peki ne diye sorayım kullandıkları markayı falan mı sormalıyım?
bu benim kuaförüm çok güvenilir benim gibi saçı yanan kızlar var yalvarıyorlar saçımızı boya diye boymıyor düşün başkaları para için yapar.
benim kuaförüm boyama yanlısı değil çünkü benim saçlarım da kızıl kızıl dipler uçlar siyah zaten bu keratin boyayı kusuyor saça zarar verdiği için
sabır gerektiriyor canım napıcaksın. Beni düşün bembeyaz ten saç siyah peruk takmış gibi hissediyorum
ben turptan tut sinamekiye kadar yaptım en son doa keratin maskesi aldım hiç bir işe yaramadılar
Canlar, hevesinizi kırmak istemem ama keratin yüklemesi, bakım maskeleri, argan yağları vs hiçbir işe yaramıyor.Sadece keratinden sonra bir süre saç daha iyiymiş gibi geliyor ama sonra yavaş yavaş ölmeye devam ediyor.Benim de saçlarım 1 sene önce yandı ve herşeyi yaptım inanın.Keratin yüklemesi - ki çok kaliteli bir yerde 100 tl ye yaptırdım-, orjinal argan yağı, kerastase şampuan ve maskeleri, düzenli tarama, uzun süre boyamama vs vs..Üstelik ilk yaptırdığım zamanki hali bile kalmadı, kıvırcık canlı saçlarım çalı süpürgesine döndü.Bunun böyle olacağını bir kuaför arkadaşım söylemişti de inanmak istememiştim.''Ölen öldü, ne yaparsan boşa.En iyisi boyama ve uzamasını bekle'' demişti.Diyeceğim o ki içiniz rahatlasın diye yaptırın istiyorsanız ancak boşuna para israfı olur emin olun.Tek çaresi uzatmak ve kurtulmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?