Aşkısı yapım aşamalarını okumadın herhaldeEline sağlık, bak yapamam diyordun bi deolmuş işte
Teşekkürlerr.Çok beğendim
Teşekkür ederimm.Ellerine, emeğine sağlık canım. Yarışmada başarılar diliyorum
Örgüsüz olmazdı ellerine sağlıkBir mutfak maceramla daha sizlerleyim. Lütfen kemerleri bağlayalım.
Biraz sonra yaşanacaklardan gelişim çağındaki çocuklarımızı uzak tutalım travmatik izler kalabilir ruhlarında. Kimsenin bebesinin rüyasında kurabiyeler tarafından kovalanmasını istemem.
Başlıyoruz.
Malzemelerimiz
-125 gram tereyağı
-3 kaşık nişasta (ne nişastası bilmiyorum komşudan aldım)
-1 paket kabartma tozu
-1 paket vanilin
-2 su bardağı civarı un
-1 yumurta
-Troponin çikolata sosu
(200 gram çikolatavar tarifin aslında benim malzemelerimde de vardı. Başına nahoş olaylar geldi hep beraber göz atıcaz.)
Eki Görüntüle 2799721
Hehe çikolatalara bakınız.
Eki Görüntüle 2799722
Un hariç malzemeleri kabımıza alıyoruz yoğuruyoruz.
Eki Görüntüle 2799726
Unu da katıp yoğuruyoruz. Tepsimize dizip 6 parçaya ayrılacak şekilde üstten üstten hafif kesiyoruz.
Eki Görüntüle 2799730
Çikolatalarımızı benmari usulü eritiyoruz.
Eki Görüntüle 2799733
Benimki böyle oldu kendisiyle burda vedalaştık. Nasıl oldı neden oldu hiç fikrim yok gayet iyi gidiyordu erime işlemi. Tereyağı ekleyip kurtarmayı denedim o da ziyan oldu.
Eki Görüntüle 2799736
Neyse ki evde muhteşem Troponin çikolata sosumuz var.
175 derecede 20 dk civarı pişen kurabiyelerimizi güzelce bununda sosluyoruz.
Afiyet olsun.
Eki Görüntüle 2799739
Eki Görüntüle 2799741
Eki Görüntüle 2799742
Sıkıntı yapılacak bir şey yok canım, çikolata kesilebiliyor bazen. Aklında olsun, sıkma poşetine koyup, direkt sıcak suya sokup, elinle kontrol ederek, daha rahat ve sıkıntısız eritebilirsin. Ganajı kullanması da daha rahat oluyor böyleceAşkısı yapım aşamalarını okumadın herhalde
Teşekkürlerr.
Teşekkür ederimm.
Aydınlanma yaşadım şu anSıkıntı yapılacak bir şey yok canım, çikolata kesilebiliyor bazen. Aklında olsun, sıkma poşetine koyup, direkt sıcak suya sokup, elinle kontrol ederek, daha rahat ve sıkıntısız eritebilirsin. Ganajı kullanması da daha rahat oluyor böylece
Tişikkirler raxSenin yanardağınin lavlarinda yanayim.
Ellerine sağlık canım benim çok güzel olmuş başarılar diliyorum.
Hah aradığım yorum. Nazar yaa inan kii
Nazar edenin kurabiye tarifi tutmasinHah aradığım yorum. Nazar yaa inan kii
Sonuca odaklanmak lazım, yapım aşamalarında olur öyle ufak tefek aksiliklerAşkısı yapım aşamalarını okumadın herhalde
Teşekkürlerr.
Teşekkür ederimm.
Oldu bir takım şeyler neyse ne dedik az önce nazaaarSonuca odaklanmak lazım, yapım aşamalarında olur öyle ufak tefek aksilikler
İşine geldiğine inanmak iyidir boşverOldu bir takım şeyler neyse ne dedik az önce nazaaarNomalde pek inanmam. Şu an bi işime geldi.
İşine geldiğine inanmak iyidir boşver yapmışsın olmuş sen ona bak
Öğrencilerden volkan konulu proje ödevi olarak bundan isteyeceğim. PANDEMİ BİTİNCE.
Teşekkürler.ellerine sağlık