• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yandaş medya Yusuf Yerkel'in yeni görüntülerini servis etti

Insanlar ölmüs hala devletin mali mi?:))
Saka gibi..
Bizde zaten onu dyoruz isteeeee..
Insanlar ölmüs, kadinlar dul kalmis, cocuklar babasiz kalmis halami provakasyon bea, Allah müstahakinizi versin diyoruzzzz..
Hea yapabildigim bu yoksa anladiklari dil baska..

Son düzenleme:
Başbakanı yuhlayanlar bizzat soma halkı zaten. Acısından yüreği dağlanmış insanlarımız. Her neyse..

Bu arada gözümü tırmalayıp duruyor provakasyon değil provokasyon. provocation dan geliyor.

devletin malının ayakkabı kutularından taştığını gördük biz. geçecekler bunu:ssz:

Yalnız ne zaman bu konu açılsa sus pus oluyorlar,cevap veremiyorlar;anarşiksiniz siz deyip olay yerinden kaçıyorlar.Evet yetkili bir abi bize bunu açıklayabilir mi ve soruşturmayı yürüten polislerin ve savcıların neden sürüldüğünü?Neden telefon kayıtlarının Tübitak'a incelenmesi için verilmediğini?Madem suçsuzlar neden korkuyorlar?Bırakın soruştursunlar,alnınızın akıyla çıkın,namusunuz kanıtlansın.Cevap bekliyoruz,anlamaya çalışacağız.
Bu yorum da okuyana:ssz:

Son düzenleme:
Zaten size yazsam "size yazmadim" demezsim degil mi?:))
Zaten yazilarim bazen cogu kisiyi asiyor, anlamaniz üzerinize alinmanizi geretirmez..
En azindan " size yazmadim" dedigim bölümü anlamis olmaniz gerekirdi:))

Neyse konuyu uzatmayalim, en azindan bir seyi daha anladim sayenizde:)))

Insanlar ölmüs hala devletin mali mi?:))
Saka gibi bizde zaten onu dyoruz..
Isnaslar ölmüs, kadinlar dul kalmis, cocuklar babasiz kalmis halami provakasyon bea, Allah müstahakinizi versin..
Hea yapabildigim bu yoksa anladiklari dil baska..

İnsanlar ölmüş,siz burda fanatiklik yapıyorsunuz.
Ne yazdığınız beni ilgilendirmezde şu gülücükler çok olmaya başladı.
Her mesajda gülmeniz gerekmiyor,burda derbi veya magazin konuşmuyoruz.
Yitip giden canlar çok umurunuzda ise önce saygı duymayı öğrenin.
Bir ,iki mesaj değil,tüm mesaajlarınız gülücük dolu.
Ayıp yahu....

Tabi hepsi soma halki:)
Cevre illerden gelen hatta uzak illerden bile gelen TGB li ve egitimlileri görmezden gelelim mümkünseee:))

Kaale almadiklarim yazilarimdan uzak durun:))))))) gülücükkk

Son düzenleme:
Dunyanin her yerinde basbakanlar yuhlanir kufur yer canim. Bi kesim ister bi kesim istemez. Halkin tamaminin ayni basbakani istedigini gordun mu? Bu isin fitrati budur. Ama hicbiri hirlayip gurlemez. Hos gorur kendini sevmeyenleri. Bu mu bizimkinin sabri?

Sabri derken sabri reyizmi :27: sabır olamaz o çünkü helede başbakanda :ssz:

Başbakanı yuhlayanlar bizzat soma halkı zaten. Acısından yüreği dağlanmış insanlarımız. Her neyse..

Bu arada gözümü tırmalayıp duruyor provakasyon değil provokasyon. provocation dan geliyor.

Sadece başbakanın konuşmasını baz aldığı için, ben madencileri yada yakınlarını dinleme zahmetinde bile bulunduğunu düşünmüyorum.

kardeşim dışardanda gelirim bir somalı gibi olayı protesto ederim. b u duyarlılıktır. bunu yapmak suç değil. bu ülkede yas sadece somada ilan edilmedi. bütün millet yas içinde. somalı vanlı istanbullu farketmez.oradaki acı hepimizin. oradaki canlar bizden. sadece somalılar orada yapılanı protesto edip hak arayacak tepki verecek diye bir şey olamaz.

Son düzenleme:
Tabi hepsi soma halki:)
Cevre illerden gelen hatta uzak illerden bile gelen TGB li ve egitimlileri görmezden gelelim mümkünseee:))

Kaale almadiklarim yazilarimdan uzak durun:))))))) gülücükkk

bir kere insanlık yapıp pardon dermisin dedim ama yine yanıldım.
Sen gülücük saçmaya devam et,gördük ne kadar umrunda 301 can....

Sadece başbakanın konuşmasını baz aldığı için, ben madencileri yada yakınlarını dinleme zahmetinde bile bulunduğunu düşünmüyorum.

TGB'li olmak suç mu ayrıca ben anlamadım. TGB'yi PKK'lılarmış gibi söylüyoru. Hay rabbim ya. Ne günlere kaldık gerçekten şok geçiriyorum. O provokasyon yapıyorlar dediği TGB'liler kadar olsaydı gitseydi madenci yakınlarını ziyaret etseydi o zaman. Dinleseydi kızgınlıklarını, öfkelerini, ihmalleri..

Böyle konuşan insanlar neden bu konuya gelmiyor şaşırmamak lazım..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=720669

Aci provakatörlerini savunan aciya saygililar:))
Aman Allah im ne günlere kaldik ya:))

Cevap verince kaele alındım sanıyor,halbuki biz yanlış bilgilendirmeye müdehale ediyoruz farkında değil arkadaş..
Ayakkabı kutusundaki paralarla ilgili hala cevap yok kendisinden.:ssz:

Son düzenleme:
kardeşim dışardanda gelirim bir somalı gibi olayı protesto ederim. b u duyarlılıktır. bunu yapmak suç değil. bu ülkede yas sadece somada ilan edilmedi. bütün millet yas içinde. somalı vanlı istanbullu farketmez.oradaki acı hepimizin. oradaki canlar bizden. sadece somalılar orada yapılanı protesto edip hak arayacak tepki verecek diye bir şey olamaz.

Evet ne tür ihmaller olduğu zaten ortada. Ben Soma'ya gidip bu ihmalleri protesto edince neden terörist muamelesi yiyorum?

Yine kisir döngü oldu :)))))))))

Kitlendik abeeeyyy yetisinnn ozanlasak gurtulakk:)))

Neyse ben biraz gideyim isim varda:))

ilk yazim neydi dur

Bence basbakandan cok burada yorum yapanlar daha saldirgan..
devrimci66 kendi düsüncesini yazmis ama resmen saldiriya gecilmis..
Iyiki buradaki kisiler Basbakanin yerinde degil diyorum bu durumda..
Mazallah insanlari astirabilebilirdiniz heralde..

Ayrica Basbakan tekme tokat girisiyormus..
Bu ifadede iftira, demek oluyor ki buradakiler karalama yapiyor..
Daha öncede yazdim, Basbakan o kisiye " ne kaciyorsun ulan istifa et diyordun" diyor ve ensesinden tutup cekiyor.
Hea bu davranis dogrumu, degil ama bu davranis dogru degil diye "tekme tokat daliyor" dendimi oradada "durun bakalim" derim ve gercek ne ise on u konusurum.

Yusuf beyin bu hareketine gelince;
Eger bu kisi madenci yakini degilde, sirf olayi provakasyona cevirmek icin gelen TGB liledense Yusuf bey az yapmis.
Biktik bunlarin kaos kargasa yakma yikma olaylarindan, keske kafasini gözünü kirsaymis..
Hani su insanlarin dilinden düsürmedigi " cizmeleri cikarayim, sedye kirlenmesin" diyen madenci vardiya, o "devlet malina zarar gelmesin" diye o hareketi yaparken, baska birileri onun acisini kullanarak, devlet malini tekmeliyorsa, baska yerlerde yakip yikiyorlarsa, kirsinlar kafalarini gözlerini kardesim..
Yok madenci yakini ise ( hic sanmiyorum öyle oldugunu zira öyle olsa babakanin konvoyunu tekmelemez, gider maden basinda madendeki yakininin cikarilmasini beklerdi) Yusuf beyin yaptigi coook yanlis bir davranistir..

Konu ile alakali yorumum hala bu:)))

Son düzenleme:
Şimdi gene ban yiycez,boşverin...
Ayakkabı kutusundaki paralarla bu tekme yiyen adamın yaptığı bir mii Allah aşkına.
Bu adam Haşmetlü nün arabasına dokunma gafleti göstermiş,kellesi vurulsa hakediyor yani.

Cezası ban yemekse ben razıyım yeterki mune gelip tekme tokat :41::41::41: girişmesin.
Sizi gidi teröristler,provakatörler diyee ....

Back