Hiç sanmıyorum. Kesik gibi saçma bi şey oldu. Tereyağ da çözmedi. AmaanÇikolataya süt eklersen karıştırarak kivamlasir tekrardan
Teşekkür ederim.Ellerine saglik canimlavlar buraya kadar geldi
Çözumunu bulmuşsun hemen olsunAslında su dolu tencerem kocamandı içindeki küçüğe göre. Belki de su damladı. Amaaağn.Teşekkür ederim.
Tepsiyi al aşko.Ellerine sağlık merviş bir tabak yolla da yiyem gari
Ben de hep yaparim cok da guzel olur bi keresinde bende de oyle oldu nedenini bilemedimAslında su dolu tencerem kocamandı içindeki küçüğe göre. Belki de su damladı. Amaaağn.Teşekkür ederim.
Neyse ki öğrenmiş olduk.Ben de hep yaparim cok da guzel olur bi keresinde bende de oyle oldu nedenini bilemedim
Teşekkürler ederim.Ellerine sağlık çok güzel görünüyor canimmm
Sen buralarda gezmesene iki canlıMuh te şem görünüyor
Ellerine emeğine sağlık mervoşumcanımızıda çektirdin hee
Teşekkür ederim. Utandım.Ooo mervisko neler yaparmışyanarli dönerli lavlı kurbişte sana yakışırdı zaten merviş ellerine sağlık başarılar dilerim tatlış merve ❤
Tişikkirlir.Ama bu nöbetinde hastane yemeklerine talip olan bana yapılır mı kardeşimmmm?
çok çok enfes gözüküyor, ellerine sağlık
Aynı tecrübe beni de bulduÇikolataları eritirken kesinlikle neyde eritiyorsan sıcak suya değmicek altı ve eridiği gibi kapatman gerek bende daha önce böyle yakmıştım tecrübe yanimerve
Çok teşekkür ederim.Yanardağ kurabiyeniz çok güzel görünüyor.Ellerinize, emeğinize sağlık. Yarışmada başarılar dilerim.