Yanık izi

sarı kantaron yağı ve madecassol krem birebir izlere

Geçmiş olsun. Benim yüzümdeki izlere uyguladığım iki karışım var. Belki denemek istersiniz. 1. Çay ağacı yağı, E vitamini ampulü ve su. Hepsini üçte bir oranda karıştırıyorum, yatarken pamukla uygulayıp sabah yıkıyorum. 2. Yumurta sarısı ve elma rendesi karışımı. Sürüp 10 dakika bekleyip yıkıyorum.
İkisini de haftada bir ayrı günlerde uyguluyorum. İzler için etkili ama uzun süreli kullanım gerektirir tabi.

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben baştan aşağı yandığım için sadece göğüs ve bacakta kaldı benim biraz sancılı geçti. Tekerlekli sandalyede falan durdum basamıyordum yemek yiyemiyordum. Dudaklarım dökülmüştü neyse hatırlamama gerek yok o günleri...
Doktorun tavsiyesine uyun
hakiki zeytin yağı ve bal mumunu karıştırıp krem yapılıyor. O gerçekten iyi geldi bana. Suratımda, boynumda, kolumda karnımda iz kalmadı.. Tekrar geçmiş olsun, şifa bulun

Deri değiştikçe alttan taze cilt gelecek.
Biraz sabredin arkadaşlar iyi kremler önermişler.

Ben ayrıca güneş kremi sürüp bölgeyi kapatacak ince kıyafetler giymenizi öneriyorum.
Malum yaz yaklaşıyor, yara izi bronzlaşırsa iyice koyulaşır.

zeytin yagi ve bal mumuyla yapilan bi karisim var.o cok etkili.hic iz birakmiyomus

Teşekkür ederim bilgi için, yeniden alıp bakacağım. Hem yüz bakımına da acayip iyi geliyormuş.
Kriaz sapını bulabilirim toplayabilirim yani. Teşekkür ederim çok. ❤
Ama her kestigin yaprağı once kestiyin yeri pecete ile silip biraz bekleyip yine silmek. Cunku sari bi suyu var bilirsin belki o reaksiyon gösterebilir cilt üstünde onu da belirtiyim canm

Fito bende de almıştım. Doktor contractubex etkili diyince onu kullanmaya başladım. Fitoyu da sürmeye başlayayım o zaman teşekkür ederim.

Gecmis olsun o yanik deriyi soydurmaniz lazim. Bazi sivilce kremleri deriyi soyuyor. Acnelyse mesela. Ince bir tabaka soyulduktan sonra tekrar yara olmadan zeytinyagi, hindistan cevizi yagi veya yanik kremleriyle iyilestirin iz gecer
Contractubex de soyucu bir krem sanırım, pul pul dökülmüştü ilk zamanlar.

Benimki yağ yanığı, acaba farkeder mi? Sıçrayan yağ bayağı yaktı beni. :/

Güneş koyulaştırır mı peki yarayı? Ben sarıp çıkıyorum genelde.

Dediğimiz doğal tarife mutlaka bakacağım. Bal mumunu çok okudum ama deneyen birinin söylemesi çok iyi oldu. Karışım yapan atarlar yapar sanırım.

Birde belki birileri yazmıştir ama bende yazayim.Madecassol + bepanthol + e vitaminide baya iz geçiriyor.Aklınızda bulunsun.Rica ederim
O söylediklerinizin hepsi var. Ben e vitamini saçlarımı uzatmak için kullanıyorum direkt bu üçünü karıştırıp izin üstüne sürsem olur mu? Bu arada vakit ayırdığınız için teşekkür ederim

Rica ederim ne demekEvet saç içinde çok etkili:) Tabi zaten kullanımı o şekilde.Ama yaptıktan sonra 1 hadi max 2 hafta içinde bitirilmesi gerekiyor.O yüzden az miktarlarda yapın bence.Ve buzdolabında saklayın.Çok güzel iz geçiriyor ama E vitamini kıllarıda besliyor aklınızda bulunsunO yüzden bence bu karışımı kullanırsaniz dönüşümlü kullanın.Sudokrem var mesela onunla olabilir.Birde gece ya da evde durduğunuz zamanları tercih edin yoksa E vitamini güneş ışıgında leke yapabiliyor.Sudokremde aynı şekilde.Hatta sudokrem vadeli kullanımda ten renginide açıyor.Bu yüzden onuda dönüşümlü kullanın.Yoksa yanık yer harici ton farkı oluşabilir.Birde sudokrem ten soyuyor hafif onuda unutmayayım

Gecmis olsun o yanik deriyi soydurmaniz lazim. Bazi sivilce kremleri deriyi soyuyor. Acnelyse mesela. Ince bir tabaka soyulduktan sonra tekrar yara olmadan zeytinyagi, hindistan cevizi yagi veya yanik kremleriyle iyilestirin iz gecer

Bir şey soracağım.

Yanık deri nasıl soyduruluyor???

Konuyu takipteyim.
Bende bilgilenmeye geldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…