Yanık izi

Ağdadan kaynaklananan yanık olmuştu bende kabuk falan bağlamıştı hatta silverdin kullandım yarayla hic oynamadim iz kalmadı.

Bende de aynı sorun var bileğimin iç kısmını yaktım bende baya yaktım 1 ay olcak iz kalmasından çok çekiniyorum yağ yanıgı olan ve iz kalmayan var mi acaba

Yaa çok geçmiş olsun, seninki de küçük bi yanık değilmiş yani. Benimki güneş falan olsa bir nebze idare edeceğim ama yağ yanığı bende günlerce uyuyamadım bileğim parmaklarım çok uyuştu. İyileşmesi biraz uzun sürdü ama yine de çok şükür uyuşması da ağrısı da geçti. Bir tek iz kaldı o da geçecek umarım. Senin iz falan kaldı mı?
Bu arada kullandığım kremler bunlar
Eki Görüntüle 2635643

Yandıktan 3 4 gün sonra böyleydi
Eki Görüntüle 2635644

Şuan böyle
Eki Görüntüle 2635645 Eki Görüntüle 2635646
Yaklaşık 1 haftadır da böyle. Hiç soyulmuyor da.
Yaa çok geçmiş olsun, seninki de küçük bi yanık değilmiş yani. Benimki güneş falan olsa bir nebze idare edeceğim ama yağ yanığı bende günlerce uyuyamadım bileğim parmaklarım çok uyuştu. İyileşmesi biraz uzun sürdü ama yine de çok şükür uyuşması da ağrısı da geçti. Bir tek iz kaldı o da geçecek umarım. Senin iz falan kaldı mı?
Bu arada kullandığım kremler bunlar
Eki Görüntüle 2635643

Yandıktan 3 4 gün sonra böyleydi
Eki Görüntüle 2635644

Şuan böyle
Eki Görüntüle 2635645 Eki Görüntüle 2635646
Yaklaşık 1 haftadır da böyle. Hiç soyulmuyor da.
merhaba
yanığım sizinkine çok çok benzer durumda ve öylece kaldı, sizin geçti mi son durumunuz nedir çok merak ettim, geçmiş olsun.

Benim de elimde yanık izi var ufak yanan naylon yapismisti 6 7 yaşındayken.. eski izler geçiyor mu bu kremle.. 23 senelik fi

Benim de elimde yanık izi var ufak yanan naylon yapismisti 6 7 yaşındayken.. eski izler geçiyor mu bu kremle.. 23 senelik filan
Merhqba elinizdeki yanik izine kremi denediniz mi acaba nasil oldu

Merhqba elinizdeki yanik izine kremi denediniz mi acaba nasil oldu
Yok canim nerde ben o xamanlar kucuktum bilmiyordum bile iz kalir krem falan.. doktora goturmusler dj bizimkiler onu hatirliyorum sadece 24 25 sene gecmis ustunden nerdeyse. Simdi kullansam ise yarar mi onu bile bilmiyirum.. iz duruyo oylece zaten

X