Yanaklarim sarkmaya baslamis

Orta yüz germe bence bizim yaş grubu için ideal . Tabi bunun kararını siz ve doktor ortak verebilirsiniz . Ben bu tarz cerrahi işlem düşünmüyorum diyorsanız mezoterapi öneriyorum. Yüzü yukarı kaldırıp mermer gibi yapıyor. Ama tabi gerçek bir klinikte ve bir tıp doktoru tarafından yapılmalı, şu Rusya'dan sertifika alıp gelen kozmetolog Özbek Türkmen ablalar tarafından değil zira iğneli bir işlem.
Onerebileceginiz dr. varmi mezoterapi icin. Ben o dediginizi istiyorum. Yüzüm yukari kalksin..

Cok derin değil. Ama doktor gerek var dedi. Paraci dr. değil. Juvaderm marka dedi yarim yarim yaparim dedi. . Hic yaptirmayim mi ?

Biraz arastirdim bugun dolgu istemeyenler mezopit yaptiriyormus. Yuzu yukari kaldiriyo
Yok hiç korkmayın. Sizde sadece vitamin enjektesi yaptırın . İğneli işlem olduğu için cildi odemler sisirir bu normal ama ödem geçtiği vakit bence bebek gibi oluyor insan
Siz nerede mezoterapi yaptirdiniz?

Klasik iğneli mezoterapi . Deriyi gerçekten geriyor ve yukarı kaldiriyor. Bizim yüz gerdirdigini dusundugumuz birçok celebrity aslında düzenli mezoterapi yaptıran kadınlar . Bazı yerler buna ekstra vitamin de ekleyerek Paris ışıltısı falan da diyor . Yüz yogası mevzusuna da katılıyorum ama çok doğru bir hoca ile olması lazım yanlış yüz yogasindan dolayı yağ dokusu hasarlanip daha da cirkinlesenler var .
Ben iki çeşit mezoterapi yaptırdım, hiç bir parlaklık bile görmedim cildimde. İlki incecik uçlu iğneyle yapılan acılı bi işlemdi. Diğerini de 9 ay sonra kadar yaptırdım başka bir yerde o da kanüllü yapıldı ama ben ikisinde de hiçbir fark göremedim. Cildim güzeldir aslında ama ben biraz parlaklık verip hafif yukarı kaldırsın istedim olmadı. Sizinkinin içeriği mi farklı acaba?

Ben iki çeşit mezoterapi yaptırdım, hiç bir parlaklık bile görmedim cildimde. İlki incecik uçlu iğneyle yapılan acılı bi işlemdi. Diğerini de 9 ay sonra kadar yaptırdım başka bir yerde o da kanüllü yapıldı ama ben ikisinde de hiçbir fark göremedim. Cildim güzeldir aslında ama ben biraz parlaklık verip hafif yukarı kaldırsın istedim olmadı. Sizinkinin içeriği mi farklı acaba?
Merhaba ben de aquashine yaptırmak istiyorum. Siz hangi marka yaptırdınız?

Biraz arastirdim bugun dolgu istemeyenler mezopit yaptiriyormus. Yuzu yukari kaldiriyo

Siz nerede mezoterapi yaptirdiniz?
Bilemiyorum lakin mezoterapi düzenli yapılması gereken birşey . Kaç seans yaptınız . Yaşına göre iyi cildi olan tüm celebrityler bunu düzenli yapıyor yani iki üç seans değil.

Gulme cizgilerime dolgu yaptirmayi dusunurken bunu okuyan ben :KK66:) kararsızım. Dolgu yerine ne iyi gelir bu cizgilere?
Elmacik kemiklerine dolgu yaptirabilirsin, yukari cekiyor ve cizgiler daha az belirgin oluyor. Bunu bana baska bir estetisyen onermisdi.

X