Yanaklarim sarkmaya baslamis

Merhaba, işe yarıyor mu gerçekten?
Geçenlerde bir arkadaşım yüz yogası, masaj vs. önerdi, bense boş işlere zaman ayıramam diye kestirip attım bilmiyorum belki gereksiz önyargılıyım bu konuya.
Krem konusuna kesinlikle katılıyorum bu arada.
Gerçekten doğru yağlar ve doğal taşlarla usanmadan 1 ay her gün 10-15 dak. ayırıp yaparsanız farkı göreceksiniz. Hatta başladığınız gün ve devamındaki her gün fotoğraflarınızı çekip sona geldiğinizde farkı fotoğraflardan bile görebilirsiniz :) Size krem olarak caudalie, lancome, kiehl's markalarını önerebilirim. Bütçeniz hangisine uygunsa başlangıçta gece kremiyle başlayabilirsiniz. Ancak aslında en önemli olanı iyi bir güneş koruyucu kullanmak, kışın bile ince bir tabaka her sabah sürüyorum ben.

Çene hattını ancak dolgu ile oluşturabilirsiniz aradığınız cilt kalitesini yükseltmek ise mezoterapi en doğru işlem .memnunum tabi

Dolgunun çözüm olduğuna inanmıyorum maalesef.

Şurda başlık açmıştım o derdimle ilgili😊

Dolgunun çözüm olduğuna inanmıyorum maalesef.

Şurda başlık açmıştım o derdimle ilgili😊
O zaman yüz yogası olarak çok profesyonel ve işinin ehli birisini bulmalısınız malesef yüz yogası yapıp yüz yağları eriyen ve yüzü daha da çöken kadınlar var . Yanlis yaptırılan yüz yogası malesef ters etki yaratıyor .Hatta birisi ile yazismistim.

Gerçekten doğru yağlar ve doğal taşlarla usanmadan 1 ay her gün 10-15 dak. ayırıp yaparsanız farkı göreceksiniz. Hatta başladığınız gün ve devamındaki her gün fotoğraflarınızı çekip sona geldiğinizde farkı fotoğraflardan bile görebilirsiniz :) Size krem olarak caudalie, lancome, kiehl's markalarını önerebilirim. Bütçeniz hangisine uygunsa başlangıçta gece kremiyle başlayabilirsiniz. Ancak aslında en önemli olanı iyi bir güneş koruyucu kullanmak, kışın bile ince bir tabaka her sabah sürüyorum ben.

Yağ olarak ne kullanmak gerekiyor? Evet araştırıp bulmalıyım belki ama sizi bulmuşken hazıra konup sormak istedim😄

Kremlerimi Tr'den değil de Avusturyada aldım.
Fakat henüz kullanmadım, dümdüz nemlendirici sürüyorum şimdilik.

O zaman yüz yogası olarak çok profesyonel ve işinin ehli birisini bulmalısınız malesef yüz yogası yapıp yüz yağları eriyen ve yüzü daha da çöken kadınlar var . Yanlis yaptırılan yüz yogası malesef ters etki yaratıyor .Hatta birisi ile yazismistim.

Off çok zor işler ne yapacağız böyle😀
Bağdat caddesinde ismini unuttuğum bir doktor var somon dna düşündüm, bilginiz var mı bu işlemle ilgili?

Off çok zor işler ne yapacağız böyle😀
Bağdat caddesinde ismini unuttuğum bir doktor var somon dna düşündüm, bilginiz var mı bu işlemle ilgili?
Yaptırmadım . Ama vitamin enjektelerini her zaman olumlu bulurum . Ne kadar vitamin o kadar kolojen üretimi dolayısıyla diri bir cilt .

Yaptırmadım . Ama vitamin enjektelerini her zaman olumlu bulurum . Ne kadar vitamin o kadar kolojen üretimi dolayısıyla diri bir cilt .

Ben de henüz yaptırmadım da artık başlamayı düşünüyorum.
Mezoterapi ya da besleyici diğer uygulamalar bana mantıklı geliyor.
Zaten yaşımız ilerledikçe kolajen üretimi azalıyor.

X