- 4 Ocak 2018
- 6.321
- 23.279
- Konu Sahibi -Cheryl Blossom
Çok geçmiş olsun. Ben domuz yağı kullanmıştım. Çok çok kötü bir şekilde yanmıştım, şuan neresi olduğunu bile göremiyorum. Tamamen geçirdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sudokremi yüz için kullanıyordum ben yanık için hiç kullanmadım ama aklımda bulunsun onu da bir araştıracağım. Ton farkı olsa farketmez zaten aşırı beyaz tenliyim. Yeter ki geçsin başka birşey istemiyorum. :/Rica ederim ne demekEvet saç içinde çok etkili:) Tabi zaten kullanımı o şekilde.Ama yaptıktan sonra 1 hadi max 2 hafta içinde bitirilmesi gerekiyor.O yüzden az miktarlarda yapın bence.Ve buzdolabında saklayın.Çok güzel iz geçiriyor ama E vitamini kıllarıda besliyor aklınızda bulunsunO yüzden bence bu karışımı kullanırsaniz dönüşümlü kullanın.Sudokrem var mesela onunla olabilir.Birde gece ya da evde durduğunuz zamanları tercih edin yoksa E vitamini güneş ışıgında leke yapabiliyor.Sudokremde aynı şekilde.Hatta sudokrem vadeli kullanımda ten renginide açıyor.Bu yüzden onuda dönüşümlü kullanın.Yoksa yanık yer harici ton farkı oluşabilir.Birde sudokrem ten soyuyor hafif onuda unutmayayım
Evet farkeder yağ yanığı daha ağır olabilir. Çok geçmiş olsunBenimki yağ yanığı, acaba farkeder mi? Sıçrayan yağ bayağı yaktı beni. :/
Domuz yağını aradım ama nerede satıldığını bulamadım hiç. Bir de gerçek mi yoksa sahte mi ayırt edemeyeceğim için cesaret edemedim. Köyde önceden domuz yağı kullanılır İŞ, yalnız çok kötü kokuyormuş :)Çok geçmiş olsun. Ben domuz yağı kullanmıştım. Çok çok kötü bir şekilde yanmıştım, şuan neresi olduğunu bile göremiyorum. Tamamen geçirdi.
Evet malesef daha kötü bir de bileğinin iç kısmı damarımın üstü yani :/ teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız için.Evet farkeder yağ yanığı daha ağır olabilir. Çok geçmiş olsun
Domuz yağını bulgar pazarlarından veya göçmen tanıdıklarınızdan bulabilirsinizDomuz yağını aradım ama nerede satıldığını bulamadım hiç. Bir de gerçek mi yoksa sahte mi ayırt edemeyeceğim için cesaret edemedim. Köyde önceden domuz yağı kullanılır İŞ, yalnız çok kötü kokuyormuş :)
Acnelyse mi almalıyım, daha önce expigment %4kullanıp yüzümü yaktığım ve iz bıraktığım için ağır soyucu kremleri kullanırken endişeliyimEvet o da soyar ama cok ince ince. Acnelyse daha derin soyuyor
Domuz yağını aradım ama nerede satıldığını bulamadım hiç. Bir de gerçek mi yoksa sahte mi ayırt edemeyeceğim için cesaret edemedim. Köyde önceden domuz yağı kullanılır İŞ, yalnız çok kötü kokuyormuş :)
İstanbul Avrupa yakasında var mıdır ki? Gidip alabilirim.Domuz yağını bulgar pazarlarından veya göçmen tanıdıklarınızdan bulabilirsiniz
Annem çok kokar ıyy falan dedi ama hemen geçiriyor dedi. Önceden çok yaygınmış, yerini medikal ürünler almış.Ya kabına burnunu yaklaştırınca gerçekten bir garip kokuyor ama sürdükten sonra öyle çok gelmiyor. Ya da geliyor ama insan alıştığı için rahatsız etmiyor, bu da olabilir.
Annem çok kokar ıyy falan dedi ama hemen geçiriyor dedi. Önceden çok yaygınmış, yerini medikal ürünler almış.
Güneş koyulaştırır mı peki yarayı? Ben sarıp çıkıyorum genelde.
Soyucu kremleri cok dikkatli kullanmak lazim. Mesela yazin kullanilmaz. Her gun surulmez. Gun asiri surceksiniz soyulma baslayinca birakacaksiniz. Soyulunca da yanik kremi tarzi kremler kullanacaksiniz ki tekrar kabuklanmasin.Acnelyse mi almalıyım, daha önce expigment %4kullanıp yüzümü yaktığım ve iz bıraktığım için ağır soyucu kremleri kullanırken endişeliyim
Ah canım benim, ulaştırmış kadar oldun çok teşekkür ederim bir yerlerden bulmaya çalışacağım artıkYok yok o kadar da çok kötü değil ya kokusu. O kadar iyi geliyor ki koku moku gelmiyor insana.
İstanbul Avrupa yakasındayım bende, inan hepsini tüketmemiş olsam kesin ulaştırırdım sana.
Bikini bölgesi için hangi kremi kullanmıştınız?Soyucu kremleri cok dikkatli kullanmak lazim. Mesela yazin kullanilmaz. Her gun surulmez. Gun asiri surceksiniz soyulma baslayinca birakacaksiniz. Soyulunca da yanik kremi tarzi kremler kullanacaksiniz ki tekrar kabuklanmasin.
Bende bikini bolgesinde kararma olmustu bu sekilde kullandim. Soyulunca hametan vs kullanmistim. Rengi acilmisti
Bilmiyordum ben bunu, teşekkür ederim artık daha dikkatli olurum.Ciltteki taze yaralarda kesinlikle güneşlenilmemesi öneriliyor.
Yanık hastaları ve estetik operasyonlardan sonra güneşten uzak durulması önermiyorlarmış.
Neden olarak da yara ile çevresindeki ton farkının kalıcı olarak artabilmesiymiş.
Yani hic is kalmaz diye bir durum yokYeri değil biliyorum ama kaç gündür içim içimi yiyor.
Bundan 3 4 hafta önce falan kolum başta olmak üzere göğsüm ve bacağım yandı. Gösüm ve bacağımdaki yanıklar küçük olduğu için çabucak iz bırakmadan geçti ama bileğimde kocaman bir yanık izim var. Aslında çok daha kötü bir kahverengi izdi ama contractubex kremi kullana kullana bayağı azaldı. Ancak hala belirgin bir yanık izim var. Bu yanık için ne yapmam gerekiyor, diğer kolum kesik izleriyle dolu olduğu için bu kolumda da yanık izi kalmasından acayip rahatsızım. Bu izi nasıl ve ne şekilde geçirebilirim? İz kalması kaçınılmaz mıdır?
Acnelyse kullandim.Bikini bölgesi için hangi kremi kullanmıştınız?
Hayir sakın oyle rast gele ilac kullanmayin. Acnelyse tavsiye etmem. Cok caniniz yanar. Contractubexe devam edin sabirla. Bir de yesil elma surun. Aklinizda bulunsun ilk yanik oldugunda hemen yumurta akıni surun iz kalmaz. Su an icin fayda eder mi bilmiyorum ama ilk yandiginda yumurta akı aurse idiniz acınızi da alir. Gecmis olsun. Bu arada doktora gitmenizi tavsiye ederim. Simdi suni deri gibi seylerle de tedavi yapiliyor artik.Acnelyse mi almalıyım, daha önce expigment %4kullanıp yüzümü yaktığım ve iz bıraktığım için ağır soyucu kremleri kullanırken endişeliyim
Kuru kayısı her akşam yiyorum kilo almak için. Onun dışında taze kayısı sevmem ama mecbur deneyeceğim artık. Teşekkür ederim.Yani hic is kalmaz diye bir durum yok
Bende bilegimden yanmistim bayagi bir tek bir noktada hafif bir beyazlik kaldi etrafindada belli belirsiz lekeler var
Cilt yapiniz nasil bilmiyorum cildinizede bagli bir durum bol bol kayisi yemenizi onerebilirim
Benim kol yandiginda farkinda olmadan bol bol yemistim oda iyi gelmis olabilir
Gecen senede serce parmagim yandi hemde cok kotu surekli pansumana gitmistim iz kalmadi ama