- 21 Nisan 2012
- 127
- 1
- 316
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sayın melekcadı ve asıl sayın konu sahibi queenkerub siz neettiniz canlarım yaa gece gece yüreğim yerinden fırlıcak ya Allahın rıası için siz ne diyip yaptırdınız saçlarınızı kuaföre ne kullandı yaparken nolur baa söleyin bende gideyim yaptırayım parası umrumda değil zaten o fiyatın 2mislini kozmetiğe veriyoz düzeltelim diye saçları..bugün bi mağazanın aynasında saçlarımı gördüm şok oldum moral sıfır bugün ışıktanmıydı neydi iyce gözüme battılar aslında kırığını kendim almıştım uçları yumuşamıştı ama bilmiyorum işte diplerdeyim yaa lütfeeenn
canım ben yaptırmadım daha araştırıyrum eğer güvenebilceğim biyer bulursam yaptırıcam ama kafaya koydm:)
canım benim saçlarım mükemmeldi hiç boya değmemişti ta ki geçen aralık ayına kadar gitim belimde olan saçı küt kestim sonra boyattım 1 sene hep kızıl gezdim çünkü orjinal rengim bu olduğu için hiç boya olduğu anlaşılmazdı bir hata gittim siyaha boyadım yaz sonra sarıyı denedim sonra tekrar siyah yaptım kendi saç rengime dönerken şerefsiz kuaför ki şerefsiz saçlarımı yaktı! allah belasını versin o saçlar gitti lastik oldu bende kestirdim kısacık bir model daha sonra bu keratin tedavisini önerdi yeni kuaförüm çok araştırdım ingiliz sitelerinde, alman sitelerindeo tek çözüm buydu gittim yaptırdım mükemmel oldu saç eski haline döndü ama bu keratin tedavisi brezilya fönü değil eğer size brezilya fönü o derslerse bilin ki o kuaförün amacı paranızı almak bu işlem şu şekilde
-Sülfatsız şampuanla saç yıkanır ki bu şampuanın setini ben kendime de aldım 170 lira.
-saça keratin sürülür ve saç taranır 40 ya da 30 dakika bekletilir
-saça fön çekilir ama çok hafif bir fön.
-Saç 10 dakika o şekilde bekler
-su ile durulanır
-kurutulur
-3 gün saç hiç yıkanmaz 3 gün sonra gönül rahatlığıyla yıkanır ve %50 tedavi olmuş olur.
Benim saçımın lastikleşmesi gitti tararkne uçları kopar dökülürdü ufak ufak o mesela 1 2 tele dönüştü, saçımı rahat rahat tarıyorum
Şimdi gelen bacılar size iki çift sözüm var yanık saçın tedavisi yok diyerek milletin umudunu kırıyorsunuz ayıp bu bir
ikincisi kadın cidden kadının düşmanı kalkıp yağ bakımı öneriyorsunuz yanık saçlılara, o yağ bakımları anlıktır unutmayın içlerinde asit olduğu için saçı yakıyorlar bunu unutmayın
Saç yanıksa uzatın kesin hayır saç yanıksa önce tedavi edilir sonra uzatılır millete abuk subuk bilgiler vermeyin. Çünkü ben 25 gün yağ bakımları yapmıştım milletin tavsiyesiyle saçlarım daha beter oldu.
Saçı yananlar bitkisel ürünler bir işe yaramıyor bunu bilin
Eğer adam gibi kurtulmak istiyorsanız paşa paşa gidip keratin tedavisi yaptıracaksınız emin ol kendimden biliyorum.
Dediklerimi yapın 2 3 ay sonra da gidin saçlarınızı doya doya boyatın.
bi önceki sayfada saçlarını gördüm çok güzel yaa ben yapılmış sandım valla
saçında balyaj mı var canım tonu çok hoş..yaptırırken ööle miydi yoksa zamanla mı oturdu rengi
canım benim saçlarım mükemmeldi hiç boya değmemişti ta ki geçen aralık ayına kadar gitim belimde olan saçı küt kestim sonra boyattım 1 sene hep kızıl gezdim çünkü orjinal rengim bu olduğu için hiç boya olduğu anlaşılmazdı bir hata gittim siyaha boyadım yaz sonra sarıyı denedim sonra tekrar siyah yaptım kendi saç rengime dönerken şerefsiz kuaför ki şerefsiz saçlarımı yaktı! allah belasını versin o saçlar gitti lastik oldu bende kestirdim kısacık bir model daha sonra bu keratin tedavisini önerdi yeni kuaförüm çok araştırdım ingiliz sitelerinde, alman sitelerindeo tek çözüm buydu gittim yaptırdım mükemmel oldu saç eski haline döndü ama bu keratin tedavisi brezilya fönü değil eğer size brezilya fönü o derslerse bilin ki o kuaförün amacı paranızı almak bu işlem şu şekilde
-Sülfatsız şampuanla saç yıkanır ki bu şampuanın setini ben kendime de aldım 170 lira.
-saça keratin sürülür ve saç taranır 40 ya da 30 dakika bekletilir
-saça fön çekilir ama çok hafif bir fön.
-Saç 10 dakika o şekilde bekler
-su ile durulanır
-kurutulur
-3 gün saç hiç yıkanmaz 3 gün sonra gönül rahatlığıyla yıkanır ve %50 tedavi olmuş olur.
Benim saçımın lastikleşmesi gitti tararkne uçları kopar dökülürdü ufak ufak o mesela 1 2 tele dönüştü, saçımı rahat rahat tarıyorum
Şimdi gelen bacılar size iki çift sözüm var yanık saçın tedavisi yok diyerek milletin umudunu kırıyorsunuz ayıp bu bir
ikincisi kadın cidden kadının düşmanı kalkıp yağ bakımı öneriyorsunuz yanık saçlılara, o yağ bakımları anlıktır unutmayın içlerinde asit olduğu için saçı yakıyorlar bunu unutmayın
Saç yanıksa uzatın kesin hayır saç yanıksa önce tedavi edilir sonra uzatılır millete abuk subuk bilgiler vermeyin. Çünkü ben 25 gün yağ bakımları yapmıştım milletin tavsiyesiyle saçlarım daha beter oldu.
Saçı yananlar bitkisel ürünler bir işe yaramıyor bunu bilin
Eğer adam gibi kurtulmak istiyorsanız paşa paşa gidip keratin tedavisi yaptıracaksınız emin ol kendimden biliyorum.
Dediklerimi yapın 2 3 ay sonra da gidin saçlarınızı doya doya boyatın.
saçının keratin bakımını mı indola ile yaptılar? bir kere mi yapılıyor bu yoksa haftada/ayda bir falan mı ? ben indola dediğin markanın keratin dolgusuna baktım internetten biraz evvel. saça sürülür durulanmaz yazıyor. sen nasıl uygulatmıştın ? bu üründen mi almalıyım benım saçlarım da çok kırılıyor ve kıvırcık ama kırılan uçlar artık buklelerini kaybettiğinden saçımı açık bırakamıyorum çünkü üstler kıvırcık altlar bakımsız bir düzlükte ögh..şampuanları Almanyadan getirttiler markası Indola al istersen :)