• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanık saça tek çözüm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
hatay antakya kampüs canım :) keratinin markası Artdecoymuş ve en iyisi buymuş kuaförüm öyle dedi ve canım düz kalıyor ama 3 gün düz kalıyor amao da fön çektirirsen dediğim gibi bu bakım brezilya fönü değil sizi kandırırlar brezilya fönü derlerse saçınız daha kötü olur.

hatta kızlar saçım hiç kopmadı daha ilk seansım olmasına rağmen :)) saçlar mükemmel ya anlatamıyorum :))

hmm bende iskenderundayım bu aralar....düz kalmaması daha iyi aslında düz yakışmıyor bana bakalım...peki herhangi bi zararı var mı ?mesela brezilya fönü da iyi hoş ama aylar sonra çıkıyo faturası...bunda da öyle bişey var mı ? yoksa kalıcı etki mi?

bugün yıkattım yanmadan önceki haline dönmüş dedeğim gibi mükemmel bir şey

sayın melekcadı ve asıl sayın konu sahibi queenkerub siz neettiniz canlarım yaa :1:gece gece yüreğim yerinden fırlıcak ya Allahın rıası için siz ne diyip yaptırdınız saçlarınızı kuaföre ne kullandı yaparken nolur baa söleyin bende gideyim yaptırayım parası umrumda değil zaten o fiyatın 2mislini kozmetiğe veriyoz düzeltelim diye saçları..bugün bi mağazanın aynasında saçlarımı gördüm şok oldum moral sıfır bugün ışıktanmıydı neydi iyce gözüme battılar aslında kırığını kendim almıştım uçları yumuşamıştı ama bilmiyorum işte diplerdeyim yaa lütfeeenn :14:

sayın melekcadı ve asıl sayın konu sahibi queenkerub siz neettiniz canlarım yaa :1:gece gece yüreğim yerinden fırlıcak ya Allahın rıası için siz ne diyip yaptırdınız saçlarınızı kuaföre ne kullandı yaparken nolur baa söleyin bende gideyim yaptırayım parası umrumda değil zaten o fiyatın 2mislini kozmetiğe veriyoz düzeltelim diye saçları..bugün bi mağazanın aynasında saçlarımı gördüm şok oldum moral sıfır bugün ışıktanmıydı neydi iyce gözüme battılar aslında kırığını kendim almıştım uçları yumuşamıştı ama bilmiyorum işte diplerdeyim yaa lütfeeenn :14:

canım ben yaptırmadım daha araştırıyrum eğer güvenebilceğim biyer bulursam yaptırıcam ama kafaya koydm:)

canım ben yaptırmadım daha araştırıyrum eğer güvenebilceğim biyer bulursam yaptırıcam ama kafaya koydm:)

bi önceki sayfada saçlarını gördüm çok güzel yaa ben yapılmış sandım valla :1:
saçında balyaj mı var canım tonu çok hoş..yaptırırken ööle miydi yoksa zamanla mı oturdu rengi

canım benim saçlarım mükemmeldi hiç boya değmemişti ta ki geçen aralık ayına kadar gitim belimde olan saçı küt kestim sonra boyattım 1 sene hep kızıl gezdim çünkü orjinal rengim bu olduğu için hiç boya olduğu anlaşılmazdı bir hata gittim siyaha boyadım yaz sonra sarıyı denedim sonra tekrar siyah yaptım kendi saç rengime dönerken şerefsiz kuaför ki şerefsiz saçlarımı yaktı! allah belasını versin o saçlar gitti lastik oldu bende kestirdim kısacık bir model daha sonra bu keratin tedavisini önerdi yeni kuaförüm çok araştırdım ingiliz sitelerinde, alman sitelerindeo tek çözüm buydu gittim yaptırdım mükemmel oldu saç eski haline döndü ama bu keratin tedavisi brezilya fönü değil eğer size brezilya fönü o derslerse bilin ki o kuaförün amacı paranızı almak bu işlem şu şekilde

-Sülfatsız şampuanla saç yıkanır ki bu şampuanın setini ben kendime de aldım 170 lira.
-saça keratin sürülür ve saç taranır 40 ya da 30 dakika bekletilir
-saça fön çekilir ama çok hafif bir fön.
-Saç 10 dakika o şekilde bekler
-su ile durulanır
-kurutulur
-3 gün saç hiç yıkanmaz 3 gün sonra gönül rahatlığıyla yıkanır ve %50 tedavi olmuş olur.

Benim saçımın lastikleşmesi gitti tararkne uçları kopar dökülürdü ufak ufak o mesela 1 2 tele dönüştü, saçımı rahat rahat tarıyorum

Şimdi gelen bacılar size iki çift sözüm var yanık saçın tedavisi yok diyerek milletin umudunu kırıyorsunuz ayıp bu bir
ikincisi kadın cidden kadının düşmanı kalkıp yağ bakımı öneriyorsunuz yanık saçlılara, o yağ bakımları anlıktır unutmayın içlerinde asit olduğu için saçı yakıyorlar bunu unutmayın
Saç yanıksa uzatın kesin hayır saç yanıksa önce tedavi edilir sonra uzatılır millete abuk subuk bilgiler vermeyin. Çünkü ben 25 gün yağ bakımları yapmıştım milletin tavsiyesiyle saçlarım daha beter oldu.
Saçı yananlar bitkisel ürünler bir işe yaramıyor bunu bilin ;)
Eğer adam gibi kurtulmak istiyorsanız paşa paşa gidip keratin tedavisi yaptıracaksınız emin ol kendimden biliyorum.

Dediklerimi yapın 2 3 ay sonra da gidin saçlarınızı doya doya boyatın.

Ve bir de en saçlarımı birer gün arayla yıkayan bir insandım kuaförüm sakın bir daha bunu yapma dedi artık 3 4 günde bir yıkıycağım saçlarımı mecbur. Yağlı saç daha çabuk iyileşirmiş

canım benim saçlarım mükemmeldi hiç boya değmemişti ta ki geçen aralık ayına kadar gitim belimde olan saçı küt kestim sonra boyattım 1 sene hep kızıl gezdim çünkü orjinal rengim bu olduğu için hiç boya olduğu anlaşılmazdı bir hata gittim siyaha boyadım yaz sonra sarıyı denedim sonra tekrar siyah yaptım kendi saç rengime dönerken şerefsiz kuaför ki şerefsiz saçlarımı yaktı! allah belasını versin o saçlar gitti lastik oldu bende kestirdim kısacık bir model daha sonra bu keratin tedavisini önerdi yeni kuaförüm çok araştırdım ingiliz sitelerinde, alman sitelerindeo tek çözüm buydu gittim yaptırdım mükemmel oldu saç eski haline döndü ama bu keratin tedavisi brezilya fönü değil eğer size brezilya fönü o derslerse bilin ki o kuaförün amacı paranızı almak bu işlem şu şekilde

-Sülfatsız şampuanla saç yıkanır ki bu şampuanın setini ben kendime de aldım 170 lira.
-su ile durulanır
-kurutulur
-3 gün saç hiç yıkanmaz 3 gün sonra gönül rahatlığıyla yıkanır ve %50 tedavi olmuş olur.

Benim saçımın lastikleşmesi gitti tararkne uçları kopar dökülürdü ufak ufak o mesela 1 2 tele dönüştü, saçımı rahat rahat tarıyorum

Şimdi gelen bacılar size iki çift sözüm var yanık saçın tedavisi yok diyerek milletin umudunu kırıyorsunuz ayıp bu bir
ikincisi kadın cidden kadının düşmanı kalkıp yağ bakımı öneriyorsunuz yanık saçlılara, o yağ bakımları anlıktır unutmayın içlerinde asit olduğu için saçı yakıyorlar bunu unutmayın
Saç yanıksa uzatın kesin hayır saç yanıksa önce tedavi edilir sonra uzatılır millete abuk subuk bilgiler vermeyin. Çünkü ben 25 gün yağ bakımları yapmıştım milletin tavsiyesiyle saçlarım daha beter oldu.
Eğer adam gibi kurtulmak istiyorsanız paşa paşa gidip keratin tedavisi yaptıracaksınız emin ol kendimden biliyorum.

çook teşekkür ederim canım çok sağol şansa paramda geldi rahat rahat gider yaptırırım :1: ama önce bi yer bulmam lazım ha bu arada acaba bende bu ürünleri alsam mı ki yoksa kuaförde var mıdır :26: bende kestirmeyi unutmuş bi insanım çünkü yanık kırık filan bunları aldıkları yok bi avuç saç veriyolar insanın eline ama bu iş benim kırıklara iyi gelecek kırık değil nerdeyse yavaş yavaş yanığa benzmeye başladılar ya neyse:50:

şampuanları Almanyadan getirttiler markası Indola al istersen :)

bi önceki sayfada saçlarını gördüm çok güzel yaa ben yapılmış sandım valla :1:
saçında balyaj mı var canım tonu çok hoş..yaptırırken ööle miydi yoksa zamanla mı oturdu rengi

ıslak olan denizde akmış saçlarım :)) kuru olan geçen ay boyattğm gün çektim canım balyaj yok direk boya.. aynı tonla boyadı ama üstlerde çok fazla dibim çıkmıştı uçlar açıktı öylee farklı ton oldu biraz güzel oldu:)

-su ile durulanır
-kurutulur

ne de güzel anlatmışsın canım benim:))
kıyamam uzunda uzunda yazmış:))
evettt kararımı verdim yaptırıcamm:)) yaptırınca buraya fotolar eklerim:) ama güveenebilceğim biyer araştırmasına gireyim inş bulurumm cidden dediğin gibi brezilya fönü adında ticari amaçla saçıma daha çok zarar verdirmemem lazım:(

queenkerub jnm kuaförünün iskenderunda tavsiye edeceği bi kuaför var mı diye sorarmısın bi zahmet....minettar kalırım vhalla...

yarın sorarım. evet keratin tedavisi ama brezilya fönü değil

elbet kestireceksin ben 15 cm saç kestirdim kızlar şaka gibi geliyor size sanırım bu çok ciddi bir olay saçın yanması dünyanın en kötü şeyi elimiz bile yansa iz kalıyor sinek ısırığı bile iz bırakırken saç yanığının duayla, bitkiyle geçiceğini düşünmeyin. ben tam 30 gün önce yaktım saçımı daha doğrusu yaktılar gittim kestirdim ensem bile kapanmıyoru erkek modeliydi şuan saçlarım ensemi değil boynumu kapatıyor düşünün ben ki emin olun bu doa keratin maskesiymiş sinamekiymiş turpmuş hepsini yaptım ama sonuç hüsran boşuna moraliniz bozuluyor bu sene kısa saç moda gidin kestirin yazın gelmesi yakın saçlarınız eski haline dönmüş olur Ben saçım yandığında 1 hafta yataktan çıkmadım ağlamaktan helak olmuştum ama şuan salarımı tam 1 ayda o kadar güzel iyileştirdim ki gören şok oluyor

şampuanları Almanyadan getirttiler markası Indola al istersen :)
saçının keratin bakımını mı indola ile yaptılar? bir kere mi yapılıyor bu yoksa haftada/ayda bir falan mı ? ben indola dediğin markanın keratin dolgusuna baktım internetten biraz evvel. saça sürülür durulanmaz yazıyor. sen nasıl uygulatmıştın ? bu üründen mi almalıyım benım saçlarım da çok kırılıyor ve kıvırcık ama kırılan uçlar artık buklelerini kaybettiğinden saçımı açık bırakamıyorum :( çünkü üstler kıvırcık altlar bakımsız bir düzlükte :( ögh..

Back