ben yeni cımbızlandım. sanırım bu konuda yine tadına bakacağım weiss sayesinde.
yanii olmuyor.
çünkü anlamıyor bizi:)
ayakkabı kutularındaki paraya gelince oraya istifleyende, trafolara giren kedilermiş.. suçlu kedigillerden sarman.![]()
Esimden firca yiyecegim, siparisleri kontrol etmem lazim ve aramam gereken yerler var ama yazinizi görünce bunu yazmam gerekiyor:))
Kimse kimse sayesinde ban yemez, öyle oldugunu söylüyorsaniz iradesizim demek istiyorsunuzdur.
Zira herkes düsüncesini yaziyor, ban yemek istemiyorsaniz görmezsiniz olur biter..
Illeki sizinle anyi seyi konusmam icin cabaliyorsaniz buda kendi düsüncenizi kabul ettirkmek olur:)
Ayakkabi kutularini mi konusmak istiyorsunuz konusalaim..
Ama sonunda yine sinirlenip sayistirip ban yiyeceksiniz:))
Evet bir operasyon yapildi..
3 ayri birbirinden alakasiz dava birlestirilip yapildi..
Reza Zarrab..
Özel devletten plakasi var, korunuyor falan filan diyorlar..
Evet devletin bazi isleri vardir, yapilmasi ülke yararina olan ama uluslararasi iliskiler ve anlasmalar dolayisi ile yapilmasi yasak olan..
Ucunda milyarlarca dolar olan..
Nemalari, keyleri ödetebileek, atilimlar yaptiracak yüklü paralar..
.....
Neyse uzun yazmayayim isterseniz konu acar konusuruz bu konular..
Ben sizin evinizi dinlesem gizli gizli her türlü iliskinizden isinizden haberim olur degil mi?
Sizi bitirmek istiyorum, mahvetmek istiyorum ve hergün dinliyorum sizi..
En yakin arkadasiniz size deseki " dügünümde takilan altinlari kayinvalidem almak istiyor, onlar benim paramla alinmisti ama esimde verecek kayinvalideme, lütfen sen al bunlari sakla, bende kaybettim diyecegim " dese, bende bu konusmayi duysam..
Bir tane ahbap polis bulsam, birtanede hakim, sizin bu yaptiginiz kon usmadan haberim olsa ve evinize baskin verip altinlari bulsam ve desem ki " hirsiz altinlari calmis" desem..
Ne yaparsiniz..
Konussaniz arkadasiniz evliligi bozulacak, konusmasaniz suclaniyorsunuz üstelik gercegi bilen kisiler tarafindan..
Iste bu olayin,farkli tarzda coook cok büyügünü düsünün..
Olay bundan ibarettir..
Son düzenleme: