Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin düşüncenizi hoş görüyorum ama katılmıyorum. :)
Korkmayın istediğinizi söyleyebilirsiniz. Bu ülkede demokrasi var cumhuriyetle yönetiliyoruz. atatürkü sevmiyorum, peygamberi sevmiyorum, adnan menderesi sevmiyorum, turgut özalı sevmiyorum, kemal kılıçdaroğlunu sevmiyorum.
Bakın söyledim hiçbir şey olmadı.
burada onu yapan biri varmı. nick verirmisin.
yani sen diyorsunki bunu diyen kişi bu konuda şiddete tepki veriyor. ben bu konuda bu zıt bakan kişiyi merak ettim.
o konuda yazıp b u konuda tersini diyeni bende bilmek istiyorum. bir suçlama varsa o zaman nick verilecek.Ben de merak ettim kim şiddeti savunmuş ve o savunanı destekleyenler kim:26:
ben de yazdım efsaa konusuna ama şiddeti destekleyenleri hatırlamıyorum, varsa bile burada o söylediklerine ters düşen kim:44:
noldu şimdi olay siz değilsiniz ama savunmadınızamı geldi.nickleri hatırlıyorum vermeme gerek yok , konu zaten bu değil
bakın haber şiddeti gösteriyor değil mi , tepkinizi hemen gösterdiniz değil mi , ama biri kalktı şiddeti savundu gıkınız çıkmadı , hatta hatırladığım bir kaç kişi daha savunmuştu... olayına göre şiddete tepki gösterirsenzi şidddet hiç bir zaman bitmez de bitmeyecektirde... yani şaşırmayın bu manzaralara şiddet hala savunulup adam etme yöntemi olarak kabul ediliyor...
o konuda yazıp b u konuda tersini diyeni bende bilmek istiyorum. bir suçlama varsa o zaman nick verilecek.
noldu şimdi olzay siz değilsiniz ama savunmadınızamı geldi.
ben açıklama yapmak durumunda kaldım. çünkü burada şiddete karşı olduğumu yazmıştım. zan altında bırakıp insanlara iftira atmak hoş değil.evet çünkü bu şekilde zan altında kalmış oluyoruz.
o konuya bu topikteki nerdeyse herkes yazdı çünkü:26:
simdide asagilama modunami gectiniz......isiniz yokmu sizin gidin yemek yapin cocuklarinizla ilgilenin...ortada bir saygısızlık olmadığı için anlatamayacağım demenin bozuk türkçesi mi bu?
Bu konuda karsi cikip, o konuda " geneleksel egitimi tercih ederim " diyen arkadaslar artik sizde " biziz o" deyin bari ya..
Isim vermek bana göre degil ama link vercem yoksa okypeteye özelden..
ben efsanın o konuda bana yaptığı inancıma yaptığı hakarete mesaj yazmaktan başka şey görmüyuordum. okeymi.yoo neden öyle olsun , eminim şiddeti savunan biri de gelip yorum yapacaktır ...
siz ses etmediniz o zaman şimdide etmeyin size ne oldu şimdi ?????
evet çünkü bu şekilde zan altında kalmış oluyoruz.
o konuya bu topikteki nerdeyse herkes yazdı çünkü:26:
7 gün darp raporu alan adam ertesi gün nasıl görevinin başına geldi acaba? o görüntüleri gözleriyle izleyemenler var sanırım vurdugu adam karşılık bile veremiyor!!!
he tamam o zaman. cidden acaba yazdım mı diye düşünmeye başlamıştımKiz belissa Rengina sen alinma:))
Sen orada " ben geneleksel gitime karsiyim " demistin:))
Ama orada onu savunan bazilari burada tam tersini yazdi:))
herşeyi neden zan altında kalmak veya sizi suçlamak amaçlı söylendiğini düşünüyorsunuz anlamıyorum gerçekten,
ben genel olarak gördüğüm durumu söylüyorum, evet bir iki kişi şiddeti savundu orda , ama kimseden ses çıkmadı yani şöyle söyleyim burda yapılan yorumların hiç biri yapılmadı.. aaa dur bakalım ne demek ağzına çakmak felan denmedi değil mi belissa... şimdi burda tepki oluşunca kimse kusura bakmasın bana hiç samimi gelmiyor hemde hiç.... şidddete karşıysak her olayda her durumda karşı olmalıyızdır ...