Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanık saça tek çözüm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
yarın kuaföre gidicem ben kapsül ile bakım yapıcaklar o zaman sorarım canım. Teşekkürler canım :S

bu benim kuaförüm çok güvenilir benim gibi saçı yanan kızlar var yalvarıyorlar saçımızı boya diye boymıyor düşün başkaları para için yapar.

bu benim kuaförüm çok güvenilir benim gibi saçı yanan kızlar var yalvarıyorlar saçımızı boya diye boymıyor düşün başkaları para için yapar.

çok şanslısın:)) peki canım bu keratin yüklemesi yaptırdıktan sonra saçımı boyayabiliyorum dimi hemen benim dibim hemen çıkıyor çünkü belli ediyor saçım açık renk olduğu için

konunuz içerik sebebiyle yıpranmış saçlar ve çözümleri başlığına taşınmıştır, bilginize.

benim kuaförüm boyama yanlısı değil çünkü benim saçlarım da kızıl kızıl dipler uçlar siyah zaten bu keratin boyayı kusuyor saça zarar verdiği için

sabır gerektiriyor canım napıcaksın. Beni düşün bembeyaz ten saç siyah peruk takmış gibi hissediyorum

ben turptan tut sinamekiye kadar yaptım en son doa keratin maskesi aldım hiç bir işe yaramadılar

Canlar, hevesinizi kırmak istemem ama keratin yüklemesi, bakım maskeleri, argan yağları vs hiçbir işe yaramıyor.Sadece keratinden sonra bir süre saç daha iyiymiş gibi geliyor ama sonra yavaş yavaş ölmeye devam ediyor.Benim de saçlarım 1 sene önce yandı ve herşeyi yaptım inanın.Keratin yüklemesi - ki çok kaliteli bir yerde 100 tl ye yaptırdım-, orjinal argan yağı, kerastase şampuan ve maskeleri, düzenli tarama, uzun süre boyamama vs vs..Üstelik ilk yaptırdığım zamanki hali bile kalmadı, kıvırcık canlı saçlarım çalı süpürgesine döndü.Bunun böyle olacağını bir kuaför arkadaşım söylemişti de inanmak istememiştim.''Ölen öldü, ne yaparsan boşa.En iyisi boyama ve uzamasını bekle'' demişti.Diyeceğim o ki içiniz rahatlasın diye yaptırın istiyorsanız ancak boşuna para israfı olur emin olun.Tek çaresi uzatmak ve kurtulmak..

benim çok yanmadığı için şanslıyım saç diplerim çok sağlıklı kuaför çıt çıt alıp takabilirsi dedi ve benim saçımda ki tüm boyayı keratin kusuyor ilk seferim ve çok farketti %50 toparladık çok güvenilir bir yer para için iş yapmıyorlar. ki saçı Acayip yanmış ama keratinle toparlamış bir müşteriyi de gördüm uzması için yollar arıyorum ama bakalım.

canım benim yanık değil foto koydum zaten sadece kuru şuan yanık yerler yok kırıklarım var elbet ama öylee kötü bi hali yok birazdan yeni halinide koyarım benim istediğim bakım olsun o kuruluk gitsin ve canlansın diye istiyorum

bakın bu şekilde şuan:S yinede kafam karıştı şimdi ben çok heveslenmiştim keratine:)

Eklentiler

• $IMG00022-20121201-2226.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 433
Artı tüm kuaförlere sordum bunun tek çözüm olduğunu. Ki yanan saç kesilerek düzelir ben 10 15 cm kestirdim şuan boynumda 1 cmden az yanıklarım var yanıkta değil ya anlatamıyorum. Ama bol bol bakımın çözemeyeceği iş yoktur.

hatayın neresindesin canım ...bide bu keratin yüklemesi saçta olduğu sürece saç hep düz mu kalıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…