- 13 Ocak 2020
- 45.138
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.134
- 598
- 33
Hiç sanmıyorum. Kesik gibi saçma bi şey oldu. Tereyağ da çözmedi. AmaanÇikolataya süt eklersen karıştırarak kivamlasir tekrardan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sanmıyorum. Kesik gibi saçma bi şey oldu. Tereyağ da çözmedi. AmaanÇikolataya süt eklersen karıştırarak kivamlasir tekrardan![]()
Teşekkür ederim.Ellerine saglik canimlavlar buraya kadar geldi
![]()
Çözumunu bulmuşsun hemen olsunAslında su dolu tencerem kocamandı içindeki küçüğe göre. Belki de su damladı. Amaaağn.Teşekkür ederim.
![]()
Tepsiyi al aşko.Ellerine sağlık merviş bir tabak yolla da yiyem gari![]()
![]()
Ben de hep yaparim cok da guzel olur bi keresinde bende de oyle oldu nedenini bilemedimAslında su dolu tencerem kocamandı içindeki küçüğe göre. Belki de su damladı. Amaaağn.Teşekkür ederim.
![]()
Neyse ki öğrenmiş olduk.Ben de hep yaparim cok da guzel olur bi keresinde bende de oyle oldu nedenini bilemedim![]()
Teşekkürler ederim.Ellerine sağlık çok güzel görünüyor canimmm![]()
Sen buralarda gezmesene iki canlıMuh te şem görünüyor
Ellerine emeğine sağlık mervoşumcanımızıda çektirdin hee
![]()
Teşekkür ederim. Utandım.Ooo mervisko neler yaparmışyanarli dönerli lavlı kurbişte sana yakışırdı zaten merviş
ellerine sağlık başarılar dilerim tatlış merve
❤
![]()
Tişikkirlir.Ama bu nöbetinde hastane yemeklerine talip olan bana yapılır mı kardeşimmmm?
çok çok enfes gözüküyor, ellerine sağlık![]()
Aynı tecrübe beni de bulduÇikolataları eritirken kesinlikle neyde eritiyorsan sıcak suya değmicek altı ve eridiği gibi kapatman gerek bende daha önce böyle yakmıştım tecrübe yani![]()
merve
Çok teşekkür ederim.Yanardağ kurabiyeniz çok güzel görünüyor.Ellerinize, emeğinize sağlık.
Yarışmada başarılar dilerim.
![]()
![]()