, keratin bakımın önemli yan etkilerindendir.
Yıpranmış saç
Bakımı ilk yaptırdığınızda saçınız sağlıklı ve parlak bir görünüm kazanmış olabilir. Ancak bir kaç ay sonra keratin etkisi bitince sağlıklı görüntü yerine yıpranmış ve tel tel gözüken bir görüntüye bırakacaktır.
Ozge Can
Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz.
Sahte Profil
- 12 Eylül 2015
- 32
- 5
- 16
- 47
Ben de size katılıyorum. Keratin bakımdan başka hiçbir ürün yıpranmış, yanmış saçları kalıcı olarak onaramaz. Zaten öyle bir şey olsaydı hemen duyulurdu. Bütün bayanların saçı özellikle röfleden oryalden yanıp duruyor. Ama keratin bakım deyip geçmeyin. Mutlaka doğal keratin, tabii keratin araştırın derim. Bir de keratin yağı ilave olursa hiç şüphesiz benimkinden de daha iyi sağlıklı saçlarınız olur. Şu an benim saçlarım toparlamya başladı. Ama biraz daha keratin yüklemem lazım. Hepinize öpücükler konduruyorum. ))))))
- 19 Aralık 2015
- 6
- 3
- 1
- 37
ooo bir sürü yazılar otlar kürler bilmem neler. Arkadaşlar. Benim de şampuanını saç bakım ürünlerini kullandığım firmanın keratini var. Ben de kullandım. Hatta bu marka ile keratin yüklemesi yaptırdıktan sonra tanıştım. Saçlarımı uzatmak için inat etmiştim. Ama işim gereği her gün yıkıyor fön çekiyor yada düzleştiriyordum. birde balyaj vardı. düşünün halini saçlarımın. Artık uçları bembeyaz olmuştu. Tesadüf gittiğim bir kuaförde denedim. önce arındırıcı bir şampuanla ( katkı maddesi içermeyen sülfatsız parabensiz) saçımı yıkadılar. hafif nemli iken keratin yüklemesi yaptılar. Strece sardılar ve hafif fön tuttular. 30 dk kadar bekledim. sonra su ile duruladılar. ne saçlarımdaki kırıklar ne çatallaşmalar. şok oldum gerçekten. kestirmeye gitmiştim. sonrasında markayı araştırayım dedim. internette buldum. şimdi düzenli olarak ayda 1 kere spreyleri var onunla evde kendim çok rahat uyguluyorum.
Saçın ana maddesi keratin olduğu için saçı yapılandırıyor. Bu yüzden onarıyor. saçlarınız kurtarılabilir arkadaşlar. en azından kestirmeden önce deneyin. Ben şimdi şampuanlarını kremlerini maskelerini kullanıyorum. set aldığım zaman saf argan yağı da hediye ettiler :) Kestirmeyin saçlarınızı keratin yükletin.
Saçın ana maddesi keratin olduğu için saçı yapılandırıyor. Bu yüzden onarıyor. saçlarınız kurtarılabilir arkadaşlar. en azından kestirmeden önce deneyin. Ben şimdi şampuanlarını kremlerini maskelerini kullanıyorum. set aldığım zaman saf argan yağı da hediye ettiler :) Kestirmeyin saçlarınızı keratin yükletin.
Ayrıca eklemek isterim ki yağlar saçı besler ama onaramaz arkadaşlar. o bakım kürlerini saçı beslemek, nemlendirmek ne bileyim parlatmak için kullanabilirsiniz. ama kırıkları keratinden başka bir şey onarmaz. Ya da kestirebilirsiniz. Bu iki şey haricinde yanan saç onarılmaz.
Not: Ekstra yorum için site yönetiminden özür dilerim. 10 dk geçirmişim düzeltme yapamadım.
Not: Ekstra yorum için site yönetiminden özür dilerim. 10 dk geçirmişim düzeltme yapamadım.
- 22 Temmuz 2016
- 338
- 170
- 33
Merhaba Ben yurtdisinda yasiyorum bu dedigin urunun fotografi var mi belki burada bulabilirim yardimci olursan cok sevinirimmaleselef bir ay önce saçlarım yandı kestirmek zorunda kaldım keşke kestitmeseydim keratin bakımını duymuşsunuzdur kuaförler 50 lira karşılığı bunu yapıyorlar baya araştırdım Doa kozmetikten keratin bakım kremi bile aldım malesef kızlar bir işe yaramıyorlar. Yarın saçıma keratin bakımı yaptırıcam son paramla u bakım malzemelerine 23 günde döktüğüm paranın hesabı yok tek ve kesin çözüm keratin yüüklemessi ama sakın brezilya fönü yaptırmayın çok güvenilir bir kuaför brezilya fönü yanık saçı düzeltmez anlık bir bakımdır 5 6ay sonra daha beter olur dedi bu keratin bakımı fön değil kızlar saçınız yandıysa hiç zaman kaybetmeden yaptırın ben iyice araştırmak istediğim için bu kadar geç kaldım kesin sonuç keratin yüklemesidir. sonuçları yarın yazarım
Merhaba Ben yurtdisinda yasiyorum bu dedigin urunun fotografi var mi belki burada bulabilirim yardimci olursan cok sevinirim
Spreyim bitmiş maalesef. Serum kalmış 1 şişe. Bir de sürekli kullandığım için şampuanı var. o küçük kahverengi şişe keratin. Onu uyguluyorlar. Bir de sprey şişeleri var evde uygulamak daha kolay. Ama yurt dışında var mıdır bilmiyorum. Ben internetten sipariş veriyorum.
Eklentiler
- 22 Temmuz 2016
- 338
- 170
- 33
T
Cok tesekkur ederim :)Spreyim bitmiş maalesef. Serum kalmış 1 şişe. Bir de sürekli kullandığım için şampuanı var. o küçük kahverengi şişe keratin. Onu uyguluyorlar. Bir de sprey şişeleri var evde uygulamak daha kolay. Ama yurt dışında var mıdır bilmiyorum. Ben internetten sipariş veriyorum.
- 18 Nisan 2016
- 6
- 3
- 1
- 33
- 22 Temmuz 2016
- 338
- 170
- 33
Hangi site olduğunu da yazar mısınız rica etsemBir sitede görmüştüm bende araştırmıştım bu ürünü. Sonra bir kuaför aradı beni ve saçımın fotoğrafını istedi. Doğru ürünü aldığımı söyleyip nasıl kullanacağımı anlatmıştı. Başarılılar gerçekten. İlk güvenemeyip kapıda ödeme ile almıştım
- 10 Ocak 2015
- 386
- 85
- 98
Benimde yaklaşık 6 yılönce saçlarım yanmıştı..komple platin yaptırırken..eğer saç ıslakken çekiştirirseniz kopuyo, ama kerastase ın çiment serisi tabiri caizse ölüyü diriltiyo:))))saçım yanınca kuaför kestirmem gerektiğini söyledi ama ben uzun olmadan yapamam dedim bu ürünü aldım ve inanamadım saçlar yumuşak ve dolgun..gerçi kuaför saçlarımı yaktığı için çıtçıt yapmıştı ceza olarak..onuda kullanarak dolgunluğu arttı saçın dibleri çıkınca yağlanmaya başlamıştı oda saçı besledi..
O yüzden kuaföre bırakırsanız kesime gidecektir ama kestirmeden de olur
O yüzden kuaföre bırakırsanız kesime gidecektir ama kestirmeden de olur
- 18 Nisan 2016
- 6
- 3
- 1
- 33
site reklamı yapmak yasak mı bilmiyorum. Yeni üyeyim korkuyorum da :) keratin bakim sitenin adı. Direk linki paylaşmak etik olmaz sanırım.Hangi site olduğunu da yazar mısınız rica etsem
Burçak ben de oradan alıyorum :) ilk tesadüf kuaförde denk gelmiştim. Sonra satın almaya başladım şampuanda, kremdi derken garantili bakım seti 2 ye döndüm Şimdi mega setini alacağım sanırım :)site reklamı yapmak yasak mı bilmiyorum. Yeni üyeyim korkuyorum da :) keratin bakim sitenin adı. Direk linki paylaşmak etik olmaz sanırım.