Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanık saça tek çözüm
- Konu Sahibi qwer43
- Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?peki ne diye sorayım kullandıkları markayı falan mı sormalıyım?
evett canım markayı sor arkadaşım başka şehirde yaptrıcak güvenemiyor diye..
bu benim kuaförüm çok güvenilir benim gibi saçı yanan kızlar var yalvarıyorlar saçımızı boya diye boymıyor düşün başkaları para için yapar.
çok şanslısın:)) peki canım bu keratin yüklemesi yaptırdıktan sonra saçımı boyayabiliyorum dimi hemen benim dibim hemen çıkıyor çünkü belli ediyor saçım açık renk olduğu için
benim kuaförüm boyama yanlısı değil çünkü benim saçlarım da kızıl kızıl dipler uçlar siyah zaten bu keratin boyayı kusuyor saça zarar verdiği için
bu çok kötüü olduu:S e dip boya yaptırırm sadece o zaman..
sabır gerektiriyor canım napıcaksın. Beni düşün bembeyaz ten saç siyah peruk takmış gibi hissediyorum
keratin yüklemesi yattı ama benim kafama
ben turptan tut sinamekiye kadar yaptım en son doa keratin maskesi aldım hiç bir işe yaramadılar
bendee sinemaki yaptım işe yaramadı şimdi doa maskeden alıcaktım ama onun yerine gidip keratin yüklemesi yaptırayım
Canlar, hevesinizi kırmak istemem ama keratin yüklemesi, bakım maskeleri, argan yağları vs hiçbir işe yaramıyor.Sadece keratinden sonra bir süre saç daha iyiymiş gibi geliyor ama sonra yavaş yavaş ölmeye devam ediyor.Benim de saçlarım 1 sene önce yandı ve herşeyi yaptım inanın.Keratin yüklemesi - ki çok kaliteli bir yerde 100 tl ye yaptırdım-, orjinal argan yağı, kerastase şampuan ve maskeleri, düzenli tarama, uzun süre boyamama vs vs..Üstelik ilk yaptırdığım zamanki hali bile kalmadı, kıvırcık canlı saçlarım çalı süpürgesine döndü.Bunun böyle olacağını bir kuaför arkadaşım söylemişti de inanmak istememiştim.''Ölen öldü, ne yaparsan boşa.En iyisi boyama ve uzamasını bekle'' demişti.Diyeceğim o ki içiniz rahatlasın diye yaptırın istiyorsanız ancak boşuna para israfı olur emin olun.Tek çaresi uzatmak ve kurtulmak..
- 21 Nisan 2012
- 127
- 1
- 316
benim çok yanmadığı için şanslıyım saç diplerim çok sağlıklı kuaför çıt çıt alıp takabilirsi dedi ve benim saçımda ki tüm boyayı keratin kusuyor ilk seferim ve çok farketti %50 toparladık çok güvenilir bir yer para için iş yapmıyorlar. ki saçı Acayip yanmış ama keratinle toparlamış bir müşteriyi de gördüm uzması için yollar arıyorum ama bakalım.
Canlar, hevesinizi kırmak istemem ama keratin yüklemesi, bakım maskeleri, argan yağları vs hiçbir işe yaramıyor.Sadece keratinden sonra bir süre saç daha iyiymiş gibi geliyor ama sonra yavaş yavaş ölmeye devam ediyor.Benim de saçlarım 1 sene önce yandı ve herşeyi yaptım inanın.Keratin yüklemesi - ki çok kaliteli bir yerde 100 tl ye yaptırdım-, orjinal argan yağı, kerastase şampuan ve maskeleri, düzenli tarama, uzun süre boyamama vs vs..Üstelik ilk yaptırdığım zamanki hali bile kalmadı, kıvırcık canlı saçlarım çalı süpürgesine döndü.Bunun böyle olacağını bir kuaför arkadaşım söylemişti de inanmak istememiştim.''Ölen öldü, ne yaparsan boşa.En iyisi boyama ve uzamasını bekle'' demişti.Diyeceğim o ki içiniz rahatlasın diye yaptırın istiyorsanız ancak boşuna para israfı olur emin olun.Tek çaresi uzatmak ve kurtulmak..
canım benim yanık değil foto koydum zaten sadece kuru şuan yanık yerler yok kırıklarım var elbet ama öylee kötü bi hali yok birazdan yeni halinide koyarım benim istediğim bakım olsun o kuruluk gitsin ve canlansın diye istiyorum
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798