Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lütfen verirmisin. merak ettim.Bu konuda karsi cikip, o konuda " geneleksel egitimi tercih ederim " diyen arkadaslar artik sizde " biziz o" deyin bari ya..
Isim vermek bana göre degil ama link vercem yoksa okypeteye özelden..
.:)
üyelik ismim cok eski...düsüncelerimde degisti..zamaninda basbakanimizi sevmeyenler karsi cikanlar bile onu sever oldu..:)
Allah göstermesin diyeyim :)Bir gün bende sevebilir miyim acaba:26:,bence ben umutsuz bir vaka yım.
bak o konuyu hatırlarsan feci sinirliydim. çünkü inancıma laf edilmişti efsa tarafından. o yüzden gergindim. böyle bile olsa efsaya şu kadar kötü bir şey yazmadım. ve evet o yorumları görmedim. yalan yok.herşeyi neden zan altında kalmak veya sizi suçlamak amaçlı söylendiğini düşünüyorsunuz anlamıyorum gerçekten,
ben genel olarak gördüğüm durumu söylüyorum, evet bir iki kişi şiddeti savundu orda , ama kimseden ses çıkmadı yani şöyle söyleyim burda yapılan yorumların hiç biri yapılmadı.. aaa dur bakalım ne demek ağzına çakmak felan denmedi değil mi belissa... şimdi burda tepki oluşunca kimse kusura bakmasın bana hiç samimi gelmiyor hemde hiç.... şidddete karşıysak her olayda her durumda karşı olmalıyızdır ...
haklisiniz birsey olmaz artik...Basbakanimizin sayesinde herkez istedigi gibi atip tutuyo...eskiden olsaydi bir basbakana veya cumhur baskanina küfretmek sövmek hayal bile edilmesine müsade edilmezdi deyilmi...
Orada olsam ve bir kisi cikip ölen insanlari, o yakici aciyi kendi cikari icin kullanmaya kalksa agzini burnunu kirarim yani o derece..
he tamam o zaman. cidden acaba yazdım mı diye düşünmeye başlamıştım
alarey tamam da canım kim söylediğine ters düşüyorsa sen de açıkla ki kimse zan altında kalmasın.
çünkü böyle söyleyip çekilince bak cogu kişi üstüne alındı. o efsaa konusunda kim vardı? biz vardık yine.
biz de eğitimden yaşın küçüklüğünden saygıdan bahsettik hatta konu deistliğe döndü onu konustuk ben senin söylediğini hatırlasam yazarım yani neden yazmayalım
Yok izlemişlerde,nasıl kıvıracaklarını şaşırdılar.Oraya buraya sataşınca bu görüntüleri normal kabul etmemizi bekliyorlar
ha öylemi....bilmiyordum...cok sasirdim.....yarin yine degisebilr düsüncelerim hic belli olmaz yani..:):):)çok keskin bir dönüş olmuş sizinki de...yani eğer devrimci düşünceleriniz başbakan sayesinde değişti ise,zaten eskiden de pek sağlam değilmiş derim ben,zira bence başbakan devrimci ruhu canlandırıyor insanda..:)
Allah göstermesin diyeyim :)
tahtalaravuransmiley:):)
simdide asagilama modunami gectiniz......isiniz yokmu sizin gidin yemek yapin cocuklarinizla ilgilenin...
yok rengina isim vermek değil olay ... üzerine alınacak bir durum yok , en azından senin yok , kimsenin de yok ..
demeye çalıştığım şiddete karşı değiliz , yerine durumuna göre şiddete ses etmiyoruz, bir örneğini de burda gördük ,
zaten kendini bilen insan neden üzerine alınsın ki , şiddete karşı bir insansan her durumda karşıdır, kişi de bilir kendini , hani konuyu nickleri taramasına gerek yok .. neyse sen orda da karşı olduğunu belirtmiştin zaten konu sen değil.
ylnız efsaa konusunun bu konuyla uzaktan yakından alakası yok evet ikisi de şiddet ama o şahsın 12 13 yaşındaki kızların fotolarını çalıp burada benim diye göstermesi, aynı zamanda o fotoların sübyancı sitelerinden alınmış olması, üstelik bunlara rağmen burada dini vaaz vermesi benim için durumu değiştirir.
yani evet hepimiz şiddete karsıyız ama sübyancı, o küçük çocuklara sapkınlık gösteren insanlara müstehak olan şeyler var. bu konuda kimse hayır öyle değil demez sanıyorum.
arabanıza bir çizik gelse öyle bir döversiniz ki... siz dövmesenizde eşiniz döver , ağzının ortasına bir tane çakcan adam olacak diyen ebeveynler tarafından yetiştirilyoruz.... şidddete bu kadar şaşırmayın hala ağzının üzerine çakmak savunuluyor yıl olmuş bilmem kaç, eee bu savunuluyorsa hala bu görüntülere de şaşırmayacaksın ...
o zaman belissa , yusuf yerkelin o an neye sinirlendiğini neye kızdığını tam olarak bilemiyoruz , belki öncesinde ağır küfür yedi yada daha başka bişey , o zaman durum ona göre de değişir diyebiliriz... ama ben böyle desem adım savunucu, körü körüne inananan , padişahım çok yaşacı olur ...
yan efsa olayında olayın şartlarını ve durumunu ve çok gerildiğinizi düşünerek haklı bulursanız , kimi zaman bizimde rte için yok görmedik , yok yapması doğru , yok polis haklı dememiz durumu değiştirecek ve adımız şakşakcı olmayacak ( bu sözler sana değil ortaya söylüyorum yanlış anlama olurmu )
ylnız efsaa konusunun bu konuyla uzaktan yakından alakası yok ona da açıklık getirmek lazım. evet ikisi de şiddet ama o şahsın 12 13 yaşındaki kızların fotolarını çalıp burada benim diye göstermesi, aynı zamanda o fotoların sübyancı sitelerinden alınmış olması, üstelik bunlara rağmen burada dini vaaz vermesi benim için durumu değiştirir.
yani evet hepimiz şiddete karsıyız, ne kadar o konuda şiddet içeren sözü hatırlamasam da sübyancı, o küçük çocuklara sapkınlık gösteren insanlara müstehak olan şeyler var. bu konuda kimse hayır öyle değil demez sanıyorum.
o zaman belissa , yusuf yerkelin o an neye sinirlendiğini neye kızdığını tam olarak bilemiyoruz , belki öncesinde ağır küfür yedi yada daha başka bişey , o zaman durum ona göre de değişir diyebiliriz... ama ben böyle desem adım savunucu, körü körüne inananan , padişahım çok yaşacı olur ...
yan efsa olayında olayın şartlarını ve durumunu ve çok gerildiğinizi düşünerek haklı bulursanız , kimi zaman bizimde rte için yok görmedik , yok yapması doğru , yok polis haklı dememiz durumu değiştirecek ve adımız şakşakcı olmayacak ( bu sözler sana değil ortaya söylüyorum yanlış anlama olurmu )
Ne kadarda eminsiniz siz öyle başkalarından?
İnsanların içini okuma ,niyetini bilme konusunda özel bir ihtisasiniz olmalı bu kadar büyük cümleler kurdugunuza gore...
Bizim evimizde ne agzina çakmak var ne bir eşyaya zarar geldiğinde birine "bagirmak" var , değil ki öyle bir dövmek olsun...
İnsan hayatinin onurunun her seyden daha kıymetli olduğunu öğretti anne babamiz çok şükür...
İnsanin Bir aractan daha kıymetli olduğunu savunup alisin sasirmayin diyenleri de anlayamamak bunlardan olsa gerek..
Bir gun birinin esyasina zarar verdiğinizde ya da çocuğunuz bir anlik yanlisa düştüğünde gordugunuz siddete sasirmazsiniz umarim doğal şeyler size gore nasilsa güler geçersiniz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.