Çok güzel olmusssBir mutfak maceramla daha sizlerleyim. Lütfen kemerleri bağlayalım.
Biraz sonra yaşanacaklardan gelişim çağındaki çocuklarımızı uzak tutalım travmatik izler kalabilir ruhlarında. Kimsenin bebesinin rüyasında kurabiyeler tarafından kovalanmasını istemem.
Başlıyoruz.
Malzemelerimiz
-125 gram tereyağı
-3 kaşık nişasta (ne nişastası bilmiyorum komşudan aldım)
-1 paket kabartma tozu
-1 paket vanilin
-2 su bardağı civarı un
-1 yumurta
-Troponin çikolata sosu
(200 gram çikolatavar tarifin aslında benim malzemelerimde de vardı. Başına nahoş olaylar geldi hep beraber göz atıcaz.)
Eki Görüntüle 2799721
Hehe çikolatalara bakınız.
Eki Görüntüle 2799722
Un hariç malzemeleri kabımıza alıyoruz yoğuruyoruz.
Eki Görüntüle 2799726
Unu da katıp yoğuruyoruz. Tepsimize dizip 6 parçaya ayrılacak şekilde üstten üstten hafif kesiyoruz.
Eki Görüntüle 2799730
Çikolatalarımızı benmari usulü eritiyoruz.
Eki Görüntüle 2799733
Benimki böyle oldu kendisiyle burda vedalaştık. Nasıl oldı neden oldu hiç fikrim yok gayet iyi gidiyordu erime işlemi. Tereyağı ekleyip kurtarmayı denedim o da ziyan oldu.
Eki Görüntüle 2799736
Neyse ki evde muhteşem Troponin çikolata sosumuz var.
175 derecede 20 dk civarı pişen kurabiyelerimizi güzelce bununda sosluyoruz.
Afiyet olsun.
Eki Görüntüle 2799739
Eki Görüntüle 2799741
Eki Görüntüle 2799742
Dedim ya bi ara komşumuyuz diye...Çok güzel olmusssellerine sağlık Merve minik yanardağlar bu arada mutfaklarımız birebir aynı. Tezgah taşlar. Sanki benim mutfakta yapmışsın
Bu fikir kimden çıktıysa mutahitler hem fikir olmuş her yer böyleDedim ya bi ara komşumuyuz diye...
Teşekkürler bu arada beybii.
Sana şokla dönecem profiline. Bekle beni.Bu fikir kimden çıktıysa mutahitler hem fikir olmuş her yer böyle
Evvaaa nerelerdesin?Ellerine emeğine sağlık merviş çok güzel görünüyorbol şanslar ❤
Tişikkirlir.ellerine sağlık şekerim güzel görünüyor.
Erittiğin çikolatanın kabı dahil suya değerse böyle oluyor. Ben de yaşamıştım bu durumu
3 paket çikolata ve tereyağ göz göre göre çöp olduTişikkirlir.Ayyy Allah düşmanıma vermesin.
3 paket çikolata ve tereyağ göz göre göre çöp oldu
Eline sağlık yavrum çayı koy geliyorumBir mutfak maceramla daha sizlerleyim. Lütfen kemerleri bağlayalım.
Biraz sonra yaşanacaklardan gelişim çağındaki çocuklarımızı uzak tutalım travmatik izler kalabilir ruhlarında. Kimsenin bebesinin rüyasında kurabiyeler tarafından kovalanmasını istemem.
Başlıyoruz.
Malzemelerimiz
-125 gram tereyağı
-3 kaşık nişasta (ne nişastası bilmiyorum komşudan aldım)
-1 paket kabartma tozu
-1 paket vanilin
-2 su bardağı civarı un
-1 yumurta
-Troponin çikolata sosu
(200 gram çikolatavar tarifin aslında benim malzemelerimde de vardı. Başına nahoş olaylar geldi hep beraber göz atıcaz.)
Eki Görüntüle 2799721
Hehe çikolatalara bakınız.
Eki Görüntüle 2799722
Un hariç malzemeleri kabımıza alıyoruz yoğuruyoruz.
Eki Görüntüle 2799726
Unu da katıp yoğuruyoruz. Tepsimize dizip 6 parçaya ayrılacak şekilde üstten üstten hafif kesiyoruz.
Eki Görüntüle 2799730
Çikolatalarımızı benmari usulü eritiyoruz.
Eki Görüntüle 2799733
Benimki böyle oldu kendisiyle burda vedalaştık. Nasıl oldı neden oldu hiç fikrim yok gayet iyi gidiyordu erime işlemi. Tereyağı ekleyip kurtarmayı denedim o da ziyan oldu.
Eki Görüntüle 2799736
Neyse ki evde muhteşem Troponin çikolata sosumuz var.
175 derecede 20 dk civarı pişen kurabiyelerimizi güzelce bununda sosluyoruz.
Afiyet olsun.
Eki Görüntüle 2799739
Eki Görüntüle 2799741
Eki Görüntüle 2799742
GeeeeelSuyu ısıt amaaaan suyu koy geliyorum
Tamam geliyorum aç gapıyı
Ay yok beybi esragfirullah canım.Merviiii ellerine sağlıkÇok güzel olmuş vallahi
Sonunda içindeki yanardağı patlattın helal olsun
Babam gelmiş merveEvvaaa nerelerdesin?
Ve teşekkür ederim.
Oy canım iyi ol da sonra girersinBabam gelmiş merveo yüzden pek giremiyorum bu sıralar nasılsın iyimisin ❤