Yandaş medya Yusuf Yerkel'in yeni görüntülerini servis etti

Esimden firca yiyecegim, siparisleri kontrol etmem lazim ve aramam gereken yerler var ama yazinizi görünce bunu yazmam gerekiyor:))

Kimse kimse sayesinde ban yemez, öyle oldugunu söylüyorsaniz iradesizim demek istiyorsunuzdur.
Zira herkes düsüncesini yaziyor, ban yemek istemiyorsaniz görmezsiniz olur biter..

Illeki sizinle anyi seyi konusmam icin cabaliyorsaniz buda kendi düsüncenizi kabul ettirkmek olur:)

Ayakkabi kutularini mi konusmak istiyorsunuz konusalaim..
Ama sonunda yine sinirlenip sayistirip ban yiyeceksiniz:))

Evet bir operasyon yapildi..
3 ayri birbirinden alakasiz dava birlestirilip yapildi..
Reza Zarrab..
Özel devletten plakasi var, korunuyor falan filan diyorlar..
Evet devletin bazi isleri vardir, yapilmasi ülke yararina olan ama uluslararasi iliskiler ve anlasmalar dolayisi ile yapilmasi yasak olan..
Ucunda milyarlarca dolar olan..
Nemalari, keyleri ödetebileek, atilimlar yaptiracak yüklü paralar..
.....
Neyse uzun yazmayayim isterseniz konu acar konusuruz bu konular..

Ben sizin evinizi dinlesem gizli gizli her türlü iliskinizden isinizden haberim olur degil mi?
Sizi bitirmek istiyorum, mahvetmek istiyorum ve hergün dinliyorum sizi..
En yakin arkadasiniz size deseki " dügünümde takilan altinlari kayinvalidem almak istiyor, onlar benim paramla alinmisti ama esimde verecek kayinvalideme, lütfen sen al bunlari sakla, bende kaybettim diyecegim " dese, bende bu konusmayi duysam..
Bir tane ahbap polis bulsam, birtanede hakim, sizin bu yaptiginiz kon usmadan haberim olsa ve evinize baskin verip altinlari bulsam ve desem ki " hirsiz altinlari calmis" desem..
Ne yaparsiniz..
Konussaniz arkadasiniz evliligi bozulacak, konusmasaniz suclaniyorsunuz üstelik gercegi bilen kisiler tarafindan..

Iste bu olayin,farkli tarzda coook cok büyügünü düsünün..
Olay bundan ibarettir..

Son düzenleme:
Orda yeri dardı,mecbur kısık sesle konuşuyordu.
Bulunduğu yerde böcük varsa diye korkudan bir ağız tadıynan bağıramadı.

:)

haklısınız.

paranın insanı sakinleştiren etkisi diye bir filmde çok etkili bir sahne olabilir bu hakikaten.

vatandaşa tokat attığı sahne arkadan Bilal'e fısıldadığı shne. M. Feyzioğlu'na atarlandığı sahne, sonra Bilal'e fısıldadığı sahne.

Vay... hayal gücünüze sasirdim dogrusu...pardon ama kimseyi sevmek zorunda deyilsiniz fakat
saygili olun biraz..küstahliga gerek yok..bu davranislarinizla ancak kendinizi kücümsersiniz..

Son düzenleme:
yahu bazıları değilmiydi bir konuda, ağzının ortasına bir tane geçircen , bak bakalım bir daha yapıyormu diyen
şimdi ne oldu şiddet kötü kabul edilemez mi oldu , allah allah nasıl oluyor ya böyle bir gün iyi bir gün kötü :44:

Ne yapsın Banker Bilo ? Aneeeeyyy bizi dinlemişler aneeyyyy. diye bağırsamıy mış. Öyle yapsa suç böyle yapsa suç. Alla allaaa

Bi konuda degil bea:))
Efsa nin bir sözü varmistiya " salya atiyorlar" diye..
Onun icin demislerdi agzinin ortasina carpacan bak bakalim birdaha yapiyormu diye:))

Sonrada" dayak terbiye eder" diye savunmuslardi:))

Son düzenleme:
Vay... hayal gücünüze sasirdim dogrusu...pardon ama kimseyi sevmek zorunda deyilsiniz ama saygili olun biraz..küstahliga gereyk yok..bu davranislarinizla ancak kendinizi kücümsersiniz..

ne şekilde ve kime saygısızlık yaptığımı, güzel bir türkçe ile anlatırsanız anlayabilirim. :44:

şiddete her zaman karşıyım. sadece savunma amaçlı kendimi korumak adına kullanabilirim.
ama arabayı tekmeledi diye yerde yatan bir adama saldırıp tekmelemeyi normal bulup kafasını gözünü parçalayın demeyi aklım ermiyor. bana o kadar uzakki birinin canını yakmak. acı vermek. şuradaki kedime kıyamam ben değil bir insanı hele yerde 2 kişinin tuttuğu insanı tekmelere boğmak. fitratımda yok.

Son düzenleme:
Onun icin demislerdi agzinin ortasina carpacan bak bakalim birdaha yapiyormu diye:))

evet işte bir konunun içinde konuşulmuştu :))) bi yok şiddet kötü olma vs derken ne güzel savunmuşlardı , adam eder bir tane çakmak lazım felan diye ... şimdi hayretler içindeyim birden şidddet kaba , kötü olmuş aman allahım , anlamadım ben bu işi :)))

Hee o röportaj yapılan bütün herkeşşler TGBliydi.
Vayy be ne çok düşünüyomuşsun daha dün bu olayın cumhurbaşkanlığı yoluna taş koyulmak için büyütüldüğünü söylüyordun.
301 kişi bak dile kolay 301.
O insanları zerre umursamayıp cumhurbaşkanlığı diye sayıklayan bendim zaten.
Aci provakatörlerini savunan aciya saygililar:))
Aman Allah im ne günlere kaldik ya:))
Hırsızı,katili savunan insanları biat edenleri görüyoruz Allah'ım ne günlere kaldık yaa :))

LG-P710 Tapatalk

burada onu yapan biri varmı. nick verirmisin.
yani sen diyorsunki bunu diyen kişi bu konuda şiddete tepki veriyor. ben bu konuda bu zıt bakan kişiyi merak ettim.

Son düzenleme:
o halde sizde benim düsüncelerimi hosgörün...nedemisler önce igneyi kendine sonra bsakasina batirin ...benimde hic hatta nefrett ettigim politikaci biri var .ama onu sevmedigimi bile cesaret edemiyorum söylemeye...

Sizin düşüncenizi hoş görüyorum ama katılmıyorum. :)

Korkmayın istediğinizi söyleyebilirsiniz. Bu ülkede demokrasi var cumhuriyetle yönetiliyoruz. atatürkü sevmiyorum, peygamberi sevmiyorum, adnan menderesi sevmiyorum, turgut özalı sevmiyorum, kemal kılıçdaroğlunu sevmiyorum.

Bakın söyledim hiçbir şey olmadı.

arabanıza bir çizik gelse öyle bir döversiniz ki... siz dövmesenizde eşiniz döver , ağzının ortasına bir tane çakcan adam olacak diyen ebeveynler tarafından yetiştirilyoruz.... şidddete bu kadar şaşırmayın hala ağzının üzerine çakmak savunuluyor yıl olmuş bilmem kaç, eee bu savunuluyorsa hala bu görüntülere de şaşırmayacaksın ...

Bu konuda her cümlenin sonuna gülücükler koyarak yazmak ve toplumsal hayatta dayağın terbiye unsuru olarak kullanılmasını eleştirmek ielbette hakkınız.

Bunun için, önce Başbakan'ın attığı tokatı, ardından "Başbakan'a yuh çekersen tokadı yersin" demesini kınamak gerek.

Kınamak yetmez. Böyle bir Başbakan'ı reddetmek gerek.

Bunları yapmadan konuyu konuşmak ve koyulan gülücükler, pişkinliği ve yüzsüzlüğü anlatan "pişmiş kelle" misali sırıtma işaretdir.

Aaa sevgili kızımız efsa hangi nikel aramızda acaba.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işte şimdi genelleme yaptın olmadı. önyargı hoş değil.

Alıntı yapın,bizde görelim kim kime çakıyomuş

Son düzenleme:
Acik ve net söyleyeyim..
Eger o kisi orada ölen onca insan, dul kalmis onca kadin, yetim onca cocugun acisinin yasandigi bir felaketi sadece ve sadece provokasyon araci olarak görüyor ve orayada tek ortami germek, provoke etmek icin gidiyorsa, ben o aci ve sinirler azgini burnunu kirarim..

Biryere kadar müsamaa gösteririm..
Ama onca can onca aci icin kusura bakmayin ama onlarin provokesine bende müsamaha yok..

Hea sanmayin ki bunu Yusuf Yerkel icin yaziyorum..
Eger o kisi masum biri ise Allah Yusuf yerkele hakettigi sekilde muamele etsin..

Ben kendim Weiss olarak düsüncemi yaziyorum..
Orada olsam ve bir kisi cikip ölen insanlari, o yakici aciyi kendi cikari icin kullanmaya kalksa agzini burnunu kirarim yani o derece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…