ben yeni cımbızlandım. sanırım bu konuda yine tadına bakacağım weiss sayesinde.
yanii olmuyor.
çünkü anlamıyor bizi:)
ayakkabı kutularındaki paraya gelince oraya istifleyende, trafolara giren kedilermiş.. suçlu kedigillerden sarman.
Orda yeri dardı,mecbur kısık sesle konuşuyordu.
Bulunduğu yerde böcük varsa diye korkudan bir ağız tadıynan bağıramadı.
Vay... hayal gücünüze sasirdim dogrusu...pardon ama kimseyi sevmek zorunda deyilsiniz fakat:)
haklısınız.
paranın insanı sakinleştiren etkisi diye bir filmde çok etkili bir sahne olabilir bu hakikaten.
vatandaşa tokat attığı sahne arkadan Bilal'e fısıldadığı shne. M. Feyzioğlu'na atarlandığı sahne, sonra Bilal'e fısıldadığı sahne.
:)
haklısınız.
paranın insanı sakinleştiren etkisi diye bir filmde çok etkili bir sahne olabilir bu hakikaten.
vatandaşa tokat attığı sahne arkadan Bilal'e fısıldadığı shne. M. Feyzioğlu'na atarlandığı sahne, sonra Bilal'e fısıldadığı sahne.
yahu bazıları değilmiydi bir konuda, ağzının ortasına bir tane geçircen , bak bakalım bir daha yapıyormu diyen
şimdi ne oldu şiddet kötü kabul edilemez mi oldu , allah allah nasıl oluyor ya böyle bir gün iyi bir gün kötü :44:
Vay... hayal gücünüze sasirdim dogrusu...pardon ama kimseyi sevmek zorunda deyilsiniz ama saygili olun biraz..küstahliga gereyk yok..bu davranislarinizla ancak kendinizi kücümsersiniz..
Bi konuda degil bea:))
Efsa nin bir sözü varmistiya " salya atiyorlar" diye..
Onun icin demislerdi agzinin ortasina carpacan bak bakalim birdaha yapiyormu diye:))
Sonrada" dayak terbiye eder" diye savunmuslardi:))
Hee o röportaj yapılan bütün herkeşşler TGBliydi.Evet 1 yildir yakip yikanlar hep birileri tarafindan korundu..
Hep yüzleri maskeli olarak yaptilar bu isi..
Ama artik o kadar azittilar ki kendilerini aci sahipleriymis gibi tanitarak yapiyorlar..
Yani o kisi SOMA ya aci sahiplerinin acisini kullanmak icin provake yapmaya gelmis ise, o kadar acinin arasinda o kisiye az bile yapilmis..
Ayrica provake sadece mala zarar vererek yapilmaz, fitne en büyük provakasyondur , en büyük zarari verir ve kanunlardada cezasi yoktur..
Orada Soma halkinin acisini kulanarak provake eden kisileri bana verseler birakin tekmeyi agizlarini yüzlerini kirardim zira artik aciya bile saygilari yok..
Dul kalmis eslere yetim kalmis cocuklara, ölmüs onca insana saygisi olmayan, tek derdi provakasyon olan kisilere benimde saygim yok!!
Hırsızı,katili savunan insanları biat edenleri görüyoruz Allah'ım ne günlere kaldık yaa :))Aci provakatörlerini savunan aciya saygililar:))
Aman Allah im ne günlere kaldik ya:))
burada onu yapan biri varmı. nick verirmisin.evet işte bir konunun içinde konuşulmuştu :))) bi yok şiddet kötü olma vs derken ne güzel savunmuşlardı , adam eder bir tane çakmak lazım felan diye ... şimdi hayretler içindeyim birden şidddet kaba , kötü olmuş aman allahım , anlamadım ben bu işi :)))
o halde sizde benim düsüncelerimi hosgörün...nedemisler önce igneyi kendine sonra bsakasina batirin ...benimde hic hatta nefrett ettigim politikaci biri var .ama onu sevmedigimi bile cesaret edemiyorum söylemeye...
nekadar anlatsam anlamassin cünkü isine gelmez..ne şekilde ve kime saygısızlık yaptığımı, güzel bir türkçe ile anlatırsanız anlayabilirim. :44:
Bi konuda degil bea:))
Efsa nin bir sözü varmistiya " salya atiyorlar" diye..
Onun icin demislerdi agzinin ortasina carpacan bak bakalim birdaha yapiyormu diye:))
Sonrada" dayak terbiye eder" diye savunmuslardi:))
işte şimdi genelleme yaptın olmadı. önyargı hoş değil.arabanıza bir çizik gelse öyle bir döversiniz ki... siz dövmesenizde eşiniz döver , ağzının ortasına bir tane çakcan adam olacak diyen ebeveynler tarafından yetiştirilyoruz.... şidddete bu kadar şaşırmayın hala ağzının üzerine çakmak savunuluyor yıl olmuş bilmem kaç, eee bu savunuluyorsa hala bu görüntülere de şaşırmayacaksın ...
nekadar anlatsam anlamassin cünkü isine gelmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?