- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
-
- Konu Sahibi -Cheryl Blossom
Aleovera bitkisi ve kantaron yağı izler konusunda oldukça başarılı deneyin hem ucuz hem faydalı
Sürdüm kızlar kantaron yağı da sürdüm ama geçmedi. Sürekli contractubex jel sürüyorum soyuluyor gibi oluyor ama soyduğum derinin altından yine aynı iz çıkıyor. 3 4 hafta geçti ve çok sinir bozucu olmaya başladı.Yanık izleri için bir yerden doğal kantaron yağı alıp hergün yanan bölgeye sürün. Yanık iziniz çabucak geçer.çok etkilidir.
Geçmiş olsun
Aloe vera alin eve besleyin her derde deva. Duzenli yaraniza surun gecer gecmesede hafifletir renginiYeri değil biliyorum ama kaç gündür içim içimi yiyor.
Bundan 3 4 hafta önce falan kolum başta olmak üzere göğsüm ve bacağım yandı. Gösüm ve bacağımdaki yanıklar küçük olduğu için çabucak iz bırakmadan geçti ama bileğimde kocaman bir yanık izim var. Aslında çok daha kötü bir kahverengi izdi ama contractubex kremi kullana kullana bayağı azaldı. Ancak hala belirgin bir yanık izim var. Bu yanık için ne yapmam gerekiyor, diğer kolum kesik izleriyle dolu olduğu için bu kolumda da yanık izi kalmasından acayip rahatsızım. Bu izi nasıl ve ne şekilde geçirebilirim? İz kalması kaçınılmaz mıdır?
Yorumunuz için teşekkür ederim, 2 kere aldım bir türlü bakamadım ilkinde suyunu çok verdim diğerinde suyunu vermeyi unuttum, bitkiye yazık diye almak istemiyordum aslında. Tavsiyeniz var mı nasıl bakılacağıyla ilgili? Gerçekten kötü duruyor ya sanki çamur sıçramış izi kalmış gibi.Aloe vera alin eve besleyin her derde deva. Duzenli yaraniza surun gecer gecmesede hafifletir rengini
Geçmiş olsun. Madecassol yanık izine iyi geliyor diye okumuştum ama ne kadar doğru bilememYeri değil biliyorum ama kaç gündür içim içimi yiyor.
Bundan 3 4 hafta önce falan kolum başta olmak üzere göğsüm ve bacağım yandı. Gösüm ve bacağımdaki yanıklar küçük olduğu için çabucak iz bırakmadan geçti ama bileğimde kocaman bir yanık izim var. Aslında çok daha kötü bir kahverengi izdi ama contractubex kremi kullana kullana bayağı azaldı. Ancak hala belirgin bir yanık izim var. Bu yanık için ne yapmam gerekiyor, diğer kolum kesik izleriyle dolu olduğu için bu kolumda da yanık izi kalmasından acayip rahatsızım. Bu izi nasıl ve ne şekilde geçirebilirim? İz kalması kaçınılmaz mıdır?
Ben de besliyorum cok sulamayacaksin gyneste de durmayacak evde kapi pencere yaninda da olmayacak. Toprafi sadece nemli olmali ben bazen pencerenin kenarina birakiyorm ışık alsin diye. Sulayinca da az bi su ile sula nemli kalsin sadece toprak. Buyukdce de saksi değişir ne buyuk ne kucuk olmali.Yorumunuz için teşekkür ederim, 2 kere aldım bir türlü bakamadım ilkinde suyunu çok verdim diğerinde suyunu vermeyi unuttum, bitkiye yazık diye almak istemiyordum aslında. Tavsiyeniz var mı nasıl bakılacağıyla ilgili? Gerçekten kötü duruyor ya sanki çamur sıçramış izi kalmış gibi.
Kimyasal sorma işlemini doktorum önermedi bana. Contractubexi uzun süre kullanmayı düşünüyorum ama yaz geldi biraz canım sıkılıyor izlerime.Contractubex'i 6 ay filan kullanmanız lazım. Hemen moralinizi bozmayın, iz ha deyince geçmiyor. Daha da olmadı bu virüs durumları bitince doktor kontrolünde kimyasal soyma işlemi filan yaptırırsınız. Geçer yani. Bu arada diğer kolunuzdaki izler ne sonucu oluştu? Söylemek zorunda değilsiniz elbette, sadece okurken merak ettim.
Kantaron yağı...Yeri değil biliyorum ama kaç gündür içim içimi yiyor.
Teşekkür ederim bilgi için, yeniden alıp bakacağım. Hem yüz bakımına da acayip iyi geliyormuş.Ben de besliyorum cok sulamayacaksin gyneste de durmayacak evde kapi pencere yaninda da olmayacak. Toprafi sadece nemli olmali ben bazen pencerenin kenarina birakiyorm ışık alsin diye. Sulayinca da az bi su ile sula nemli kalsin sadece toprak. Buyukdce de saksi değişir ne buyuk ne kucuk olmali.
Bide kesecegin yaprak en fazla uc gun buz dolabinda durabilir kullan fazla birakma.
Kiraz yapragi da izlere iyi geliyormus bi araştır. Zten şu an mevsim taze taze kullanabilirsin
2 3. Derece falan. Bileğimin iç kısmında olan 3. Derece ve damarımın üstündeydi. 1 hafta falan kolum uyuşuk gezdim. Çok kötü günlerdi. Daha kötüsü olmadığına şükrediyorum elbette ama iz olduğu için canımı çok sıkıyor. Size de geçmiş olsun.Yanık derecesi önemli. Ben 2008de yandım. Göğsüm ve bacağımda izi kaldı ve küçük bir iz de değil. Bir sürü şey denedim ama geçmedi ölümden döndüğüm için ben takmıyorum pek. Ama sanırım sizinki çok ağır derece değil. yumurta akı, hakiki zeytin yağı, bal mumu iyi gelir. Silverdin de iyi gelir ancak onu çok kullanmamak gerekir. Renk değişikliğine sebep oluyor
Çok geçmiş olsun
Umarım benimki de geçer. Ben biraz aceleciyim, teşekkür ederim.Yaşınız kaç bilmiyorum ama cilt kendini zamanla yeniliyor merak etmeyin.
Benim bacagimda devasa bi yanık izi vardı 2.derece yanikti o bile gecti ama 3 senede falan geçti.
Bu kadar üzülüp kafaya takmayın derim .