Çocuk Hastalıkları Yanık izi kalmaması için bir yol bilen var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ayy canım geçmiş olsun
Benim bacağım ayağım 4-5 kere yandı çay döküldü kaynar du döküldü ama hiç iz kalmadı tabi ki doktor kontrolünde
İlk önce zaten yanığa müdahale etmesi gerekiyo doktorun cımbızla ayıkladı benim deriyi pansumanını düzenli yapılması gerekiyoo yanık kremi var onu sürmeniz gerekiyoo birde yanığı ben sarmadım üzerine temiz tülbent örttüm yanığa değmeyecek şekilde hiç iz yok şu andaşakkıdı
Kesinlikle başka birşey denemeyin mikrop kapabilir :1closedeyes:

gçmiş olsun yara kabuk bağladıktan sonra yeşil elma sürüldüğünü duymuştu ama ekşi elmaa.s. olmayacak

• merhaba benimde kardeşim iş yerinde asitten yandı eger bu bahsettiğiniz jelin adını öğrenebilirmiyim yardımcı olursanız çok sevinirim

canım öncelikle çok geçmiş olsun bende bir yöntem biliyorum inşallah sendede işe yarar.. benim kız kardeşim 2 sene önce sobadan yüzü fena şekilde yandı o kadar kötüydüki tüm yüzü sarılıydı ilk aşamada doktorların verdiği ilaçları kullandık sonrasında bir yerden öğrendik yumurtanın sarısını yağsız tavada pişiriyorsun yanana kadar iyice yanıp kapkara yağı çıkıyor artık bunu yaparken tahta kaşıkla sürekli karıştırarak eziyorsun azda olsa yağı çıkıyor kapkara, daha sonra yağ soğuyunca pamukla yaranın olduğu yere sürüyorsun inanılmaz derecede etkisini gösteriyor biz bunu yaşadık ve şuan kardeşimin yüzü bebek gibi izlerden hiç eser yok koca karı ilacı belki ama yararını gördük inşallah denersen şifasını görürsün..

selam arkadaşlar.
benimde bildiğim ve bire bir canlı şahit olduğum olayı anlatayım size.
yanığın oluştuğu ilk andan itibaren tamamen iyileşinceye kadar sadece domuz yağı sürdük hiç bir leke iz vs kalması ve çok kısa sürede iyileşti yanık.
bu yağın öyle bir özelliği varmış özellikle yanık yaralarını iyileştirme ve ölen derinin hücrelerin kendisini yenilemesine beslenmesine yardımcı oluyormuş.
yanığın oluştuğu ilk günde hemen kullandık şuanda hiç bir iz leke kalmadı.

benim oğlumun boğazın yan tarafı ütüde yandı çok az dokundu ama uzun kapkara oldu 3 gündür bepanten sürüyorum iz kalmaması için çok üzülüyorum insallah izi kalmaz daha önce benimde alt bacağıma kaynar su damlamıştı sürekli bepanten sürmüştüm kabuk bağladıktan sonrada kabuklar düştükten sonrada iz kalmadı şimdi oğlumada gün içinde süreki bepanten sürüyorum domuz yağı ve madecassol iyi geliyomuş onlardanda alıyım süreyim ama domuz yağını nerden alıcam

az önce eşimi eczaneye yolladım silverdin yada madecassol aldedi eczacıya sor hangisi iyiyse onu aldedim silverdin almış insallah işe yarar oğlumun boğazında yanık izi kalmaz

Merhaba,
Yanık izleri ile ilgili çözüm bulmaya çalışırken bu yazınıza denk geldim.
Öncelikle geçmiş olsun, kızınızın kolu yanmış sanırım, umarım bütün izlerinden ve etkilerinden kurtulabilmiştir kızınız. Özelden msj atamadım size malesef
Bende elimi kızgın yağ ile yaktım, 2 gün oldu ve iz kalmaması için ne yapacağımı bilmiyorum. Kızınıza kullandığınız ilacın ismini ve fiyatını bana verebilir misiniz? Ne şekilde getirtmek gerekiyor yada doktorunuzun ismini de verebilir misiniz?
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Teşekkür ederim

canım yazan oldumu bilmiyorum ama geçen gün birisi balık yağı sürdük iyileşti dedi ama gerçekten işe yararmı bilmiyorum

iyi akşamlar arkadaşlar bende sarı kantaron yağının iyi geldiğini biliyorum yara yanık egzamaya iyi gliyor..bizi ünıversitede bir hoca anlatmıştı eskiden bu yağı osmanlıdaki askerler savaşa giderken yanlarında götürürmüş kılıçotuda denirmiş kılıç yaralarını bile iz bırakmadan geçiriyormuş.bi arkadaşım kızının kolu yandığında kullanmış ve geçmiş bende elimde ki kortizonlu ilaç kullandığım halde geçiremediğim egzamamda kullanmıştım 2günde tekrarlamamak üzere geçirdi..ama bu aktarlarda satılan hazır yağlardan fayda gelmiyor bu otu alıp zeytinyağın içinde bekletiyorsunuz baya bi uzun süre sonra yağ kıpkırmızı renk alıyor işte o yağ her derde deva içerseniz de ülsere falan bütün yaralara yani iyi geliyor...herkese acil şifalar..:)

Merhaba annemin aşûre yaparken düdüklü patladı suratına ben küçüktüm ama çok net hatırlıyorum uzun bir süre yüzüne bakamadık.annemi iyi yapan ilaç silverdin 2-3ay içerisinde suratında hiç bir iz kalmadı çok dikkatli bakınca ufak bi kırmızılık gözüküyo o kadar.olaydan sonra elimizin hemen altındadır bu ilaç evlenince de baştacı gibi dolapta yer aldı.umarım size de çözüm olur.

Merhaba, benım 2,5 yasındakı kızımın üzerine kaynar su döküldü. Bir aydır Kartal Eğitim ve Araşatırma 'da tedavi görüyor. Ama gögüs kafesinin sol tarafında bir yer iyileşemedi ve şimdi yama yapmayı planlıyorlar. Bana jelin ismini ve nereden getirttiğinizi yazabilir misiniz? Gerçekten çaresiz durumdayız. Bu konuda başka tecrübesi olanlar da paylaşabilirler mi?

hepinize allah şifa versin oglumda 1.5 yaşındayken hafif bir yanık geçirdik o zmn ben estetik cerraha endişelenip götürmüştüm bize dermatix si ultra jel verdi kullandık geçtide ayrıca bu kremle birlikte controuctubexte kullanılabilir

Merhaba yanaklarınız

Merhaba yaniklarınız ne durumda iyileşme devam ediyor mu benim kızım da 18 aylık 4 ay evvel üzerine bir tencere kaynar çorba döküldü. ön gövde ve elinde ağır yüz ve ayaklarda daha hafif yaniklar oluştu.13 gun yogun bakimda 9 gun de serviste kaldik.istanbuldayiz biz de.tedavi süreciyle ilgili bilgi verirseniz sevinirim

Lütfen protein isimli üyeye nasıl ulaşabilirim yardimci olabilir misiniz ... cok acil lütfen silikon seritler hakkında bilgi almam gerekiyor ... Çaresizim yardimci olursaniz çok sevinirim lutfen

Yanık izi kalmamasi ve hizli iyilesmesi icin yumurta sarısınin yagi cikariliyor youtubede tarifi var bakin ben yaptim yanliz tariftekinden daha koyu kahve olana kadar un gibi kavurun dumanlar cikiyor cok pis kokuyor ama emeğe degiyor yuzüm 2. Derecede yandi sürdüm işe yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…