- Konu Sahibi callisto_jade
yanık için domuz yağı kullanmak istiyorum..daha yeni yandi 2. günü...nerden bulabılırım domuz yağını
Aktarlarda satılıyor 10 liraya küçük bir kavanozda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanık için domuz yağı kullanmak istiyorum..daha yeni yandi 2. günü...nerden bulabılırım domuz yağını
1,5 ay bacağım da nerdeyse hiç iyileşme olmadı tanınmıcak halde simsiyahtı yanan derilerimi de almışlardı sağ bacğım komple bu şekildeydi sonra domuz yağı sürdüm hiç sürmek istememiştim mikrop kaparım diye ama bi yandan da belkimi dedim ilk sürmemde farketti onu sürdükten 1 hafta sonra ayağa kalktım topallıyarakta olsa şükür hiçte iz kalmadı şuanda bacağımda ama çok zor günler atlattım
Aktarlarda satılıyor 10 liraya küçük bir kavanozda.
mrb canım domuz yağını kullandın mı sen yanığa fazla sürsek zararı olur mu bide nekadar sürede izleri geçirio bilyomusun
Aşırı kalın bir tabaka halinde sürmene gerek yok, gün içerisinde fırsat buldukça sür. Çok kısa süre içerisinde etkisini gösteriyor zaten. Yanığın boyutunu bilmiyorum ama hiçbir şekilde iz kalmadığını söyleyebilirim. =))
öncelikle geçmiş olsun..eğer çok derin değilse iz bırakmadan zamanla geçebilir ama biraz uzun bi süre gerekebilir ..bozma moralini:)
ha bi de kesinlikle oynamaman gerekiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
malesef iki hafta önce bende yandımellerimin üstü sol kolum dirsek üstüne kadar yandı kızartma yaparken bi anda oldu herşey..sonuç 2. derece yanıkhemen acile gittim yanan derileri soyup sardılar dayanılmaz acılar çektim. şimdi ağrı kalmadı ama çok üzülüyorum elimde kolumda kötü izler kalıcak diyeböyle bi durum yaşayayan varmı.. nasıl bi süreç geçirdiniz.. ne kadar sürede iyileştiniz..morale ihtiyacım var
Tatlım geçmiş olsun benim de oğlum yandı 2. Derecenin derini neredeyse 3 tü. Ilk önce bol silverdin sonrasında Aqua cell ag adında gümüş nitrat içeren keçe gibi birşeyle yaranın üstü kapatıldı ve o 1 hafta 10 güne düşünce kantaron yağı ile sabah akşam masaj yaptım ve Mayıs gibiydi o sene yaz boyu güneşe çıkarmadım renk farkı olurmuş çünkü kırmızı kantaron'un yağı canım ciltle ilgili her derde deva
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun şimdi nasıl durumu peki izleri geçti mi..doktorum banada güneşten korumam gerektiğini söyledi.sargılar açıldıktan sonra contractubex isminde bi krem kullanıcam izler için. bir çok kişi kırmızı kantaron yağını önermiş bende kullanmayı düşünüyorum umarım banada faydası olur
Hiç bir iz kalmadı inanılmaz kantaron ve güneşe çıkmamak sayesinde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderild
canım peki bu kantaron yağını nerden temin ettin herkes doğal olması gerekiyor diyor akta satılanlar da fayda sağlar mı